merhaba kızlar bendede aynı sorun var öncelikle bana göre fsh düşürmek en basit kısmı benimde bir ara yükseldi sonra arada bir akşamları hayıt tohumu ve aslan pençesi çayı içtim arada birde bazen günde 1 adet dhea ve 6 ya düşürdüm o ay 4. tedavimi minumum dozla havuz sistemi olarak başlayacaktıkki doktorum yüksek dozla normole dönmek istedi bende kabul etmedim doktorumuda bıraktım çünkü düşük dozun kalitesini bozmadığını düşünüyorum :)
ki o ay yani 2 ay öncesi ilaçsız kendiliğinden gelişen 2 adet yumurtam vardı hoş bir işe yaramadı ama vardı :)
kliniklere gelince sizlere bilgi amaçlı benim düşünceme göre tedavi gördüğüm yerleri yazayım
1.medicana bu işeri hiç bilmiyorduk hatta ilk o doktor bizi korkutmuştu transfer günü 4 hücreli kalitesi iyi olmayan 1 adet embriyomuz oluşmuştu transfer istememiştik ( doktorda çok acemiydi ve şimdi aile hekimliği yapıyormuş düşünün )
2. anatolia bülent tıraş 2 adet biri 8 diğeri 4 hücreli embriyo tek transfer sonuç negatif doktor iyi bir doktor ama klasik tedavi dışına çıkmıyor kişiye özel değildi bence
3. hrs tarık aksu hasta ile dost canlısı ne sorsan cevaplıyor bire bir kendisi ilgileniyor fakat oda bir anda oldu bittiye getiriyor hangi ay gidersem gideyim tedaviye hazır :) ordada 2 adet 8 hücreli 2 adet embriyo transfer negatif
sonrası ofis yapıldı rahimde perde varmış 3 tedavim boşuna yapılmış yani
sonrası gürkan kliniğe gittim saatlerce bekleme vs. onları geçtim hoca ona soru sorulmasında hiç hoşlanmıyor ki izinde vermiyor ayrıca çoğu kişi transferde opuda olmadığından şikayetçi orayıdı eledim
şimdide recai hoca ve hakan şatıroğlunu araştırıyorum olmadı bırakın yurt içini yurt dışını düşüneceğim :) hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah..... fsh sorun etmeyin hayıt tohumu aslan pençesi ve dhea ya bakar :)
Picasso sana katiliyorummm aslan pencesi ve dhea biesteron bunlar ayni tur ilaclar yani fsh dusurme amacli...cnm keske bide ankarada ztb var oragitseydin.dewlet hastanesi ama kadin arastirma hastanedi ofis dedin seyi onlar tedaviye baslamadan yapiyolarr...ayrica bu iste bide zamani gelip gekmeme durumuda var zamani gelmediyse o bebegib kime gideraen git olmuyo..cok guzel aciklamalar yapmisinn tesekkurler gurkan klinik zaten bende hic dusunmedim cok diluymuss