Akıl akıldan üstündür.

Yakutun sevgilisi yapmaz öyle şey. Başta evli olduğunu gizleyen bir yalancı olabilir ama özünde çok iyi bir insan kendisi.
Evli olduğunu da çok aşık olduğu için gizlemiş zaten. Niyeti aslında yakut anlamadan boşanmakmış ama annesi engel olunca boşanamamış.

Yani o kadar zavallısın ki baktın ki kendin pislikten çıkamayacaksın, kendi pisliğine çekmeye çalışıyorsun insanları. Bizden birini kışkırtıp kavga etsen rahatlayacaksın:) Laf çaktıkça üste çıktığını sanacak kadar acınası birisin. Ama bişey söyleyim mi, sadece gülünç oluyorsun. Çünkü senin sorunun buradaki insanlar değil. Asıl meselene dön bence.

Senin sorunun evli adamla yaşadığın ve bundan utanmadığın ilişki! Azıcık aklını kullansan karısı adama “ister gez toz, ister yat kalk ama benden boşanma” dediğinde sana nasıl bir sıfatı layık gördüğünü anlardın. Sana çok aşık olduğunu söylediğin adam bu lafı nasıl senin yüzüne karşı söyleyebildi, bunu bir düşünürdün.

Buradaki kimsenin seninle kişisel hıncı olamaz. Durumun iğrençliğinden dolayı tepki alıyorsun. Bunu anlayıp kendini yerin dibine sokmaktan vazgeçersin umarım.

Boşanmamış adamla ne işiniz var?

Benim için, evlilikte söz veren taraflardir ve sadakat onlara aittir. Ama bir kadının, kendini böyle bir duruma düşürmesi çok acı gerçekten. Layık gördüğünüz hayat bu mu kendinize?

Akıl akıldan üstündür
Canımsın:)
Yazmayınca nerde bu şahıs diyip laf ediyorsunuz yazınca vay ahlaksız cvp veriyor birde diyorsunuz esas siz iki yüzlünüz şekerim madem sıkıntı yok senin için uzun uzun niye kıçını yırtıyorsun?

Amaaan bu forum ne metresler gördü, sen çok da farklı değilsin. Geneli senin gibidir; tepki alınca, yaptığından utanmayıp bir de eleştirenlere saldırır.

Yani seni de anlıyorum; bir ilişkide olabileceğin en dip konumdasın; evli bir adamın sevgilisi, metresisin. Stresli bir hayatın olmalı, kim bilir bu ilişkiyi duyanlar sana neler diyor, nasıl bakıyor di mi? Bir de adam boşanıp gelirse, evlenirseniz o zaman gör eğlenceyi; hayat boyu “metresti, adamı boşattırdı, evlendi” diyecekler Adamın ilk karısı çocuksuz boşanacak, patronu kadına destek çıkacak, belki yeni ve mutlu bir evlilik yapacak, çünkü alnı ak, sadakatsizlik yapan o değil. Ama sen? Kayınvalide seni istemeyecek, herkesin sana bakışından işkilleneceksin, arkandan konuşulduğunu bilerek yaşayacaksın…

Ayyy inşallah adam boşanır da evlenirsiniz

Bir soru sordum 17si birden atladı ya sen ona bak ne çok kuyruk acınız varmış olanlar sazan gibi atlıyor
Hayatımda duyduğum en saçma cümlelerden biri. Senin gibi birine ne yazilabilirse onu yazdık. Çok da iyi yaptık. üstüne bulaşan bu lekeden nasıl kurtulacaksin ona bak. Biz de pür u pak değiliz de kimse boşansin diye beklemiyor evli erkeklerle gezmiyoruz. Sırf o kadına karşılık beni seçti diye yükseklen egon için bunu yaptin. Aşki da alet ediyorsun. Aşk kutsal degil. Tecavuzcusune aşık olan da var çok da şey yapma yani. Eden bulur demişler sen kendi derdine yan

Sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsun. Söylediklerinin hiçbir mantığı yok. Amaann sen iflah olmazsın ya. Pisliğe batmış, debeleniyorsun. Hala ona buna laf sokma derdindesin.

Dava açamazsın, cesaretin yok diye kışkırttıklarına dikkat et bence. Burda sırf hobi olsun diye sana dava açabilecek bir sürü avukat var. Kimliğimi nereden bulacaklar, beni nereden bulup nereden dava açacaklar diyorsan da yönetimin senin ip adresinden ismini ve adresini bulması çok zor değil. Dava dilekçesi kapına geldiğinde anlarsın. Eğer ölümüne savunduğun evli adamla ilişkini bilmeyen aile bireylerin varsa dava dilekçen kapına gelmeden herkese her şeyi söyle de sonra şok olmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…