Geçmiş olsun canım, benim bi bilgim yok bu konuda.Doktorun sana gerekli bilgiyi vermedi mi ? Yani tehlikeleri varmı veya neler yapman gerektiğini anlatmadı mı ? İnşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.Tekrar geçmiş olsun. :1hug:
ya canım imkanları çok kısıtlı, ilden epeyce uzak bi ilçedeyiz aynı zamanda ilde bile sadece bi tane kadın doğumcu var ildeki ve civar ilcelerde ki bütün hastalar ona geliyo dolyısıyla çok yoğun oluyo ben de ona ancak 8.haftamda gidebilcem, burdaki pratisyen de bugün pek yardımcı olamadı bana kafam çok karıştı..
İnternette biraz araştırdım da , eğer eşinde de yoksa bu hastalık gebelikte çok büyük bi zararı olmuyomuş.Yalnız doğacak bebekte %25 aynı hastalıktan olma olasılığı oluyomuş.Hamilelikte aşırı yorgunluk ve halsizlik oluyomuş.Bol bol dinlenirsin sende.Bir an önce de doktorunla görüş.Hatta telefonu varsa arayıp bilgi alabilirsin.:1hug:
Bende 7,5 aylık hamileyim bende de durum aynı o dönemler süreç nasıl geçti kan nakli yapıldı mı?Arkadaşlar ben de 6 aylık hamileyim kanım 8.8 e düştü çok korkuyorum kan nakli vs den benim durumumdan geçen var mı varsa Allahın rızası için yazsın
Merhaba. Ben de akdeniz akdeniz tasiyicisiyim. Size de mi kan nakli dediler?Bende 7,5 aylık hamileyim bende de durum aynı o dönemler süreç nasıl geçti kan nakli yapıldı mı?
Evet hemoglobin 8.8 çıktı 8 in altına düşerse hemen yoksa doğumda kan nakli dedilerMerhaba. Ben de akdeniz akdeniz tasiyicisiyim. Size de mi kan nakli dediler?
Aynen benim de en son 8.9 'du. 8'in altina düşerse kan nakli dediler. Siz ekstra birşey yapiyor musunuz kan yukselsin diye? Ben günde 1 Kere demir ilaci içiyorum. Et yemeye çalışıyorum. Daha baska ne yapmalıyım bilmiyorum..Evet hemoglobin 8.8 çıktı 8 in altına düşerse hemen yoksa doğumda kan nakli dediler
Benim zaten demirler yüksek demir takviyesi kullanmadan demirle ferritinde bakmak lazım kullanıyodum ben doktor arttıralım diyince bi bakalım yüksektir dedim ki yüksek çıktı dozu azalttık valla dinlenmeye çalışıyorum sadece demir b12 folik asit vs eksikliğinden değil çünkü ilaç işe yaramaz gibi doğumumuzda yakın zamanlardaymışAynen benim de en son 8.9 'du. 8'in altina düşerse kan nakli dediler. Siz ekstra birşey yapiyor musunuz kan yukselsin diye? Ben günde 1 Kere demir ilaci içiyorum. Et yemeye çalışıyorum. Daha baska ne yapmalıyım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?