Evet oldukca guclu biriElbette var hastalıgı yenenler.Hastalılığın asaması yani evresi ve dogru tedavisi cok önemli.Kişi hastalıgı yeneceğine inanıyorsa akciger kanserini yenen en az 2 kişi var etrafımda.
Umarım kurtulur ama beyne sıçramış ise son evrelerdir buda mucize gibi bir şeydirYaa öyle demeyin..Beynine sıçrayan bir tanıdığıma radyoterapi yapıldı, yaklaşık 2 senedir hala yaşamaya devam ediyor.
Kim bu ahu?Oyle demeyin lutfen
Kemoterapi aliyorKemoterapi başlı başına bir zehir zaten. Allah şifa versin. Gümüş suyu ve karbonatla kür yapanlar, şifa bulanlar var. Facebook’ta gruplar bile var hatta. Ancak kemoterapi almaması gerekiyor bu süreçte. Bir araştırsanıza..
Inanin kacinci evrede bilmiyorum ama alarm akram kotu oldum ,rabbim sifa versinUmarım kurtulur ama beyne sıçramış ise son evrelerdir buda mucize gibi bir şeydir
Teşekkür ederim. Amin inşAllahTeşekkür ederim. Sizin de babanıza çok geçmiş olsun. Tez vakitte sıhhatine kavuşur inşallah.
Öyle güzel bir konuya değindinşizki ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, babam kanseere yakalanana kadar çok derdim vardı derdim, ama babamıın ağzında ilk kez beyaz maske gördüğümde dizlerinin bağı çözülmüştü işte dert budur dedim, o gün bugündür derdim büyük diyemiyorumAllah şifa versin.
konuları yukarıdan aşağı tararken böyle sağlıkla ilgili konuları görünce "of gerçek dert işte bu" diyorsun ve diğer meseleler gözünde küçülüveriyor insanın.
Hayır, tedavi için daha iyi mi orasıküba ya gitmeyi dusundunlermi?
kuba kanserin tedavisini buldu ve vizesiz gidilebiliyor buradan arastirin ne tur hastalari kabul ettiklerini hastanin durumu gitmrye uygunsa goturunHayır, tedavi için daha iyi mi orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?