Akdattı beni ve sonrasında olanlar

zenginlik her ayıbı örter ya. zengin yapınca playboy fakir yapınca işe yaramaz. kadın olup fakir yapınca adı o... ile başlayan ilginç şeyler zengin kadın yapınca özgür, marjinal.

eleştirmiyorum herkesin hayatta değer verdiği şeyler farklıdır. kimisi ahlaka, güvene, sadakata kimisi de paraya, rahata. herkesin kendi tarcihi.

Bu hikayedeki tek şıllığın o kız olduğuna emin misin?
Benim anlamadığım şey aldatılan her kadının sadece karşı tarafa o...k..pe gibi söylemlerde bulunmaları.Heee kocalarınız,sevgilileriniz çok namuslu zaten..

ne ara evlendiniz. hayırlı olsun biricik gelin. şimdi babası gözünü korkuttu artık elime düştü falan diye düşünme istersen.

sana kimse fakir gariban demedi. sadece şunu merak ediyorum bu adam zengin olmasa hiç bir şekilde işi gücü de yok devam eder miyisin

diğer kadın hep şıllık değil mi?? hı hı evet...o şıllık olmasa erkek aldatır mı zaten...Ahh şu bizim haricimizdeki kadınlar yok mu hepsinin köküne kibrit suyu...Masum erkeklerin zihnini karalıyorlar böyle (!!!)

Siz konuyu açtığınızda affetmeye karar vermişsiniz zaten.
Aşağıdaki cümlenizde bahanesi bu affetmenin.
'erkek arkadaşım yakışıkli ve maddi durumu çok iyi biri, kızların rahat bırakmadığı bir tip'
Ne diyelim mutluluklar.

👏👏👏👏 cok dogru!

neyse ki adam zenginmiş evlendikten sonra her aldatmanın ardına pahalı bir hediye alır sen de unutuverirsin ne olacak kızlar rahat bırakmaz adam napsın bir de evli erkekler daha çekicidir unutulmasın:))

Madem klavye arkasından tanımadığın insanları dinlemek istemiyorsun,o zaman niye burdaki insanların fikrini soruyorsun? Senin istediğin cevabı vermedikleri için mi kızgınsın burdaki insanlara? Üstelik sevgilin kız onu tehdit ettiği için korkudan sana itiraf etmiş,yoksa ruhun duymayacaktı.

hayır da adamın yumurta kapıya dayanmış itiraf etmeyip de napcak zaten o kız sölerim demiş kalkıp da durust ıste ıtıraf ettı fln demen çok komik cidden :)) benim sevgilim her haltı yemiş sonra geldi itiraf etti dürüst sevgilimmmm:) yazık ya cidden yazık ha bir de o kız şıllık oluyor ya nice erkek o.ları var bu ülkede aynen böyle kabullenmeye devam edin canım boynuzlarınız hayırlı olsun sanma ki bir daha yapmayacak daha sevgiliyken aldatan evlendikten sonra her haltı yer emin ol.

Bir sonraki aldatmasinda da evlilik tazeleyip mi affettircek kendini acaba hadi ilkini evlilik teklifiyle kurtarmis :) iki tip seye sinir oluyorum : 1. Beni ailesiyle tanistirdi kesin seviyooooo mantigi 2. Benle evlenmek istiyo kesin seviyooooo mantigi.

Bir evlilik teklifi bir şıllığın üzerinden olmuş ya. Bunu hayatın boyunca unutabilecek misin acaba KEşke biraz daha romantik olsaydı.

Hala diretiyorum. Olayı annene anlat. Evleniceksen de anlat. Yarın öbür gün daha büyük bir şey olduğunda sıgınacığın kişi annen. Maddi ve manevi olarak. Sonra neden söylemedin önceden de olduğunu diye sorun yaşamayın.

neyse ki adam zenginmiş evlendikten sonra her aldatmanın ardına pahalı bir hediye alır sen de unutuverirsin ne olacak kızlar rahat bırakmaz adam napsın bir de evli erkekler daha çekicidir unutulmasın:))

Adam pilotmuş abovvvv
Her limanda bir tane gemi kaptanı gibi

sizin durumunuzla karsinizdakinden beklentinizin hic ilgisi yok bana gore.bende isterimki sevdigim adamin parasi olsun zengin olsun yakisikli olsun.etkileyicide bisey bana gore tabi karakteriyle birlikte.kendi durumum ne olursa olsun.cokta normal buluyorum.sizin bu durumu normallestirmeye calismaniz yanlis olan.zengin,kizlar rahat birakmiyo ee sonuc olarak adam sizi aldatmis.sebeplerini goz onune alarak normallestirilemiycek bisey yaptigi. kabullendiginizide dusuncek artik.nedenlerde zengin rahat birakmiyolar vs vs.bunu kabullenebilen kadinda benim gozumde degerli olamaz artik.mutluluklar diliyorum yinede.umarim dha fazla uzulmezsiniz.

Son düzenleme:

çok seviyosan affet bence herkes ikinci bi şansı hakeder diye düşünüyorum canım :)

Baba parasi yemeye devam etse asla evlenmezdim, kendisi su an pilotluk egitimi aliyor ankarada, cok guzel bir meslegi olacak.

Sen meslek,para,yakışıklılıkla bozmuşsun.Gerisi mühim değil yani.Her yorumunda bu konu var.Güzel mesleği var,yakışıklı,parası var... geç bunları.Hepsi olsunda aldatabilir yani kabul diyosun.Hazır bulmuşum böyle kocayı,aldatsada kaçırmıyım diyosun.

ben de şunu anlamıyorum
bir kağıda imza atmadan aldatmak ile
kağıdı imzalayıp aldatmak arasındaki fark ne?
atılan imza karakteri mi değiştiriyor?

1- Seven erkek aldatmaz.

2- Evlendikten sonra yaparsa aradaki fark mallarin yari yariya paylasimi olacaktir.

3- Bizi dinleme canim hatta beni hic dinleme. Benim mesajim 10 saniye sonra kendini imha edecektir.

Daha yazmak isterdim ama cikmam lazim. Hayirli isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…