Akdattı beni ve sonrasında olanlar

bey efendi sizi çocuklarının annesi olarak görmüşte SİZ ONU ÇOCUKLARINIZIN BABASI OLARAK GÖREBİLCEKMSİNİZ?.ihanet affı zor hatta çoğu kadına göre imkansız bir hatadır.

tebrikler
bu zamanda kocayı bulmuşsun hem de zengin ve yakışıklı
kaçırılır mı hiç, bir değil her gece başka kızla aldatsa ne olacak. yapış paçasına bırakma sakın
Aynen katiliyorum size. Her gecr gitsin isterse nasi olsa gittigi kadinlar sillik deilmi..

😃😃😃 lüks yaşam, yurtdışı turu falan daha cazip gelmiş kızlar.. Paranın unutturamadığı birşey yok mantığı yani..

boşunamı yorum yazdım ben okadar :26: kendimi enayi hissettim neyse hayırlı olsun affetsin tabi koca zor bulunuyo anam bu devirde

Hayat mı pahalı yoksa ben mi fazla harcıyorum adlı konusundan konu sahibinin

demek ki 3500 lira da öyle havalara atıp tutrmuyormuş sizi

Aman neyse banane ya her gece alem yapsın senin kociş banane

Eski konusunda bi hanımefendi şunu yazmış,

Bu adam evlenir ve seni aldatmaya da meyilli olur..

Sen burda 40 klavye arkadasındaki 'bizim' deneyimlerimize güvenmeyip, 'eşinin' babasına inandığın için, daha çok aldatılırsın... ne yazık ki...

Ailenin durumdan haberi var mi? Onun babasi dahil olmus ya meseleye. Sen de annene anlatsaydin keske.

40 tane tanimadigin insandan ya da sevgilinin babasndan degil de annenden tavsiye alman en mantiklisi. Evlendikten sonra karsisnda babasini bulacak olmasi sana bisey ifade etmesn. Simdi bile cekip gitmek bu kadar zorken sen evkiyken bunu yapabilecek insan degilsin.

Burda herkes ayril bundan koca olmaz diyor. E sen cok duygusalsin su an. Ve muhtemelen amaaaan hepsi kiskandi modundasn :) yani bu adam herkesi yaniltip degisebilir de. Pilotluk egitimi aliyor dedin. Thkda mi aliyor egitimini. Eger degilse is bulmasi zor olabilir. Sorumsuz birini f/o yapmazlar. Thkya girebildiyse sorun yok. Gectim o yollardan biliyorum :) her neyse pilot oldu evine bagli caliskan bi adam olr evine bagli olur. Ama bunlar sadece kucuk bir ihtimal. Aile de seni sorumsuz oglani adam edece kiz gibi goruyor.

Cunku onlarin gozunde baba destegi olmdan 3500 kazanabiln bi insan kutsaldir ogullarindan sonra :)

40 tane tanımadığın insana ne diye danıştın o halde, başın sıkışınca...

yazıklar olsun senin gibilere, insanların vaktini alıp boşuna zaman kaybettiriyorsun...

affedip, affetmemen senin tercihin lakin senin için zaman ayırıp yazanlara çok üzüldüm, değmezsin sen...

Madem bizim fikirlerimizi önemsemiyorsun,ne diye konu açıp bize soruyorsun bacım?
Ben olsaydım sevgisinden emin olmak için tamtur beklerdim,baktım tamtur geldi o zaman emin olurdum sevgisinden.
Yaa tamtur az gibi geldi...
Tapusu üzerime yapılmış bir ev olsa daha emin olurdum sevgisinden.
Hadi bakalım parayla bir yastıkta kocarsınız inşallah.

Son düzenleme:
İlk defa yorum yaptığıma pişman oldum.
Neyse mantıklı düşünemediğiniz her halinizden belli.
Yoksa ne diye hem buraya konu açıp yorum bekleyip arkasından
sizin yorumlarınıza ihtiyacım yok eşimin babasını dinlemeye karar verdim diyesiniz ki

elin kaydı sanırım, villa diyecektin

bu kız şimdi der ki 'size ne yalı alır bana' haklı...

bize ne ki , dağılalım

Bu arada ne ara evlendiniz de eşiniz oldu orası da muamma..

Adamin babası sana gelin adayi diyor sen esim diyorsun :))))) artk villa araba arsa senin olsun silliklar adamin :))) Heyt be para sen nelere kadirsin:)))

Zengin ve yakışıklıysa aldatabilir canım o şıllık gelip geçici sen yapış zengin sevgiline mazallah o şıllık kapar sonra evleri arabaları :18:

affetmeye karar vermişsiniz. ne diyeyim,yaşanacak daha çok aldatmalarınız olacak.
ha ayrıca,böyle evlenme teklifimi olur. ne demek yurt dışında evlenelim.
Türkiyede yokmu evlenme dairesi.
ve sizin anne babanız yokmıu. adabıyla çiçeğini şekerini annesini babasını alıp istemek varken resmen kaçarak evlenmeğimi size layık görüyor bu playboy.

Klasik zengin hovarda ve şaşılacak derecede pis bir erkek, "anlayışlı" bir kızla evlendirelim en azından evi yeri yurdu belli olsun diyen bir baba, zenginliğe, yakışıklılığa tamah etmeyen sadece "aşkı !!!" için aldatılmayı kabul eden bir bayan....

Bilinen bir hikaye, başı da belli sonu da....

Son düzenleme:
Maddi durumu kötü ve tipsiz olsaydı kızardm ama adam zengin ve yakışıklı aldatmasi cok normal iyiki affetmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…