• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akanovic & p90x Yolculuğu

Evet canim maalesef verilecek kilo azaldimi kilo vermek yavaşlıyor.bende aylardir 83 de takildim kaldim sayilir hala da oyleyimmm...
Ama sakin pes etme.
Toplamda 27 kilo verdim ama aryik cok zorlanıyorum

Çook iyi vermişsin. Ben daha 8 kilo verebildim 40 gün olacak. İnş durmaz :18:

11.01.14

Kahvaltı:
1 pişmiş yumurta
Yarım domates biraz peynir
Yarım dilim light ekmek

Ara:
1 portakal
3 form tahıllı

Akşam:
Şehriyeli tavuk suyu çorba
Taze fasulye
Kıvırcık salatası
Yarım dilim light ekmek

Ara:
Yarım elma
Yarım portakal
1 tane grisini

1,5 litre su içildi

P90x 5. Hafta 3. gün TAMAM
T25 4. Hafta 3. gün TAMAM

$063.webp

$094.webp

$098.webp

$104.webp

$106.webp

torrent programini indirdim ama p90x i nasil indirebilirim onu bilmiyorum bu konuda bana yardim edersen sevinirim ve bu arada istedigin kiloya ulasmani dilerim takipte kalicagima emin olabilirsin :)

torrent programini indirdim ama p90x i nasil indirebilirim onu bilmiyorum bu konuda bana yardim edersen sevinirim ve bu arada istedigin kiloya ulasmani dilerim takipte kalicagima emin olabilirsin :)

http://torrent-pazari.net/konu-p90x-power-90-extreme-2004-turkce-altyazi-torrent-indir.html

burdan indirip açtığında direk torrent programından açacaktır ordan indirecektir :) İnşallah sever ve bırakmazsın egzersizi o zor gelirse T25 i arattır onu yap :)

12.01.14

Kahvaltı:
Misler gibi bir pazar kahvaltısıydı :1:
Çeyrek domates
Çok az salatalık
Biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tavuk salamı
2 grisini

Ara:
1 küçük portakal
2 form mısır patlağı

Akşam:
Tavuk suyu şehriyeli çorba (hazır çorba kalorisi çok olmuyor diye biliyorum)
2 kaşık patates yemeği
1 yk yoğurt
2 salatalık turşusu

Ara:
Form çikolatalı

2 litre su içildi
Yeşil çay içildi

P90x 5. hafta 4. gün TAMAM
T25 4. hafta 4.gün TAMAM

$004.webp

$008.webp

$017.webp

$027.webp

$022.webp

son 2 günümü yazmadım çünkü çok saçma beslendim çok mu yedim yeme düzenimi mi bozdum hayır ama saçma beslendim işte..

Neyse bakalım yarın normale dönüş

P90x 5. Hafta 5.gün TAMAM
T25 4. Hafta 5. gün YAPILMADI

canım merhaba, ben de p90x indirdim.. benim indirdiğimden farklı olarak sende iki ayrı klasör daha var, onların içinde neler var? önemliler mi? ona göre indireyim ben de :)

canım merhaba, ben de p90x indirdim.. benim indirdiğimden farklı olarak sende iki ayrı klasör daha var, onların içinde neler var? önemliler mi? ona göre indireyim ben de :)

Ripped Versiyon dediği klasörü ben kullanmıyorum çözemedim onu düzgün inmemiş sanırım egzersizlerin bir üst kademesi gibi birşey bi kaç video 10-15 sn açılıyor +Plus yazıyor çünkü..
PDF Olanda programlar var. 3 çeşit classic, doubles, lean diye hangi gün neyi yapacağın yazıyor ben lean ı yapıyorumm

Ripped Versiyon dediği klasörü ben kullanmıyorum çözemedim onu düzgün inmemiş sanırım egzersizlerin bir üst kademesi gibi birşey bi kaç video 10-15 sn açılıyor +Plus yazıyor çünkü..
PDF Olanda programlar var. 3 çeşit classic, doubles, lean diye hangi gün neyi yapacağın yazıyor ben lean ı yapıyorumm

videoların yanında bir tane pdf var 49 sayfa bu 3 programı da anlatan o galiba dediğin? bakalım ben de işe yarıyacak mı :) bir de videoların hepsine bakmadım ama lastık/ağırlık ve mat dışında bir şey gerekmiyor galiba değil mi?

videoların yanında bir tane pdf var 49 sayfa bu 3 programı da anlatan o galiba dediğin? bakalım ben de işe yarıyacak mı :) bir de videoların hepsine bakmadım ama lastık/ağırlık ve mat dışında bir şey gerekmiyor galiba değil mi?

