Akciğer kanseri olabilir mi :(

Merhaba hanımlar. O kadar moralim bozuk ki. Babam 60 yaşında 2 haftadır geçmeyen hatta giderek artan öksürük var. Sigara geçmişi yok. Bu şikayetini tanıdık bir doktora söyledik akciğer kanseri olabilir dedi. Pazartesi gideceğiz ama o kadar korkuyorum ki. Belki konu hakkında bir bilgisi olan vardır. Kaç gündür içim içimi yiyor. Pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun.Tahlil yapılmadan bilinmez boşuna panik yapmayın.Umit edin.İnsallah birşey çıkmaz.

Yok canım hemen bir öksürükle kanser mi olunurmus.Gecen sene subattan beri öksürüyorum 7 ay önce solunum testi ve röntgenlerle astim tanısı aldım.Esimin dedesi de aynı benim gibi öksürüyordu ilaclar gecirmiyordu onda da ev tozu akari alerjisi ve polen alerjisi cıktı esimle hava temizleme makinesi aldik odasına simdi sükür öksürmüyor.Benim isyerinde cok sigara iciliyor diye ben de astim öksürügüm artmısti masama alip koydum öksürük baya azaldi belki babanizinki de öyledir tedaviye ek hava temizleme makinesi tavsiye ederim
Merhaba, hava temizleme makinesi hangi markayı? Benim de toz alerjim vardı, merak ettim.

Konu sahibi geçmiş olsun diliyorum, öksürük çok farklı şeylerin belirtisi olabiliyor. Benim de babam öksürüyordu sadece, kalp krizi imiş. Doktor diyene kadar dışarıdan anlaşılmıyordu.

Merhaba, hava temizleme makinesi hangi markayı? Benim de toz alerjim vardı, merak ettim.

Konu sahibi geçmiş olsun diliyorum, öksürük çok farklı şeylerin belirtisi olabiliyor. Benim de babam öksürüyordu sadece, kalp krizi imiş. Doktor diyene kadar dışarıdan anlaşılmıyordu.
Merhaba dedeyle ikimize de xaomi marka aldım ama dyson kullanan bir tanıdığım var onun kullandığı daha iyi tabii fiyatı 3 kati falan

Back
X