Uzun lafın kısası, çok sevdiğim adam beni kızın tekiyle aldattı tek gecelik, kız bunu tehdit etmiş ayrıl diye yoksa herşeyi anlatırım diye, bana ağlaya ağlaya anlattı. Erkek arkadaşım yakışıklı ve maddi durumu çok iyi biri, kızların rahat rahat bırakmadığı bir tip.
Çok kötü oldum ve tekmeyi bastım.
1 haftadır yapmadığı şey kalmadı.
işyerime çiçek göndermeler
kız kardeşini bile gönderdi yanıma
ve sonunda en şok olduğum şeyi yaptı
evlilik teklifi etti, gel günübirlik yurtdışına gidelim türk elçliliklerin birinde nikahı yapalım sıraya girmeden diye, çocuklarımın annesi olmanı istiyorum sana aşığım dedi, bir şıllık yüzünden seni kaybedemem dedi.
İşin kötüsü ben çok soğuk davranır gibi yapıyorum, ama bu adama sırılsıklam aşığım. Bir şans daha versemmi biliyorum. 1 haftadır çok kötü acı çekiyorum, boğazımdan lokma geçmedi.
Edit: Konu kapanabilir, affetmeye karar verdim.
Aaaaa kızlar siz de abartıyorsunuz yani, tabii ki affedecek.
Sonuçta kızımız namuslu, öyle evlenmeden olmaz, eee beyimiz ne yapacak? yazık değil mi ona, erkek o, ihtiyaçları var onun.
Şerefli bir erkek, sevgilisinin namusuna zarar getirmeyeceği için, tabii ki bir şıllıkla ihtiyacını giderecek
Ya ne olacaktı?
Şıllık tek gecelik, ama sevgilisi evlenilecek kız
Arada sırada yine araya şıllıklar girebilir, bu çok normal, çünkü daha namuslu kızımız hamile kalacak, çocuk doğuracak kilo alacak, lohusalık yaşayacak, bu dönemlerde kızımızı rahat bırakmak gerek
Ne de olsa şıllık çok dünyada, beyimizin ihtiyaçlarını giderirler
Kızımız da eşini her seferinde affedecek, çünkü çocuklarını babasız büyütemez, yuva yıkmak kolay mı sandınız?
Ha bu arada, erkeğin namusu yoktur unuttunuz mu?
Yani cidden merak ettim, bi haftadır yüzüne bakmadığın adamı konu açtıktan yarım saat sonra ne oldu da affettin?
He ilk mesaji edit lemis konu kapansin affettim diye. Birde baska bi konusu bu sorumsuz ama zengin ve yakisikli adamla evlenmelimiyim diye soruyor.
Yorumları okuyunca gülesim geldi ne yalan söyliyim, efendim zengin diye göz yumuyormuşum. Sanki ben gariban bir çapulcuyum da paraya ihtiyacım var. Çok şükür kamuda mühendisim, 3500tl kapı gibi gelirim var, belki çok fazla değil, ama bekar bir kızı da açıkta bırakmaz.
Affetim çünkü sevdiğine eminim artık, babası aradı biricik gelin adayımı kimse böyle üzemez, sen merak etme ben gerekeni yapacağım yeterki barışın dedi, evlendikten sonra böyle bir saçmalık yaparsa ilk beni karşısında bulacak dedi.
Ihanete uğradım, kendisi itiraf etmese ruhum bile duymayacaktı belki, aldattığı kız bunla ilişkiyi devam ettirmek istemiş, hayır cevabını alınca da delirmiş.
Burda 40 tane klavye arkasından tanımadığım insanları dinlemek yerine eşimin babasını dinlemeye karar verdim.
Konularinda surekli adamin zenginligini baba parasi yedigini bide ailesnin arsalarini evlerini anlatıp durmussun bu bir..
Param yetmiyor gecinemiyorum demissin bu iki...oyle bi hava yaratmissin ki sanki adam zengin oldugu icin seni aldatmak hakkiymis gibi..
Simdi ucuncusunu merak ediyorum ben bu adam iflas etse batsa fln bosanacakmisin.. sanki seni aldatan biriyle parasi icin evleniyomussun gibi görünüyor burdan bakinca.. neyse ben cok dobra konusmayayim sonra sıkıntı oluyor..
Yorumları okuyunca gülesim geldi ne yalan söyliyim, efendim zengin diye göz yumuyormuşum. Sanki ben gariban bir çapulcuyum da paraya ihtiyacım var. Çok şükür kamuda mühendisim, 3500tl kapı gibi gelirim var, belki çok fazla değil, ama bekar bir kızı da açıkta bırakmaz.
Affetim çünkü sevdiğine eminim artık, babası aradı biricik gelin adayımı kimse böyle üzemez, sen merak etme ben gerekeni yapacağım yeterki barışın dedi, evlendikten sonra böyle bir saçmalık yaparsa ilk beni karşısında bulacak dedi.
Ihanete uğradım, kendisi itiraf etmese ruhum bile duymayacaktı belki, aldattığı kız bunla ilişkiyi devam ettirmek istemiş, hayır cevabını alınca da delirmiş.
Burda 40 tane klavye arkasından tanımadığım insanları dinlemek yerine eşimin babasını dinlemeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?