Ben kapı barfiksi aldım ama uyumlu olmadı yani kullanamıyorum direnç lastiği de almadım 2şey kiloluk dambıllarım var sadece, onlar barfiksle çalışırken ben şınav falan çekmeye çalışıyorum zaten bir kaç videoda var onlar.. İşe yaramaması İMKANSIZ! :) Yapmaya başladıktan sonra anlayacaksın yeter ki bırakma ve başladığın gün resmini çek ve her haftanın bitiş gününü yine fotoğrafla değişime inanamayacaksın :) Bu uzun yada zorlayıcı gelirse ki ilk hafta ben oturup kalkarken bile acısını çektim T25 öneririm o 25 dakika ben gün içinde ikisinide yapıyorum.. Kolay gelsin inş başarırsın :)

Ben kapı barfiksi aldım ama uyumlu olmadı yani kullanamıyorum direnç lastiği de almadım 2şey kiloluk dambıllarım var sadece, onlar barfiksle çalışırken ben şınav falan çekmeye çalışıyorum zaten bir kaç videoda var onlar.. İşe yaramaması İMKANSIZ! :) Yapmaya başladıktan sonra anlayacaksın yeter ki bırakma ve başladığın gün resmini çek ve her haftanın bitiş gününü yine fotoğrafla değişime inanamayacaksın :) Bu uzun yada zorlayıcı gelirse ki ilk hafta ben oturup kalkarken bile acısını çektim T25 öneririm o 25 dakika ben gün içinde ikisinide yapıyorum.. Kolay gelsin inş başarırsın :)

çok teşekkür ederim, T25ı da inceleyim..ben tatilde salmamak için b-fit'e yazılmayı düşünüyorum her gün evden çıkmaya bahanem olsun diye belki tatil sonunda da T25a başlarım :)
sen oldukça iyi gidiyorsun, böyle devam etmen dileğiyle :D

çok teşekkür ederim, T25ı da inceleyim..ben tatilde salmamak için b-fit'e yazılmayı düşünüyorum her gün evden çıkmaya bahanem olsun diye belki tatil sonunda da T25a başlarım :)
sen oldukça iyi gidiyorsun, böyle devam etmen dileğiyle :D

Teşekkür ederimm sende devam edersin umarım :)

15.01.14

Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 kaşık yoğurt

Ara:
1 bardak süt
1 muz

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak karnıbahar
1 kaşık yoğurt
2 salatalık turşusu

Ara:
1 portakal yarım paket form tahıllı

p90x 5. Hafta BİTTİ
T25 4. Hafta BİTTİ :1:

16.01.14

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates biraz peynir
yarım dilim kepekli ekmek

Ara:
Yarım paket form tahıllı

Akşam:
1 tabak karnıbahar
2 yk yoğurt
2 tane salatalık turşusu / dünle aynı tarife :1:

Ara:
1 küçük portakal
2 tane form çikolatalı

Spor tatil günüü :)

18.01.14

Kahvaltı:
Yarım dilim kepek ekmeği
biraz kaşar yarım domates
4 tane zeytin

Ara:
1 bardak süt
küçük portakal
2 tane form çikolatalı

Akşam:
1 kase domates çorbası
2 tane patates dolması (kendimce yaptım bulgurla :1: )
2 kaşık yoğurt

Ara:
2 tane form çikolatalı (hep reglden bu hep)

P90x 6. Hafta 1. gün TAMAM
T25 5. Hafta 2. gün TAMAM

2 litre su içildi

$237.webp

$245.webp

$247.webp

$250.webp

$264.webp

Yine geç yazıyorum -.-

19.01.14

Kahvaltı:

2 haşlanmış yumurta