Sırt ağrısı morarma yok sadece şiddetli kuru öksürükO hep en kötüsünü der zaten. Sırtında morarma varmı ona bakın. Sırt agrısı varmı ilk tanı bunlardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırt ağrısı morarma yok sadece şiddetli kuru öksürükO hep en kötüsünü der zaten. Sırtında morarma varmı ona bakın. Sırt agrısı varmı ilk tanı bunlardır
Sağolun inşallah öyle bir şeydirEvet esimin dedesi 75 yasında daha yeni anlasıldi öksürüp doktora gitmese anlamayacaktı.Senelerce hayvan bakmış saman cayır ot hep hasir nesir olmus o da sasirdi bunca alerjiye doktor birden de olabilir demis babanizinki de alerjik bir seydir belki
Çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibidirMerhaba hiç canınızı sıkmayın. Öksürük çok genel bir şey. Ve uzun sürer geçmesi. Sadece buna bakarak tahmin yapılmaz. Hiçbir şey yoktur max alerjik astım falandır. Geçmiş olsun![]()
İnşallah çok sağolunGoogle gibi doktor..herseyin sonu kansere varıyor ordada..Bir öksürükle öyle bir ihtimal pat diye söylenir mi? Ben 3 ay öksürüyordüm.doktor artık o malum hava spreylerinden çeşit çeşit veriyordu.astım hastalarının kullandığı...en sonunda eve kurutma makinası aldım benim öksürük bıçak gibi kesildi.3 senedir oksurmuyorum .meger benim evde çamaşır kurutmaya alerjim varmış.hali tozu ev tozu çamaşır tozu bunlar çok öksürtur.icini ferah tut Allah'ın izniyle ...
Yakınız iyileşti miÇok yakın bi akrabama akciğer kanseri teşhisi kondu 4.evre okadar ilerlemiş ki tüm vücuda dağılmış. Onca zaman geçti öksürük yoktu belirtileri arasında.
Babanızın sonuçları geldi mi?Yakınız iyileşti mi
AnnemBabanızın sonuçları geldi mi?
Konuda babam diye sormuştunuz
google’a basım agrıyor gecmiyor yaz seni kanser yapar o hesap bu doktor da.Merhaba hanımlar. O kadar moralim bozuk ki. Babam 60 yaşında 2 haftadır geçmeyen hatta giderek artan öksürük var. Sigara geçmişi yok. Bu şikayetini tanıdık bir doktora söyledik akciğer kanseri olabilir dedi. Pazartesi gideceğiz ama o kadar korkuyorum ki. Belki konu hakkında bir bilgisi olan vardır. Kaç gündür içim içimi yiyor. Pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum
60 yaşında babam yazdınız konuyu açarken, şimdi de annem yazdınız. Hangisi hasta?
Merhaba hanımlar. O kadar moralim bozuk ki. Babam 60 yaşında 2 haftadır geçmeyen hatta giderek artan öksürük var. Sigara geçmişi yok. Bu şikayetini tanıdık bir doktora söyledik akciğer kanseri olabilir dedi. Pazartesi gideceğiz ama o kadar korkuyorum ki. Belki konu hakkında bir bilgisi olan vardır. Kaç gündür içim içimi yiyor. Pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Google yazsan daha düzgün cevap alırdın.Bu ne sacma bir teşhis.Buna bakarsan başı agrayan insanın kafasında tümör var.Aciniz var panik haldesiniz ama o işler öyle değil Hemen iyi bir göğüs hastaliklari uzmanı bulup baslayabilirsinizMerhaba hanımlar. O kadar moralim bozuk ki. Babam 60 yaşında 2 haftadır geçmeyen hatta giderek artan öksürük var. Sigara geçmişi yok. Bu şikayetini tanıdık bir doktora söyledik akciğer kanseri olabilir dedi. Pazartesi gideceğiz ama o kadar korkuyorum ki. Belki konu hakkında bir bilgisi olan vardır. Kaç gündür içim içimi yiyor. Pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Konu benim değil ben sadece soru sordumKonuda babam diye sormuştunuz
bu baska mercan ya, nik benzerligiymis.60 yaşında babam yazdınız konuyu açarken, şimdi de annem yazdınız. Hangisi hasta?
Merhaba hanımlar. O kadar moralim bozuk ki. Babam 60 yaşında 2 haftadır geçmeyen hatta giderek artan öksürük var. Sigara geçmişi yok. Bu şikayetini tanıdık bir doktora söyledik akciğer kanseri olabilir dedi. Pazartesi gideceğiz ama o kadar korkuyorum ki. Belki konu hakkında bir bilgisi olan vardır. Kaç gündür içim içimi yiyor. Pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Dikkat ettiyseniZ annem diyen kişi ben değilim isim benzerliği. Konuyu açan benim60 yaşında babam yazdınız konuyu açarken, şimdi de annem yazdınız. Hangisi hasta?
Annem diyen kişi ben değilim. İsim benzerliğiKonuda babam diye sormuştunuz
Babanız nasıl olduAnnem diyen kişi ben değilim. İsim benzerliği
Babam doktora gitti tahliller temiz çok şükür. Şikayetleri de azaldı. Çok teşekkür ederimBabanız nasıl oldu
İyi çok şükür sevindimBabam doktora gitti tahliller temiz çok şükür. Şikayetleri de azaldı. Çok teşekkür ederim
Hayır enfeksiyon kapmışYakınız iyileşti mi