- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Yorumları okuyunca gülesim geldi ne yalan söyliyim, efendim zengin diye göz yumuyormuşum. Sanki ben gariban bir çapulcuyum da paraya ihtiyacım var. Çok şükür kamuda mühendisim, 3500tl kapı gibi gelirim var, belki çok fazla değil, ama bekar bir kızı da açıkta bırakmaz.
Affetim çünkü sevdiğine eminim artık, babası aradı biricik gelin adayımı kimse böyle üzemez, sen merak etme ben gerekeni yapacağım yeterki barışın dedi, evlendikten sonra böyle bir saçmalık yaparsa ilk beni karşısında bulacak dedi.
Ihanete uğradım, kendisi itiraf etmese ruhum bile duymayacaktı belki, aldattığı kız bunla ilişkiyi devam ettirmek istemiş, hayır cevabını alınca da delirmiş.
Burda 40 tane klavye arkasından tanımadığım insanları dinlemek yerine eşimin babasını dinlemeye karar verdim.[/QUOTE]
bu demek oluyo ki başka konu açmıcaksın eşinin babasını dinlersin, bu arada eşim derken bi yarım saat sonrada evlendiniz mi :44:
Uzun lafın kısası, çok sevdiğim adam beni kızın tekiyle aldattı tek gecelik, kız bunu tehdit etmiş ayrıl diye yoksa herşeyi anlatırım diye, bana ağlaya ağlaya anlattı. Erkek arkadaşım yakışıklı ve maddi durumu çok iyi biri, kızların rahat rahat bırakmadığı bir tip.
Çok kötü oldum ve tekmeyi bastım.
1 haftadır yapmadığı şey kalmadı.
işyerime çiçek göndermeler
kız kardeşini bile gönderdi yanıma
ve sonunda en şok olduğum şeyi yaptı
evlilik teklifi etti, gel günübirlik yurtdışına gidelim türk elçliliklerin birinde nikahı yapalım sıraya girmeden diye, çocuklarımın annesi olmanı istiyorum sana aşığım dedi, bir şıllık yüzünden seni kaybedemem dedi.
İşin kötüsü ben çok soğuk davranır gibi yapıyorum, ama bu adama sırılsıklam aşığım. Bir şans daha versemmi biliyorum. 1 haftadır çok kötü acı çekiyorum, boğazımdan lokma geçmedi.
Edit: Konu kapanabilir, affetmeye karar verdim.
Aynen katiliyorum size. Her gecr gitsin isterse nasi olsa gittigi kadinlar sillik deilmi..tebrikler
bu zamanda kocayı bulmuşsun hem de zengin ve yakışıklı
kaçırılır mı hiç, bir değil her gece başka kızla aldatsa ne olacak. yapış paçasına bırakma sakın
bende ona sasirdim :)Yorumları okuyunca gülesim geldi ne yalan söyliyim, efendim zengin diye göz yumuyormuşum. Sanki ben gariban bir çapulcuyum da paraya ihtiyacım var. Çok şükür kamuda mühendisim, 3500tl kapı gibi gelirim var, belki çok fazla değil, ama bekar bir kızı da açıkta bırakmaz.
Affetim çünkü sevdiğine eminim artık, babası aradı biricik gelin adayımı kimse böyle üzemez, sen merak etme ben gerekeni yapacağım yeterki barışın dedi, evlendikten sonra böyle bir saçmalık yaparsa ilk beni karşısında bulacak dedi.
Ihanete uğradım, kendisi itiraf etmese ruhum bile duymayacaktı belki, aldattığı kız bunla ilişkiyi devam ettirmek istemiş, hayır cevabını alınca da delirmiş.
Burda 40 tane klavye arkasından tanımadığım insanları dinlemek yerine eşimin babasını dinlemeye karar verdim.[/QUOTE]
bu demek oluyo ki başka konu açmıcaksın eşinin babasını dinlersin, bu arada eşim derken bi yarım saat sonrada evlendiniz mi :44:
konu sahibinin nickide bana çok manidar gelmeye başladı
😃😃😃 lüks yaşam, yurtdışı turu falan daha cazip gelmiş kızlar.. Paranın unutturamadığı birşey yok mantığı yani..
Kızlar merhaba, yabancı bir şehire yeni atandım mühendis olarak(adana), maaşım 3000 küsür
1000tl kira ödüyorum, benzin gideri, telefon gideri elektrik gideri yemek gideri kıyafet harcaması, alışveriş filan derken elimde hiç bir şey kalmıyor, geçen ay utana utana ailemden 1000tl yardım aldım.
Yorumları okuyunca gülesim geldi ne yalan söyliyim, efendim zengin diye göz yumuyormuşum. Sanki ben gariban bir çapulcuyum da paraya ihtiyacım var. Çok şükür kamuda mühendisim, 3500tl kapı gibi gelirim var, belki çok fazla değil, ama bekar bir kızı da açıkta bırakmaz.
Burda 40 tane klavye arkasından tanımadığım insanları dinlemek yerine eşimin babasını dinlemeye karar verdim.
Madem bizim fikirlerimizi önemsemiyorsun,ne diye konu açıp bize soruyorsun bacım?
Ben olsaydım sevgisinden emin olmak için tamtur beklerdim,baktım tamtur geldi o zaman emin olurdum sevgisinden.
Yaa tamtur az gibi geldi...
Tapusu üzerime yapılmış bir ev olsa daha emin olurdum sevgisinden.
Hadi bakalım parayla bir yastıkta kocarsınız inşallah.
affetmeye karar vermişsiniz. ne diyeyim,yaşanacak daha çok aldatmalarınız olacak.Uzun lafın kısası, çok sevdiğim adam beni kızın tekiyle aldattı tek gecelik, kız bunu tehdit etmiş ayrıl diye yoksa herşeyi anlatırım diye, bana ağlaya ağlaya anlattı. Erkek arkadaşım yakışıklı ve maddi durumu çok iyi biri, kızların rahat rahat bırakmadığı bir tip.
Çok kötü oldum ve tekmeyi bastım.
1 haftadır yapmadığı şey kalmadı.
işyerime çiçek göndermeler
kız kardeşini bile gönderdi yanıma
ve sonunda en şok olduğum şeyi yaptı
evlilik teklifi etti, gel günübirlik yurtdışına gidelim türk elçliliklerin birinde nikahı yapalım sıraya girmeden diye, çocuklarımın annesi olmanı istiyorum sana aşığım dedi, bir şıllık yüzünden seni kaybedemem dedi.
İşin kötüsü ben çok soğuk davranır gibi yapıyorum, ama bu adama sırılsıklam aşığım. Bir şans daha versemmi biliyorum. 1 haftadır çok kötü acı çekiyorum, boğazımdan lokma geçmedi.
Edit: Konu kapanabilir, affetmeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?