Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim seviyor kiBen lincliyorum çünkü burada uzun uzun yazdıkları şeyler kendi zekaları ölçüsünde karşısındakini aptal yerine koymaya çalışan türden.
Hiçbiri de burnundan kıl aldırmıyor üstlelik. Metres denmesi de güçlerine gidiyor.
Kibar kibar cevap yazmadım,yazmam o yüzden. Metres sevmiyorum.![]()
Fazla iyi niyet bünyeye zarar ama.Bazı kadınlar gerçekten iyi niyetliymiş. Bu kadınların kandırıldığını, duyguları ile falan oynandığını sanıyorlarmış ciddi ciddi.
boşanın diyemiyoruz tabii metres olduğu için .haklısınızzzAyrılın
İçimde vardı demiyorda sizin yüzünüzden diyorSizler böyle yazınca ona dedim götüreceği varsa götürmeyecek boşanmayası varsa bosanacak o hakkı gözeten hemen linç eden sizler sivri dilinizle daha da işi değiştirdiniz peki burda sizin hakkınız geçemeyecekmi?
Ya bi duygu sömürüsü yapma Allah aşkına. O adam o kadını boşamayacak. Adam boşanmak istese de karısı sırf sen metres olarak kal diye bile nikahını vermese hakkıdır. Ben boşan gel dedim diye suçlu mu oldum demişsin. Evet, suçlusun! Kafan almadı ama demen gereken şey şuydu:
“İster sürdür evliliğini, ister boşan. Ama bunun sebebi ben olmayacağım. Sen karınla ilgili ne yapmak istersen onu yap. Ama sakın bunu bana güvenerek yapma. Ben asla yuva yıkan kadın olmayacağım. Evli olan ve bunu benden saklayan adamla işim olmaz. Herkes kendi yoluna.”
Ama bunu diyecek karakter sende olmadığı gibi, burda seni eleştiren insanlara şirretlik yapacak kadar da aymaz bir insansın. Biraz mantık! Burdaki insanlar seni tanımaz, bilmez. Sizin sayenizde şöyle oldu, böyle oldu diyorsun. Yok sayenizde adam boşanacak, yok karısını işe götürmeyecek bilmem ne… Hayır da bize inat bir şeyleri yapsan ne, yapmasan ne? Bize göre bir şey yok ki. Konu açmışsın, yorum yaptık, fikrimizi söyledik. Gerisi senin sorunun. Metres olsan bize ne, evlensen bize ne? Hepimiz pir-ü pak değiliz. Ama bu senin iğrenç bir durum içinde olduğun gerçeğini değiştirmiyor. İlla saldıracak birilerini arıyorsan hem karısına hem sana mavi boncuk dağıtıp arkanızdan nanik yapan şerefsiz “sevgiline” saldır.
Aynen bu saate burda gezen sen sana yapılanı başka hatuna yaparak rahatlıyorsun umarım mutlu olursunda bu saate burda gezmezsin:)kadın kadının düşmanı yine püüüüüüüüüü![]()
Yazılan o mesaj çok güzelde sizde onu anlayacak kapasite yok. Gülücük, gülücük. He he he.Saldırmadıgımı nerden biliyorsun diğer olayları bilerek görerek yaşamış gibi buraya yazıyorsun ama sdirmadigimı inatla sürdürüyorsun ikimizde de aynı açık var demekki?:)
Bu saatte burda gezince ne oluyor ki? Ne anlatmaya çalıştınız acaba?Aynen bu saate burda gezen sen sana yapılanı başka hatuna yaparak rahatlıyorsun umarım mutlu olursunda bu saate burda gezmezsin:)
Bir de senin sadakat sözün yok, adamın var tayfası vardıBazı kadınlar gerçekten iyi niyetliymiş. Bu kadınların kandırıldığını, duyguları ile falan oynandığını sanıyorlarmış ciddi ciddi.
Rahatladımi?Aaa kabul etti![]()
Rahatlandınmi?Aaa kabul etti![]()
E yok ama ya. Yani aldatan adamdadır suçun büyük yüzdesi. Aldatmaya aracı olan kadında sadece kişilik problemi vardır. O kadın olmaz başka kadın olur. Yakutalis olmaz kehribarsu olurBir de senin sadakat sözün yok, adamın var tayfası vardı
Soru eki ayrı yazılır. Bana ne ben niye rahatlatayım, gerçeklerle yüzleşince sizin rahatlamış olmanız lazım.Rahatladımi?
Rahatlandınmi?
Aslında adam karısını işe bırakmasaE yok ama ya. Yani aldatan adamdadır suçun büyük yüzdesi. Aldatmaya aracı olan kadında sadece kişilik problemi vardır. O kadın olmaz başka kadın olur. Yakutalis olmaz kehribarsu olur![]()