• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akanovic & p90x Yolculuğu

25.12.13

Kahvaltı:
2 tane grisini
1 portakal

Ara:
Ayran

Akşam:
1 tabak pirinç pilavı nohutlu tavuklu
1 tane kandil simidi
1 bardak ayran
(Arkadaşımın Halası vefat etmişti mevlüt tarzı bir şey yaptık akşam yemeğim ondan öyle oldu)

Pilav yediğim için bir sonra ki ara yok açıkcası acıkmadım da

P90x 3.Hafta 4.gün TAMAM
T25 2. Hafta 3. gün ----> İki gündür vakit sıkıntısından bunu es geçiyorum ama yarın devam :)

$002.webp$022.webp

26.12.13

Kahvaltı:
Bir haşlanmış yumurta üzerine bir kaşık yoğurt
2 grisini

Ara:Yok vakit sıkıntısından atladım

Akşam:
1 kase domates çorbası
yarım kase cacık
bir tabak soslu makarna

Ara:Eti form çikolatalı yarım paket

P90x 3. Hafta 5.gün TAMAM
T25 2. Hafta 3.gün sonunda TAMAM

$004.webp
$032.webp
$070.webp

bu egzersiz programını bende istiyorum ama nasıl indirdiğini hala anlamış değilim :(

rica etsem nasıl yaptığını anlatırmısın?? tek tek değilk sen blok bir program indirmişsin ben aradığımda tek çıkıyor ??

bu egzersiz programını bende istiyorum ama nasıl indirdiğini hala anlamış değilim :(

rica etsem nasıl yaptığını anlatırmısın?? tek tek değilk sen blok bir program indirmişsin ben aradığımda tek çıkıyor ??

Evet tek tek değil ben klasör şeklinde torrent bir linkten indirdim. İçerisinde tüm videolar ve 3 farklı egzersiz programı var ve 3 ay şeklinde. Mesela ben Lean programını yapıyorum 3. Haftam bugün bitiyor. 2. aya geçiş yaptığımda yeni egzersizler ekleniyor vs. Youtube da falan yok diye biliyorum. Torrent olayını biliyorsanız bulup indirmeniz kolay ama diğer türlü zor çünkü fazla video var ve hepsi en az 1 saat olduğu için inmesi günler alır

Dün yazamadım

27.12.13

Kahvaltı:
1 rafadan yumurta
2 dilim salam
3 ince dilim kaşar

Ara: Form yulaflının yarısı

Akşam:
2 haşlanmış tavuk
biraz fırında patates
1 kaşık yoğurt

Ara: eti form mısır patlağı

yeşil çay içildi

P90x 3. Hafta 6. gün ---> Bacak ağrım yüzünden erteledim
T25 2. Hafta 4.gün TAMAM

$006.webp
$008.webp
$029.webp
$033.webp
$037.webp

28.12.13

Kahvaltı:
1 portakal
2 grisini

Ara:
Form limonlunun yarısı

Akşam:
ciğer sote
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt

Ara:
Form limonlunun yarısı

P90x 3.Hafta BİTTİ :)
T25 2. Hafta BİTTİ :)

$065.webp
$070.webp
$074.webp
$093.webp

canımm sen nezmandır yapiosun ve nekdar verdin kç kg dinki :) boy kaç senin çok soru öz cevap :)

canımm sen nezmandır yapiosun ve nekdar verdin kç kg dinki :) boy kaç senin çok soru öz cevap :)

:)))

Yaşım 22 Boyum 1,63/64 arası :) 75,6 dım Ayın 2 sinde yemek alışkanlığımı değiştirdim 6 sında sporuda ekledim. 10 günde bir tartılıyorum 20 sinde 69,8 dim. Yarın tartı günü bakalım sonuç ne olacak :) 1 ay olacak yapalı. Ama spor çok etkiledi yani baya farkettirdi sıkılaştım fazlasıyla

ya canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin ben de spora başlamak istiyorum da link bulamadım bana rica etsem link atabilir misin torrent için. özel mesaj atamıyorum dolmadı daha kotam:)

ya canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin ben de spora başlamak istiyorum da link bulamadım bana rica etsem link atabilir misin torrent için. özel mesaj atamıyorum dolmadı daha kotam:)

P90x torrent diye arattırdığında ilk sırada çıkıyor canım ordan indirebilirsin :)

29.12.13

Kahvaltı:
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
yarım dilim uno light ekmek

Ara:
1 portakal

Akşam:
Domates çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 yemek kaşığı et
kıvırcık salatası

Ara:
1 portakal

Yeşil çay içildi. Egzersizlerin izin günüydü :)

$003.webp

$006.webp

$013.webp

$029.webp

Yeni kilo çizelgemmmmm :1:

İlk hedefime ulaştığım için çok mutluyum :32:

Şubat 1 yada 2 sinde evime gidicem 2. hedefime ulaşır giderim inş 63:16:

ilgimi çekti günlüğün:34: resimler falan da ekliyosun daha hoş gözüküyo:34:
istikrarlısın ne güzel..benim de 19. günüm bende öyle gidiyorum bakalım:10:
inşallah istediğimiz kiloya ineriz:34:

Hakikaten azimli gidiyorsun. Ben de bayıldım bu azmine. Ama yediklerin benim gözüme çok az geldi. Bunlarla dayanabilmen de çok başarılı bence..

ilgimi çekti günlüğün:34: resimler falan da ekliyosun daha hoş gözüküyo:34:
istikrarlısın ne güzel..benim de 19. günüm bende öyle gidiyorum bakalım:10:
inşallah istediğimiz kiloya ineriz:34:

Teşekkür ederim, evet fotoğraf çekiyorum her yediğimi yüklüyorum motivasyon olarak iyi yönde etkiliyo beni :)

İnşallah başarabiliriz :)

Hakikaten azimli gidiyorsun. Ben de bayıldım bu azmine. Ama yediklerin benim gözüme çok az geldi. Bunlarla dayanabilmen de çok başarılı bence..

Teşekkür ederim. Günlük almam gereken kaloriyi doldurmuyorum evet ama zorlanmıyorum yani aç kaldığımı bilmiyorum hiç başlarda bahsetmiştim güne çok erken başlamadığım için size öyle gelmiş olabilir çalışanlar yada erken kalkanlar benim kahvaltı yaptığım saatte öğle yemeği yiyorlar :) Ben 2 ana 2 ara öğün yapıyorum :)

:)))

Yaşım 22 Boyum 1,63/64 arası :) 75,6 dım Ayın 2 sinde yemek alışkanlığımı değiştirdim 6 sında sporuda ekledim. 10 günde bir tartılıyorum 20 sinde 69,8 dim. Yarın tartı günü bakalım sonuç ne olacak :) 1 ay olacak yapalı. Ama spor çok etkiledi yani baya farkettirdi sıkılaştım fazlasıyla

Kısa zamanda çok güzel bi sonuç olmuş :) Gerçi dikkat ettim de sadece spor değil yemekler de çok dikkatle seçilmiş.
Hala devam ediyorsunuz sanırım?

Back
X