Akdattı beni ve sonrasında olanlar

Su Bilkent mezunu,evi dagınıklıktan yasanmaz halde olan,babası zengin oldugu icin 3000-4000 lira icin sabah uyanamam diyen sevgiliniz mi bunu yapan ?
Sorumluluk sahibi olmayan biriyle evlenilir mi diye sormustunuz yanlıs hatırlamıyorsam ?
Sanırım cevabınızı almıssınız.
Yakısıklılık ve zenginlige bu kadar prim vermenize üzüldüm.
Cunku 10 sene sonra kimse kel,gobekli ustelik pasaklı ve tum gun tembellikten yan gelip yatan birine donusurse sizi aldattıgında yine affedebilir miydiniz ?
Veya babasının işi iflas edip batsa ?
Evlenirken yakısıklılık,zenginlik,makam mevki degil kalp seçilmeli.Cunku bir tek onun bir omur degismeyecegini garantileyebilirsiniz

sizin kelimelerinizle "sorumsuz" da olsa "hayatınız garanti"... guvenmeye ne gerek var ki?

ne de olsa yaşayacagını yaşayıp sonra diger kadınları "şıllık" diyerek asagılayarak sizin gonlunuzu almaya calısıyor...

ömür boyu 3maymunu oynamayı tercih ediyorsanız... mutluluklar.

Ha bi de şunu da merak ediyorum, o kızla yatarken, ona da sen şıllıksın demiş midir acaba... yemiş midir bi yerleri..

Mantıklı olan ayrılmak da ben bu durumda hiç mantıklı karar veremezdim senin yaptığının aynısını yapardım.

Yaptım da bir nevi. Biz ilişkinin uzamasından birbirimze aşırı bağımlı olduğumuzu hissetmemizden böyle saçma sapan bir ayrılık yaşadık. Ayrıyken birçok kızla beraber oldu falan. Ben kötü günler geçirdim çok. Ve bi anda evlenme teklifiyle karşıma çıktı 6-7 ay sonra. Hayır demedim gördüğün gibi.

Ama senin ilişki esnasında olmuş ve daha önce de başka kızlar olmuş olabilir. Tek gecelik hiçbir kız da söylemekle tehdit etmez gibime geliyor. Bu biraz daha uzun olabilir tek geceden. Neyse şu an doğru karar verebilecek durumda değilsin. Ayrılık insanı duygusallaştırıyo. Ardından evlenme teklifi. Yurtdışında evlilik planları. Haklısın barış ama bekle birazcık acele etme. :)

aldatmış şimdi ,mecburiyetten terketmek lazım bi yerde..
Konuda ancak bir hafta sürmüş Zaten.. Gerçi sevgilinizi kızlar (şıllıklar)rahat bırakmıyor zengin ,yakışıklı.. adam ne yapsın!
Aldatmanın bile sorun yaratmadığı bir ilişki evliliğe gitmeli , sizi ancak ölüm ayırır bu vaziyette zaten..

Aaaaa kızlar siz de abartıyorsunuz yani, tabii ki affedecek.
Sonuçta kızımız namuslu, öyle evlenmeden olmaz, eee beyimiz ne yapacak? yazık değil mi ona, erkek o, ihtiyaçları var onun.
Şerefli bir erkek, sevgilisinin namusuna zarar getirmeyeceği için, tabii ki bir şıllıkla ihtiyacını giderecek
Ya ne olacaktı?

Şıllık tek gecelik, ama sevgilisi evlenilecek kız
Arada sırada yine araya şıllıklar girebilir, bu çok normal, çünkü daha namuslu kızımız hamile kalacak, çocuk doğuracak kilo alacak, lohusalık yaşayacak, bu dönemlerde kızımızı rahat bırakmak gerek

Ne de olsa şıllık çok dünyada, beyimizin ihtiyaçlarını giderirler

Kızımız da eşini her seferinde affedecek, çünkü çocuklarını babasız büyütemez, yuva yıkmak kolay mı sandınız?
Ha bu arada, erkeğin namusu yoktur unuttunuz mu?

