Akdattı beni ve sonrasında olanlar

birşey daha eklemek istiyorum, bir sıllık için seni kaybedemem ne demek?
erkek arkadaşın çok namuslu, ama o sıllık?
zaten kadınlar, her türlü damgayı yer...ama erkek affedilir...

Bence en iyisini yapıyorsun bende olsam öyle yapardım nede olsa bu kişi yakışıklı paralı pilot ve evli olucak kadınlar zaten bırakmaz çocuğun ne suçu var sizde biliyorsunuz sizi aldatıcak gene olsun ayrılırsınız mal varlığının yarısınıda alırsınız ne güzel

Madem 40 tane klavye arkasindan yazanlari dinlememeyi tercih ediyorsun neden bi derdin olduğunda o 40 klavyeye danışıyorsun?
Eşin? Yarim saatte evlendiniz sanırım hayirli olsun

kiz affetmeye karar vermis.neden fikrine tercihine saygi duymuyosunuz ? ister affeder ister syrilir. ozgur iradesi. fikir sordu diye mecbur mu ayrilmaya. elinize useniyosaniz yszmayin fikir vermeyin ya da 2 kelime yazdiniz diye bu kadar ahkam kesmeyin.herkesin kendi hayati.

Yetmez ama evet diyosun yani.
şimdiden ilerideki aldatılmaların için geçmiş olsun der, iyi günler dilerim...

Bir evlilik muhabbeti, bi yüzük bir imza herseyi örtmeye yetiyorsa; sana mutluluklar....

ya bir daha yaparsa bu hep kafanda soru işareti olarak kalmaz mı..

Öncelikle itiraf etmedi, tehdit yüzünden söyledi
sevgilinin babası da tabi ki öyle yapacak bulmuş senin gibi saf gelini kaçırır mı?
hangi aldatan erkeğin ailesi gelinin/gelin adayına git kızım terket bizim oğlanı der?
hepsi ''aman kızım o etmiş sen etme'', ''biz arkandayız kızım'', ''ben onun kulağını çekeceğim kızım'' der

Konu sahibi çok ilginç gerçekten.

Hadi affettin tamam onu anladım ama bazı yorumlara çok güldüm, klavye başındakileri mi dinleyeceğim demen çok terbiyesizce bilmem farkında mısın..

Buradaki kimse psikolog değil yani senin derdini okuyup fikir verince ücret almıyoruz.

Sırf iyi niyetten yorum yazılıyor.

Beğenirsin - beğenmezsin, uygularsın - uygulamazsın o sana kalmış ama dalga geçmenin lüzumu yok.

Ayrıca kendini akıllı görüyorsun ama yanılıyorsun.

Adam uzun zamandır o kızla da birlikte ki seni biliyor kız.

Yoksa tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra kız senin hakkında hiç bir şey bilmeden nasıl sana ulaşacak da bununla tehdit ediyor ?

Adam babasına ben sevgilimi aldattım diyecek kadar da pişkinmiş ayrıca.

Siz erkeklere cesaret veriyorsunuz gitmiş 20 tllik buket almış gelmiş onu marifet saymışsınız.

Siz gülmeye devam edin bence de ne demişler son gülen iyi güler :)

bu noktaya ben de katılıyorum

yanilmiyorsam pilotluk egitimi almasini da, sorumsuz sevgili baslikli konusunda buradan ucak muhendisi olan arkadasimiz tavsiye etmisti, su klavye basindaki 40'lardan 1'i.

yalniz daha da ilginc olan bunu ne ara o sorumsuz sevgiliye soyledin, kabul ettirdin ve egitimler ne ara basladi ?

Konunun ilk sayfasını okudum, editi gördünce, kk daki bayanlara sinirlendim, bayan affetmeye karar vermiş neden hala bu karar sorgulanır, yazılır çizilir ki diye.

Ama klavye başındakileri mi dinlicem lafınızdan sonra bir kaç şey yazacagım.

