Akciger kanseri

Elbette var hastalıgı yenenler.Hastalılığın asaması yani evresi ve dogru tedavisi cok önemli.Kişi hastalıgı yeneceğine inanıyorsa akciger kanserini yenen en az 2 kişi var etrafımda.
Evet oldukca guclu biri

Kemoterapi aliyor

Allah yardimcisi olsun. Kanserin turune ve evresine gore atlatma sansi ve suresi degisiyor..

Kucuk hucreli akciger kanserinde yasama sansi daha dusuk. Babam kucuk hucreli akciger kanseri yuzunden vefat etti.
Sadece babam degil; Amcam, halam, babannem, dedem... Yani babam ile birlikte baba tarafimdan tam 5 kisiyi farkli kanser turleri yuzunden kaybettim. O nedenle hep diken uzerindeyim..

Allahım şifa versin tez zamanda inşallah sizlerede yardım etsin.şifa duaları ayetleri var..elimizden tek gelen o olur sanırım

Allah şifa versin.

konuları yukarıdan aşağı tararken böyle sağlıkla ilgili konuları görünce "of gerçek dert işte bu" diyorsun ve diğer meseleler gözünde küçülüveriyor insanın.

Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin beyine metastaz yapması sıkıntılı bi durum ama Allahtan ümit kesilmez

Allah şifa versin.

konuları yukarıdan aşağı tararken böyle sağlıkla ilgili konuları görünce "of gerçek dert işte bu" diyorsun ve diğer meseleler gözünde küçülüveriyor insanın.
Öyle güzel bir konuya değindinşizki ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, babam kanseere yakalanana kadar çok derdim vardı derdim, ama babamıın ağzında ilk kez beyaz maske gördüğümde dizlerinin bağı çözülmüştü işte dert budur dedim, o gün bugündür derdim büyük diyemiyorum

Babamı akciğer kanserinden kaybettim, 4. Evre ve yapılacak hiç bisey yok dediler, 3 ay yaşamaz dediler, dişimizi tırnağımıza taktik vazgecmedik , beynine metastaz da yaptı felçte geçirdi yatağa bağımlı yaşamını sürdürdü neler neler... Felç geçirdiğinde de vazgecmedik ümidimizi kaybetmedik sırtımızda taşıdık hastanelere elimizden gelenin fazlasını yaptık diyebilirim, 3 ay yaşamaz dedikleri babam mucizevi şekilde 13 yaşamıştı ve buna doktorlar çok şaşırmıştı..Allahtan ümit kesilmez canm, benim 13 ayım hastane köşelerinde geçti , diycecegim tek şey böyle hastalarla iyi zaman geçirin ..

Küçük hücreli ise maalesef iyi konuşamayacagım. Annemi ben akciğer kanserinden 28 ay sonunda kaybettim. Ne kadar yaşar vs kurtulur mu bunları düşünmek yerine yaşayacağı her günü güzel geçirsin. Yardım edin ona mutlu hızurlu olması için Maalesef bu hastalığın şakası yok.
Beyine sıçradıysa da artık maalesef son evreler. Bir arkadaş yazmış arada mesajlarda. Bu kanser tipi metastazda beyini sever. Temizlenir ama bir daha sıçrar. Annem 3.sıçramada terminal döneme girdi. Birkaç hafta sonra da kaybettik.

Allah şifa versin, sevdiklerine bağışlasın inşallah.
Benim de çevremde iyileşen çok tanıdığım var.

Benim dedem yenmisti sonra sicrama oldumu diye bakmislar ama temiz cikmis
1 sene sonra beyin kanseri teshisi kondu
Artik test sonuclarimi yanlisti vadesimi doluydu bilemiyorum 4 ay icinde kaybettik

ben yendim.

kemoterapi hiç almadım. ilk önce burada söyleyemeyeceğim bir ilaç kullandım akıllı ilaç tarzı. ikinci aşamada da almanyadan aşı getirttik. kemoterapi maalesef bence de çözüm değil.

maddi imkan varsa aşı konusunda kübayı bir araştırsınlar. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…