akdeniz anemisi minör ve hamilelik

Gidince mutlaka yaz bana merak ediyorum

Ya ben de burayi aradim taradim buldum sonunda. :) Dün bütün gun hastanedeydim. 2 unite kan aldim. Sonra doktorun yanina gittim. Haftaya cuma gel dedi anestezi tahlillerini yapalim,sana dogum icin icin gun vericem dedi. Kan takviyesinden once 8.95di kanim. 11'li rakamlara cikartalim dedi. Simdi 2 unite ile kanim kaç oldu bilmiyorum. Sana kan takviyesi demediler mi hala? 10'un altinda olmamasi gerekiyormus sanirim. Liz-zy

Ben iki farklı doktora gittim ikisi de şimdilik kan takviyesine gerek yok dedi bana şimdi kendini çok enerjik falan hissediyomusun ? Nasıl etkiledi? Asıl doktorum bugün normal doğumdan yana çok net konuşmadı gibi geldi kafam çok karıştı

Anlamiyorum bu doktorlari. Kimisi kan takviyesi sart diyor,kimisi gerek yok diyor. :) Valla dun takviyeden sonra baya sersem gibiydim. 2 unite yaklasik 1 lt kan aldim. Oyle enerjik falan hissetmiyorum. Belki daha yeni diye bilmiyorum. Ama avuc iclerim yanaklarima falan renk geldi :) benim doktorda normal mi istiyorsun dedi. Ben de hayir dedim. O yuzden haftaya anestezi icin cagirdi. Ama sen 38 olmussun. Sezeryan dusunseydi soylerdi simdiye kadar..

Ben çok normal doğum istiyorum dediğim için benim ılımlı yaklaşmama çalışıyo şuan salı tekrar çağırdı daha net bişey konuşabilmek için bebişin ne kadar olmuş? benimki biraz ufak bi 5-6 gün geriden geliyo kilosu boyu belki minnak olduğundan biraz da doğmak için aceleci değil

Hayirlisi ve sagliklisi nasil olacaksa oyle olsun inşallah. Dun kilo boy bakmadi. Ama 35. Haftada 2400 grdi. Boyuda 50cmdi. benimki de onden gidiyordu kiloda ama bu sefer sanki kilosu az gibi geldi bana da. 5-6 gun cok onemli değil hic endislenme canim

Yok genetik mirasımızı düşününce bizim gibi minyon olucağını düşünüyorum ondan rahatsız değilim kilo ölçümleri kullandıkları makineleri göz önünde bulundurunca değişken olabiliyo iki farklı hastanede bir gün arayla biri 2700 ölçerken diğeri 3000 ölçtü kilosu az gibi gelsede önemseme ölçüm hatalı olabilir

Naptın canım var mı bi haber?

Naptın canım var mı bi haber?
Yarin anestezi ve diger tahliller icin tekrar hastaneye gidecegim. Kan degerim kac oldu cok merak ediyorum. Doktor da sezeryan gunu verecek.

Sen ne yaptın tatlim gittin mi bu aralar doktora? Normal olacak galiba seninki.. fena heyecan basiyor beni. Artik geceleri doğru durust uyuyamiyorumda.

Hadi hayırlı olsun şimdiden bende geçen gün gittim doktora 1-2 cm açıklık vardı sancılarımda oluyo bugün yine gidicem bakalım merak içindeyim geceleri lavabo ihtiyacı da uyutmuyo ya doğsunlar artık

Hadi hayırlı olsun şimdiden bende geçen gün gittim doktora 1-2 cm açıklık vardı sancılarımda oluyo bugün yine gidicem bakalım merak içindeyim geceleri lavabo ihtiyacı da uyutmuyo ya doğsunlar artık

Amin canim sağol,sen benden once doguracaksin gibi geliyo nedense sanci nasil birsey ??ara sira kasilma oluyor tam karnimin ortasinda,bogazima kadar bir nefesim kesiliyor gibi.. bu mu acaba?
Aynen sorma dun gece 6 kere kalktim ben de. Bir de dogum ruyalari gormeye basladim. İyice endiselenmeye basladim. Kucagimda tutabilecek miyim,emzirirken nasil hissedicem,hasta olursa naparim falan diye bu arada senin tam kaç haftalikti.? Ben tam 37+4'üm.

Ben daha ilerdeyim 39+1 oldum. Bugün yarın bekliyoruz artık sancı bende belimden bacağıma kadar kasılmayla birlikte en sert gündeki adet sancısı gibi oluyo merak etme benim de ilk bebek ama hallederiz rahat olalım yeter ki

Aynen surekli rahatlatmaya calisiyorum ben de kendimi zaten. Hersey kafada bitiyor. Hmm adet sancisi bende de oluyor ama hafif ve kisa sureli. Oo senin her an dogum haberini alabiliriz desene

Aynen surekli rahatlatmaya calisiyorum ben de kendimi zaten. Hersey kafada bitiyor. Hmm adet sancisi bende de oluyor ama hafif ve kisa sureli. Oo senin her an dogum haberini alabiliriz desene
İnşallah doktor bana kan konusunda 8 in altına düşmezse nakil yapmayız dedi bu arada ilk ben yaşarsam detaylo hepsini anlatırım sana İnşallah rahat ol

Canım doğum başlamış yakın bir hastaneye gittim 2 dkda bir 80 falan sancım var hastaneye gidiyoruz adım adım haberdar edicem seni İnşallah ama ağrı eşiğim yüksek olduğundan mı bilmiyorum tek hissettiğim çok yoğun bir adet ağrısına ek olarak bel ve bacak ağrısı dualarını bekliyorum

Ben de hastanedeydim. Şimdi gordum mesajini. Hayirli haberlerini bekliyorum. Bana da dogum icin 5 ekim tarihine gun verdiler.

Ben de hastanedeydim. Şimdi gordum mesajini. Hayirli haberlerini bekliyorum. Bana da dogum icin 5 ekim tarihine gun verdiler.
Hayırlı olsun canımmm şimdiden kan kaybım çok olmadı diye hiç takviye almadım gerek yok dedi doktorum doğum sana yazdıktan 4 saat sonra oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…