Evet namus türkiyedeki sadece evlenmeden beraber olan kızlarda değerini kaybeder geri kalan herşeyin telafisi vardır ama evlenmeden beraber oluyorsa silliktir ,telafisi yoktur hele erkekler naparsa yapsın namusludur..canım türkiyemm.

Para mi gurur mu? Sorusunun cevabını veren konu olarak ismi değiştirilmeli?

O para içinde yüzen nişanli,sevgili her neyse evlendkten sonra kafası atıp ,tartışıp ya da durduk yere hergün aynı yemek yenmez mantığıyla onun tabiriyle "şıllık"larla tek gece birlikte olursa ne olur? Amaan o zamanda yurtdışında yapıverirsin bi tatil olur biter ne olacak

He ilk mesaji edit lemis konu kapansin affettim diye. Birde baska bi konusu bu sorumsuz ama zengin ve yakisikli adamla evlenmelimiyim diye soruyor.

😃😃😃 lüks yaşam, yurtdışı turu falan daha cazip gelmiş kızlar.. Paranın unutturamadığı birşey yok mantığı yani..

Aldatilmis biri olarak diyorum ki aldattigi kiz sllk oluoda aldatan erken neden canm cicim oluo, sizin degeriniz 2 cicek 3 5 gozyasi ve yurt disi hayallerimi? Gerci siz affestmssnz, biyerdede bize gercekten laf dusmez oyuzden hayrli olsun umarim bi kac sene sonra evliyim cocugum var aldatliyomuyum diye konu acmazsinz. Mutluluklar...

Yorumları okuyunca gülesim geldi ne yalan söyliyim, efendim zengin diye göz yumuyormuşum. Sanki ben gariban bir çapulcuyum da paraya ihtiyacım var. Çok şükür kamuda mühendisim, 3500tl kapı gibi gelirim var, belki çok fazla değil, ama bekar bir kızı da açıkta bırakmaz.

Affetim çünkü sevdiğine eminim artık, babası aradı biricik gelin adayımı kimse böyle üzemez, sen merak etme ben gerekeni yapacağım yeterki barışın dedi, evlendikten sonra böyle bir saçmalık yaparsa ilk beni karşısında bulacak dedi.

Ihanete uğradım, kendisi itiraf etmese ruhum bile duymayacaktı belki, aldattığı kız bunla ilişkiyi devam ettirmek istemiş, hayır cevabını alınca da delirmiş.

Burda 40 tane klavye arkasından tanımadığım insanları dinlemek yerine eşimin babasını dinlemeye karar verdim.

Son düzenleme:
Konularinda surekli adamin zenginligini baba parasi yedigini bide ailesnin arsalarini evlerini anlatıp durmussun bu bir..
Param yetmiyor gecinemiyorum demissin bu iki...oyle bi hava yaratmissin ki sanki adam zengin oldugu icin seni aldatmak hakkiymis gibi..
Simdi ucuncusunu merak ediyorum ben bu adam iflas etse batsa fln bosanacakmisin.. sanki seni aldatan biriyle parasi icin evleniyomussun gibi görünüyor burdan bakinca.. neyse ben cok dobra konusmayayim sonra sıkıntı oluyor..

Neyi kacirdim ben ? Ne ara evlendiniz ? Ne ara kari koca oldunuz....

Baba parasi yemeye devam etse asla evlenmezdim, kendisi su an pilotluk egitimi aliyor ankarada, cok guzel bir meslegi olacak.

tebrikler
bu zamanda kocayı bulmuşsun hem de zengin ve yakışıklı
kaçırılır mı hiç, bir değil her gece başka kızla aldatsa ne olacak. yapış paçasına bırakma sakın

kusura bakmayın da O kız erkek arkadaşınızı tehdit etmeseydi RUHUNUZ duymayacaktı
kız heralde devam etmek ister kimbilir bu olay yalnızca birkez mi yaşandı? ben pek inanmıyorum, burda 40 tane klavye arkasından tanımadığın insanlar yaşamış,görmüş, deneyim sahibi insanlar...

sen aynı duruma düşme diye ellerini yoran insanlar...

bundan sonra hiç şüphelerin olmayacak mı? acaba beni yine aldatıyor mu diye düşünmicek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…