- 11 Aralık 2018
- 41.485
- 257.831
- 598
Evdeki olursa da nikahımı vermem diye ağlar'' Evdeki '' olmak daha güzel. Emin ol. :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeki olursa da nikahımı vermem diye ağlar'' Evdeki '' olmak daha güzel. Emin ol. :)
Vermesin işte daha iyi.Evdeki olursa da nikahımı vermem diye ağlar![]()
Ne demek bacımHepiniz içinizdeki nefreti kusmuş yazmışsınız ben hatamı yapıyorum diye kendi kendime dert ararken buraya yazmakla aman dileyene rabbi yetermiş!!! dersiniz ki hepiniz melake saf temiz:) linç ederek bana ağız dolusu nefret kusarak şunu diyorsunuz sen yanlıştasın bu yolda devam et iyice yanlış yap belki derdimi anlatamadım tam ama bu kadar cennetligin içinde ben cehennemlik suç işlemişim Allah sizlerden razı olsun.
Valla kendilerine bunu layık görüyorlarsa benim için sorun yok. Hiç linçlemem ama metrese metres denir kimse kusura bakmasın. Bir insanı niteleyen kelimeyi kullanmak hakaret ya da linç değil bence.Arada eski konulara denk geliyorum. Metreslerin açtığı konulara ne kadar nezaketli, anlayışlı yorumlar yapılıyormuş. Herkes adeta bir iyilik perisi. Kendi başına gelse saç baş yolacak üyeler bu metres olan "hanımefendilere" kibarlıkta sınır tanımıyorlar.
Şimdi bakıyorum herkes içindeki nefreti kusuyor, lincliyor metresleri. Yıllar çok tüm nezaketi, anlayışı silip götürmüş üyelerden.![]()
Ay ben de hatırlıyorum, hele bi tanesi vardı, ziyaretçi hesabı ile yazmış, ne kadar dingin yorumlar yapılmış AllahımArada eski konulara denk geliyorum. Metreslerin açtığı konulara ne kadar nezaketli, anlayışlı yorumlar yapılıyormuş. Herkes adeta bir iyilik perisi. Kendi başına gelse saç baş yolacak üyeler bu metres olan "hanımefendilere" kibarlıkta sınır tanımıyorlar.
Şimdi bakıyorum herkes içindeki nefreti kusuyor, lincliyor metresleri. Yıllar çok tüm nezaketi, anlayışı silip götürmüş üyelerden.![]()
Hem suçlu hem güçlüsün ayol. Bu metreslerin özgüveni nereden geliyor acabaEvli olduğunu ama bittiğini beni halen çok sevdiğini vazgecmeyegini ölse bile !! Her telden heryerden arayıp ölüp bittiğini söylediğinde ben madem boşancan boşan gel diyincemi suçlu oldum herkes bana yüklenmiş doğru olan boşan gel dememdi ben istediğim için değil onun dilinden düşürmediği için şunu demeylisim boşanma benide onuda avut suçlu benmişim.
Yok ben eskiden de linçliyordumArada eski konulara denk geliyorum. Metreslerin açtığı konulara ne kadar nezaketli, anlayışlı yorumlar yapılıyormuş. Herkes adeta bir iyilik perisi. Kendi başına gelse saç baş yolacak üyeler bu metres olan "hanımefendilere" kibarlıkta sınır tanımıyorlar.
Ben lincliyorum çünkü burada uzun uzun yazdıkları şeyler kendi zekaları ölçüsünde karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan türden.Valla kendilerine bunu layık görüyorlarsa benim için sorun yok. Hiç linçlemem ama metrese metres denir kimse kusura bakmasın. Bir insanı niteleyen kelimeyi kullanmak hakaret ya da linç değil bence.
Ama toplumun da erkeklerin de kendilerine bakış açısını bilsinler. Ona göre devam etsinler tercih ettikleri hayata.
Tabi ki kendimi kandırıyorum yada kandirmiyorum boşanma hemen olmuyor bu kadar herseyi bilen sizler bunuda bilirsiniz sizler zaten tertemiz pür-u pak insanlarsınız ya biriktirdiğiniz nefreti boşanma diyip iliski sürdüren metreslere yazın ben boşan seviyorsan gel dedim gelirse alırım Sizede yazarım ha aksi olursa hepinizden özür dilerim:)
Metreslik modami oldu. Ne bu kadınların kendini degersizlestirmesi yahuSelamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.
Aynı konudur belkide.Ay ben de hatırlıyorum, hele bi tanesi vardı, ziyaretçi hesabı ile yazmış, ne kadar dingin yorumlar yapılmış AllahımKendi başlarına gelse, '' Ay canım ya, şrfsiz adam seni kullanıyor, kurtul ondan '' falan diye yaklaşırlar mı çok merak ediyorum.
Ya bi duygu sömürüsü yapma Allah aşkına. O adam o kadını boşamayacak. Adam boşanmak istese de karısı sırf sen metres olarak kal diye bile nikahını vermese hakkıdır. Ben boşan gel dedim diye suçlu mu oldum demişsin. Evet, suçlusun! Kafan almadı ama demen gereken şey şuydu:Tabi ki kendimi kandırıyorum yada kandirmiyorum boşanma hemen olmuyor bu kadar herseyi bilen sizler bunuda bilirsiniz sizler zaten tertemiz pür-u pak insanlarsınız ya biriktirdiğiniz nefreti boşanma diyip iliski sürdüren metreslere yazın ben boşan seviyorsan gel dedim gelirse alırım Sizede yazarım ha aksi olursa hepinizden özür dilerim:)
Adamin su an yaptigi o zaten. Sen baska bir sey bul.şunu demeylisim boşanma benide onuda avut suçlu benmişim
metresin aldatılan üstüne metres tutulan kadına yorum yaptığını bile gördü bu gözler .kadına :diğer kadını suçlama sakın tek suçlu senin kocan ondan hesap sor dedi yeminleAynı konudur belkide.
Bir tanesi de açılan konudan güç alıp aynı durum bende de var, siz evlenebildiniz mi diye sormuş bir süre sonra.
Cevaplar kaldırılmış bir kiz çocuğuna teselli olur gibi.
Fenalık gelip okumadın çoğunu.![]()
Şuan aktif olan üyelerden hiç denk gelmedin o yorumlarda zaten. Çoğu siteye uğramıyor ne zamandır. İyi niyetlerini de alıp gitmişler.Yok ben eskiden de linçliyordum
Çizgim değişmedi![]()
Bazı kadınlar gerçekten iyi niyetliymiş. Bu kadınların kandırıldığını, duyguları ile falan oynandığını sanıyorlarmış ciddi ciddi.Aynı konudur belkide.
Bir tanesi de açılan konudan güç alıp aynı durum bende de var, siz evlenebildiniz mi diye sormuş bir süre sonra.
Cevaplar kaldırılmış bir kiz çocuğuna teselli olur gibi.
Fenalık gelip okumadın çoğunu.![]()
kadın kadının düşmanı yine püüüüüüüüüüŞuan aktif olan üyelerden hiç denk gelmedin o yorumlarda zaten. Çoğu siteye uğramıyor ne zamandır. İyi niyetlerini de alıp gitmişler.![]()
Ay napıyor uğramayan üyeler acaba? Öldüler mi kaldılar mı, nedensiz merak ediyorum bazen.Şuan aktif olan üyelerden hiç denk gelmedin o yorumlarda zaten. Çoğu siteye uğramıyor ne zamandır. İyi niyetlerini de alıp gitmişler.![]()