- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
- #21
Aynen evetKapı önünde uyuyorsunuz mu sanmış :)) Şuna çok güldüm. Erkekler gerizekalı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen evetKapı önünde uyuyorsunuz mu sanmış :)) Şuna çok güldüm. Erkekler gerizekalı ya
Rica etsem bi önceki konumu okur musun evet duygusal zekada problem var odun kısacaAcaba o da uykulu idi algılayamadı mı
Çünkü uykucu biri tadında yorumlarınız var.
Hemen sizi sevmiyor diye düşünmeden once uyku ve/veya duygusal zekasında mı düşüklük var onu irdelemek lazım sanki.
Bundan başka tuhaflıkları var mı mesela? Biraz açar mısınız?
Ay buna cok guldum :) kesin ole sanmistirUyuyorum zannetmis kapi önünde gerizekalı
Dademin bir video izledim YouTube de 4 yaşındaki çocuk annesi bayılıyor ve siri yardımıyla ambulansı arıyor annesinin hayatını kurtarıyor eşin 4 yaşındaki çocuk kadar bile olamamış vallaMerhaba sabah bi anda kalkınca gözüm karardı kut diye yere yığıldım koca kişisi de tam çıkıyordu noldu dedi dustunmu evet ıyi mısın dedi hayır dedim ama bi yandan titriyorum gözümü açamıyorum, niye birden kalkiyosun dedi bıraktı gitti ,çocuğun servisi kaçıyor diye gitti sonra geri de gelmedi ben yerden bi yarım saatte falan ancak kalkabildim feci başım ağrıyor şuan kendime gelince konustum ök.z insan bi bakar diye kızdım, güm diye ses geldi düştün sen diyor ve buna rağmen bakmamış bırakıp gitmiş beni orda Allahım ben nasıl bi adamla evliyim zaten hiçbirşey yolunda değil artık iyice emin oldum sevmediğine, küçük çocuğum var nasıl orda bırakır lütfen bi akıl verin napayım.
Geldi bi saat önce konuştum herşeyi akılsız içimi rahatlatacak tek laf etmedi
Özür dilerim ama güldümUyuyorum zannetmis kapi önünde gerizekalı
Ayrıl/boşan demek yasaklansin benceSevmediğine eminseniz ayrılın?
Belki ani kalkma sonucu oluşan bi göz kararması sanmış da olabilir.
Merak etmeyin burda bin kişi de ayrıl dese oy çokluğuyla ayrılınmıyor, kişinin kendi tercihi hayatı sonuçta. Sevmediğine eminim dediği kişiyle yaşamaya devam etsin öyleyse.Ayrıl/boşan demek yasaklansin bence
Dademin bir video izledim YouTube de 4 yaşındaki çocuk annesi bayılıyor ve siri yardımıyla ambulansı arıyor annesinin hayatını kurtarıyor eşin 4 yaşındaki çocuk kadar bile olamamış valla
Adam o kadar gamsız ki kesin eve gelir, ayaklarını uzatıp tv izlerEvden çıkın sizi görmeyeceği bir yere gezmeye gidin.
Arayın. Beni hastaneye kaldırıyorlar diyip telefonu kapatın.
5 saat kadar da açmayın.
Dolansın Dursun hastaneleri
Rica etsem bi önceki konumu okur musun evet duygusal zekada problem var odun kısaca
Nolursa olsun bir kişiye bosan demek bu kadar kolay olmamali. İki satırlık yazıya bakarak o ailenin içinde gercekte neler yaşanıyor bilemeyiz. Durum gerçekten umutsuz vaka mi, boşanma seviyesine gelinmiş mi, konu açan kişi ne kadar hakli? Durumu eşinden dinlesek belki bambaşka bir tablo çıkacak karşımıza. Hepsinden önemlisi o çocukların halı ne olacak?
Kişi ayrılmaya tabiki kendisi karar verecek ama burda yazılanlar kararını etkilemeyecek mi? Ben boşan demenin büyük bir mesuliyeti olduğunu ve konu sahibi açıkça boşanayim mi diye sormadiktan sonra ayrıl/bosan demenin pek de uygun olmadığını düşünüyorum.
İnanılır gibi değil ya..çok üzücü.Bdv ye bakmayayım diyorum kendime engel olamıyor her seferinde bakıyorum başımdan geçmiş bir olayın benzerine denk gelip yorum yazmak durumunda kalıyorum.
Bunun yaşlılığı var, hastalığı var. İnsan güvenemediği biriyle nasıl ömür geçirir. Hastaydım hastanedeyim mecalim yok arayıp beni alması için çağırmıştım zorla akşama doğru gelmişti eski koca. Ağır grip geçiriyordum ama gebelik şüphesi vardı sadece serum vermişti dr gebelik testine göre ilaç verecekti. Sonuç pozitif olunca ilaç verememişti. Beyfendi geldiğinde ee neyin varmış deyince hamileymişim demiştim belki sevinir diye. Aa anne mi oluyorsun tebrikler deyip arabaya doğru yönelmişti. Aradan 1 hafta geçti yemek yiyoruz. Sofradan kalkarken başım döndü yığıldım. Sancı ile uyandığımda hala yerdeydim, peki o napıyordu? Laptopu almış kucağına kahkaha atarak komik video izliyordu. İnanamadım. Numara yapıyorum sanmış. Sancılarım çoğalınca ve kanama da başlayınca zorla hastaneye götürttüm. Bebeğimi kaybetmişim... Sonrası boşandım.
İnsan sokakta düşen birine bile döner yardım eder. İnsan değil bunlar yaratık. Vicdansız merhametsiz insandan hayat arkadaşı olmaz.