Akdattı beni ve sonrasında olanlar

Uckuruna sahip olamayip o simdi asagiladigi ama o zaman gozlerinin parladigi o silliga kendi engel olamamis mi?
Hayatinizi sectiniz, karar sizin...
Onun tek gecelik heyecanlari, size de sevgi gosterileri ile yasar gidersiniz...

Adam en azından aldatıyor ve gelip sonra itiraf ediyor. Arkandan iş çevirmiyor cok dürüst sewgilin

Fakir ve cirkinlerin aldatmasi anormal ama zengin yakisiklilar aldatabilir normal

Evlenince aldatilmaya devam ederken de ayni affediciligi gostermen dilegiyle

Son düzenleme:
evlendiginizde sizi aldatmaya meyıllı bi ınsan.. evlenırken o ımzanızı atarken iyice dusunun

Her daim Hayatinizda olacak 3.Kisilerle (bunlar "Sillik" oluyor) size Mutluluklar ...

Bir sonra ki konu eşimle sevgiliyken aldatmıştı barışmıştık yine o kızla konuşmuş
Bilmem kaç aylık hamileyim eşim beni aldattığı kızla yazışmış
Bla bla bla
Çok pis gelecek görürüm
Ben erkek olsam beni affeden kadını bidaha bidaha aldatırım
Affediyor hatun niye eksim kalıyım derim

Kiz tehtit etmis oylemi , komik !!
Sen kendine bahane ariyosun bence , tek gece veya 2 gece
Sonucta aldatilmissin ..
Sen kabullenip , evleniyosan mutluluklar.....

Canım önceki konunuda biliyorum zaten sorumsuz diye şikayet ediyordun. Bak sana bir abla tavsiyesi. Erkeğin zengin olması çok çok çok güzel bir şey ama inan böyle bir erkek altına dünyaları serse mutlu olamazsın. Zamanla gerçek aşkı sevgiyi ararsın ve bu gerçekler yüzüne tokat gibi çarpar.

Ayrıca bu kız tehdit ettiği için anlatmış sana. Peki ya tehdit etmedikleri ? Onları sordun mu ?

Kendine yazık etme iyi düşün. Geri dönüşü zor olur.

Aldatilmis ve bosanmak uzere biri olarak yaziyorum. Aldatma olayi kesinlikle karakter bozuklugudur. Bunu bir kez yapan hele ki kendini aklamak icin beraber oldugu kisiye SILLIK diyen biri bir daha yapar. Sen kendini boyle olmayacagina inandirmak istiyorsun.

Gozunu ac guzelim lutfen lutfen gozunu ac .. dunyada kalan son erkek o degil . Sanirim sana e evlilik teklifi cazip gelmis ama yapma gelecegini mahvetme !

Hmm..
Nedense ne asigim dediginizde ne de cok kotu ask acisi çekiyorum dediginizde duyguyu alamadim sizden.
Sanki ici bos birkac kelime.
Hayir bizim icin ultrasuper yakisikli olmasi ya da zengin olmasinin ne gibi bir onemi olabilir de bunu bizimle paylastiniz orasi da soru isareti.
Aldatanlarin hepsi yakisikli , zengin olmayabiliyor. Genellikle karakter meselesidir cunku ihanet.
Maneviyati bos olanin maddi ozellikleri fostur bana gore.
3 sorum var ;
1. O kiz şıllıksa ona bakan ne oluyor ?
2. Bu durumda yakisikli sevgiliniz size 1 gece de olsa o silligi tercih ettigine gore size verdigi deger ne kadar buyuk ?

Ve son soru 3 : Sizin bildiginiz elde bir şıllik var. Bilmediginiz kac tane kimbilir ... Silliklarin koynundan cikip gelen adami yataginiza alabilecek misiniz ?

Gerci Allaha sukur sokaktaki herkes dönüp baktığına gore bir sorun yok hepsi kabulum demeyeceksiniz umarim ?

Not: Bir iliskide sorumlu olan taraflar erkek ve kadindir. 3.kisiler suclanmaz oyle hemen.
Bu durumda o kadin benim gozumde sillik degildir. Ben cok yakisikli saygideger beyfendinin hitabiyla hitapta bulundum.

Eşimle evlenmeden 1 yıl kadar önce bir arkadaşım bana beni sevdiğini söylemişti.Ayrıca aşırı zengindi.Altında cipler mipler falan felan..Babası emlak zenginiydi.Neyse velhasıl bana ondan ayrıl benimle evlen dedi.
Bense onun yüzüne bir daha bakmadım.Hayatımdan sildim attım senin gibi arkadaş olmaz olsun diye..
Bu işler zenginliğe bakmaz.Ne demişler parayla saadet olmaz !
Ha aşığım demişsiniz.Size kötü bir haberim var 'aşk bitiyor'. geriye birlikte geçirdiğiniz güzellikler ve birbirinize duyduğunuz sevgi ile güven kalıyor.
Söyle bana sizde hangisi kalacak geriye? Üçüncü bir 'ş*llık' ve birbirinize duyduğunuz kin ile öfke mi? Lütfen kendine yazık etme acı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…