Demekki o kadar sefil bir haldeymişsiniz de o klavye başındakilere muhtaç olmuşsunuz! Konu açmışsınız!

Değil 3500 33500 de alsanız, siz aldatılmayı kabul ederek evlenecek bir insansınız.

Bunu içten içe bildiğiniz ve vazgeçecek kadar cesaretiniz olmadığı için, burda da içinizdeki korkuyu size bu kadar fazla söyleyen çıktığı için güya klavye insanlar vs diyerek insanlara laf sokmaya çalışıyorsunuz!

Bu klavye insanları bilgisayarınızı kapatınca gider de, sizin içinizdeki ses evlenince susar mı?

Merhaba klavye başındakiler diye ezmeye çalıştığın platformdan sesleniyorum sana :) buraya bu konunu kim yazdı ki ? Hayır yani sen böyle birsey yapacak bir kız degilsin asla yazdığını okudum. E kim yazdı ya ? Yoksa obur kız olmasın :))
Arkadasım derdini yazmissin yorum gelince teşekkür etme nezaketini göstermeden cevaplara girişmişsin. Biraz sakın olun kendiniz yazıp kendiniz delirmeyin ben Suyum ben buyum siz kimsiniz moduna hic girmeyin ucuz seyler bunlar.
Burada ki cogu insanın kim oldugunu bilmiyorsun. Hepsi mutevaziliklarindan yardımcı olurken belli etmiyor kendini. Ama sen kendin yazıyorsun yorumu begenmeyince küçümsemeye çalışıyorsun da bildigin küçük düşüyorsun farkında mısın?
Bence sakın ol ve o klavyeden uzaklaş. Erkek arkadaşınla askitomlu mesajlaşmalar yapın kafanı falan dagit. Gelecegi de takma. Adamı bulmussun. Bence tam uygun sana. Asla kaçırma. Cunku biliyorum ki senin tarzına gore bu kisi eger kaçarsa sen cok üzüleceksin.
Direkt evlenin. Mutluluklar bir yastık ins

senin kararın da madem bu kdr kolaydı karar vermek buraya niye yazdın niye hemen kapatmak istiyosun
yakışıklı ve zengin olması sizin gözünüzde erkeği daha affedilebilir mi yapıyor? demek ki sevdiğin adam biraz çirkin olsaydı, maddi durumu da orta olsaydı tekmeyi basacaktın. paradan dolayı affedebilen bi kız da tekrar aldatılır o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim mi?
Yarın da gelip yorum yazarsın, evladımın hatırına diye...
Bu ne hız?

Hızlı giden atın dışkısının akıbetini hepimiz biliyoruz..

kız şıllıksa kendisi neymiş
ne rezil bu erkekler ya, kendi yaptığını örtüyor bir gecesini paylaştığı belkide kulağına aşk sözcükleri fısıldadığı kıza da şıllık diyor
pes yani pess
vardı böyle biri aynısını demişti kızarkadaşına, sormuştum öteki kız için neden öyle diyorsun diye demiştiki kızı şıllık görmüyorum ama benimkisi onu aşağıladıkça kendini iyi hissediyor diye
rezil sürüsü

Kendi hemcinsine hakaret eden yarın sana da öyle hakaret eder. O ilişki yaşadığı kadını aşağıladığında senin seviyen yükselmiş olmuyor aksine sen buna rağmen o rezil adamı kabul ettiğin için senin değerin düşüyor.

Asla asla asla kabul etme. o erkek tehdit edecek durum var ki kız tehdit etmiş tabı sevgilinin dediğine göre! ne olursa olsun aldatmak zorunda değildi aldatırsa da öğreneceğini bilip bu tehditlere boyun eğmemeliydi demek ki evlenınce de aynısı yapabilir. vucuduna dokunmus bır erkeği nasıl affedebilirsin ki bir kere aldatmış artık senin değil nasıl unutup seveceksın yerınde olsam kabul etmezdım.​

Tek bir soru sormak istiyorum.

Sevgilinizin ailesi zengin olmasaydı yinede affeder miydiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…