Akapunktur yardimm:(

Dogru hekimi bulursaniz faydali.
Kilo verememe sebebinize gore tedavi uygular.
Ben kilo alma dikkat eksikligi alerji gibi sebeplerle 3 seansaa gittim. Sonrasinda farkli sebeplerden biraktim ama kesinlikle faydali bir yöntem dogru hekimle..
doktor sizlere muhakkak diyet verecektir, ancak uyguladığı tedavi sizin acikmanizi engelleyecektir ve erimeye baslayacaksiniz. 160 kilo olan komsumuz seksen kiloya düştü. Kendisinin hormon bozuklugu vardi. Tedaviyle birlikte gelisti yani bubsurec..
eger bir rahtsizliginizbyoksa kilo verebilirsiniz konrtollu beslenme ile..

Insulin.direncim var canim surekli sekerim duruyor ve bu tatli istegimi artiriyor :( sonuc husran elunde catallaa tatli yiycen bi kizce :) farkli nedenler icinde tapildigini ilk kez duydum cajim

Iri kemik diye bisey yoktur canim. Okuyunca bi gulme geldi. Yetiskin insanlarin kemik kilosu 6-7kilodur.

Cok bi kilon yok. Bogazini tutarak verebilirsin.

Diyetisyene gitmistim oyle soylediki oldugunada.inaniyorum bilegim.cok.iri ve et yok.kemik var :( baskalarinki etli.ildgu.halde ince :( yani kemikli ve iri

Insulin.direncim var canim surekli sekerim duruyor ve bu tatli istegimi artiriyor :KK43: sonuc husran elunde catallaa tatli yiycen bi kizce :) farkli nedenler icinde tapildigini ilk kez duydum cajim

Insulin direncini düşürmek icin özel diyetler varm oatates pirinc seker heosijden uzak durarak dengeli beslenmeyi sağlayabilirsiniz. Benim kilo almam icinde seker yemeknyasakti mesela.. kan sekerim cok hizli düşüs yasadigi icin.

Insulin direncini düşürmek icin özel diyetler varm oatates pirinc seker heosijden uzak durarak dengeli beslenmeyi sağlayabilirsiniz. Benim kilo almam icinde seker yemeknyasakti mesela.. kan sekerim cok hizli düşüs yasadigi icin.
Sizde.kilomu alamiyorsunuz ben vereyim :halay:

Bu sene basindaki fiyati idim ben 60 liraya gidiyordum onceki zamanlarda. Evet özel muayenehanesi vardi.
Bu tip tedaviler sahtekarliga cok acik. O yüzden dogru doktoru bulmalisiniz.

Hangi sehirdesiniz burda 100den basliyor bi devlette var.oda 50tl seansi

Geçen sene gittim bende.84 kilo ile başladım,1 ay sonunda 74 kiloyla bıraktım.Ve 1 senedir o 74 kilo ne 75 oldu,ne 73 Aynı yere bir arkadaşla gidiyorduk,o işe yaramıyor diye benden önce bıraktı.Ama eşimin iş yerinde kız,doğal olarak veni de görüyor ne yediğimi,onu da.O zaten uymuyordu ki diyor...

Şimdilerde gören herkes zayıfladın,birşey mi yapıyorsun diyor.Ve tartıda 74 görmekten sıkılan ben 70 olmuşum.Ki ben akapunkturu bıraktıktan sonra normal,yine herşeyi fazla fazla yedim.Hep korktum ama çok şükür almadım...

Back
X