Akıl akıldan üstündür.

Yakutalis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2021
30
-94
1
Selamlar arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum.Bundan bir sene önce biriyle tanıştım gayet hoş bir adamdı etkilendim sürekli annesinin bahçesinde kalıyor işe işten oraya gidiyordu tabi annesinde de kalıyordu ben sosyal medyadan da gördüğüm kadarı ile ki uzun yıllar arkadaşım ve memleketlimdi bekar sanıyordum zaten bekar gibi yaşıyordu tabi iş bende aşka doğru evirlmeye başlayınca 13 yıldır evli olduğunu öğrendim içine girince detaylı çocukları olmadığı için zaten sallantida dedi aile vs dedi yüz üstü koymak istemiyorum evet evliyim ama bekarım dedi bende madem bitireceksin bitir öyle gel dedim seviyor seviyorum evini terk etti önce ailesinde kaldı ama annesi illa ona git karına diyince ev tuttu dava açtı bir şekilde bana gelmek için yola çıktı ciddiyetini bu çabadan anlıyorum ve zorlu süreçte yanında olayım diyom. Lakin ikiside aynı gelirli bi ailenin yanında çalışıyor sevgilim firmada hanım ise çocuğuna bakıyor patronunun hanımı boşanmak istemiyor herseyi yap yat kalk gez ama boşanma diyor babamın evine gönderme diyor istesende boşanmam diyor direniyor buna rağmen hersabah onu evden alıp patronunun evine bırakıyor akşamda geri bırakıyor annesi yuvana dön diyor gelin kaynana bir oldular bense bari bu dönem annenden de ondan da (tabi bunu aman yanlış anlamayın anaya saygısızlık değil ) uzak dur alma bırakma diyorum boşanma aşamasında sürekli birlikte olunmaz artı o hanimada umut verici geliyor belki davranışın diyorum bu yüzden kavga çıkıyor kafam karışık evet çocukları olmamış olsada yuva yıkmak istemem zaten yuvası ve evli olduğunu ilk etap bilseydim bu kalbimi kaptirmazdim arafta kaldım ben napayim a arkadaşlar.

Evli olduğunu öğrendiğiniz andan itibaren ilişkiyi sonlandırmanız gerekirdi. Kendi eşini kandırdığı gibi sizi de kandırıyor. Metres olmayı kendinize yedirebilecek misiniz? Her ne kadar boşanıcam derse desin evli olduğu sürece sizin konumunuz metreslikten öteye gitmez.Cinsel bir birlikteliğiniz olsun olmasın kendinizi bu konuma düşürmeye izin vermeyin, bitirin. Adam mı yok ülkede.

Alınma gücenme ama kb da sadece seni kullanıyor olsaydı şimdiye kadar boşanırdi sen sadece çekil kenara izle birşeyler için cabaliyo mu diye konuşurken film sana davranışı nasıl sürekli bel atlı mi konuşmaya cabaliyo yoksa hiç mi belki etmiyo birliktelik konusunu

Rezil bir insansiniz. Diyeceklerim bu kadar.

Seyma sen misin?
Yani evliliğin e sini ögrenirse biitirecen arkadasım!Yok ayrıymısta yok sorunları varmısta,bunlar sizi ilgilendiren konular değil.
Sizi tek ilgilendiren medeni hali.

Senin gibilerin bir adı var ama ban yemek istemiyorum bir de çok iyi bir halt yiyormuş gibi gelip burda anlatmıyormusunuz deliriyorum o adam seninle eğlensin kullansin zevkine baksın seni kenara atsin karısıyla devam etsin inşallaaaaahhh karısi bide hamile kaldimi missss kudur geber inşallah

Siz bu ilişkiye devam ederseniz hep arafta, isteyenmeyen, yuva yıkan konumda olacaksınız.

Daha başı kötü olan ilişkinin sonu nasıl hayır olsun.

Şuan metres durumundasın birde sanki hayatında söz hakkına sahipmişsin gibi eşini işe bırakmaması gerektiğini söylüyorsun neymiş yanlış anlayabilirmiş... Sen yanlış anlıyorsun adam seni sevmiyor. Şuan sadece karmaşık durumdan yararlanan bi parazitsin. Bi uzak durun şu evli adamlardan ya. Başka insan mı yok.

Sorunları olduğunu size söyledi diyr gerçekten sorunu var mı zannediyorsunuz her aldatan aynı lafı söylüyor yok evliyiz ama değiliz yok sen olmasanda boşanacaktım falan. Ama sizinde hala devam etmeniz yanlış evliyken eşini sizinle aldatan adamın sizle evlense sizi aldatmayacağına emin misiniz?

Kimden bahsediyorsun burda? Noktalama işareti, okuma yazma kadar kadar elzem. İnsanin beyni yanıyor bazı konuları okurken

Ee bosansin o zaman sende ciddi oldugunu anlarsin.. insanlarin iliskileri bitebilir normal ama gostersin bunj

Rezil bir metressin. Hiç kendini haklı çıkarmaya çalışma ayrıca yalancısın. Hem 1 sene önce tanıştım diyorsun, hem uzun yıllar arkadaşım memleketlim diyorsun. Evli olduğunu da en baştan bildiğine eminim. Klasik , evlilik zaten yok yalanı, ne oldu tercih edildin diye havaya mı girdin? Akıl akıldan üstündür tabii ama sende var mı bilmem. Hem boşan da gel diyorsun, hem de bu süreçte yanında olayım sevgilimin diyorsun. Karısını, aynı yatağı paylaştığı karısını, eve gidince gayet de dibinden ayrılmadığı karısını götürüp getirmesine karışıyorsun. Sa na ne? Kadının, git gez toz ama beni gönderme dediğine inanıyorsun bir de, o da yalan karısının haberi bile yoktur. Umarım öğrenir de o pislikten donuna kadar alır sana gönderir, . Çok sinirlendim. Utanmadan buraya yazmış bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…