Zaten onu da sürekli eleştiriyorlar o kulak arkası etmiş dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyor benden de bunu bekliyor dinleme işte umursama o zamn onlarda çenesini kapasın dedim. E kapatmıyorlarKimsenin yaşı büyük diye saygıyı hak ettiğini düşünmüyorum kimse benden önce doğdu diye saygıyı hak etmiyor zaten. İnsan olsalar zaten akıl istiyorsun çözmek istiyorsun o kadar konusmussunuz değerini bilirlerdi. boşver eşin ailesine büyük ihtimal daha bir şey demez. Sen kararliliginla hem eşine hem ailesine kendin göster kendi sınırlarını. Yani evine kabul etme evlerine de gitme. Bana zarar veriyorlar kabul da etmiyorlar de. Esin sana kuserse de gitsin annesinin dizinin dibinde aşağılama ve eleştirilerine kendi maruz kalsın
Sen nasıl bir kraliçesinBenzer şeyler yaşadım. Kayınvalidem gülerek laf sokardi gülerek eleştirirdi güldüğü ve hızlı konuştuğu için ne dediğini idrak edene kadar zaman geçer cevap veremezdim. Buyugumdur saygı duyayım susayım modundaydim ama ben sustukça azitti sapıttı haddi aştı. Ben karşılıklı dairede oturuyordum bir de iyce sınırı aşmıştı. Önce anladığın dilden konuştum,sonra o bagirdimi ben daha çok bağırdım defelarca evden kovdum ama çok arsizdi ben böylede basedemedim. Bu sırada kocamda sadece figurdu asla karismazdi tarafta olmazdı etkisiz elemandi. Bunlar iyce haddi sınırı aşınca ya bu evden tasiniriz yada bitti bu iş dedim telefon cüzdan hiç bişe almadan çocuğu kucaklayıp evden çıktım. Bı anlık biseydi artık dolup tasmistim. Annemin evine gittim. Yalvar yakar oldular istegimden dönmedim. Uzak bı yere evimi taşıdım,önceliğim ben oldu. Arıyordu beni bişe soylicek mesela onu susturup ben böyle istiyorum böyle olcak demeye başladım. Artık karsisinda ezik değilde güçlü ne istediğini bilen biri vardı. En başta yapacagin şey kararlı gözü kara olmak. Eşim bile sen bilirsin gelmezsen bosanirm evi falan taşıyamam dedi öylemi sen bilirsin dedim güle güle dedim hemen geri vites yaptı yok olmaz öyle işte çocuk var demeye başladı.
Şimdi benim dediğim oldu evim ayrı ve uzak senede bir yada iki geliyor,bayramda gidip bı iki saat durup geldim. Mesafeyi koydum benimle konuşurken ne dediğine dikkat ediyor.
Biseymi dedi anında cevabini veriyorum. Demekki anladığı dil buymuş diyorum.
Şimdi hiç karışmaz bana lafını sozunude duymam
Kimse kimseye bunu çektirmek zorunda değil ama. Onun kendi ailesi göz yumabilir tolere edebilir sizin gelin sıfatıyla gittiğiniz ailede bunlara maruz kalma gibi bir zorunluluğunuz ve tahammül etme gibi bir yükümlülüğünuz yok. Saygı çerçevesinde hallolmuyorsa iletişimi koparmak dinen de ahlaken de herseynen de gayet uygun.Zaten onu da sürekli eleştiriyorlar o kulak arkası etmiş dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyor benden de bunu bekliyor dinleme işte umursama o zamn onlarda çenesini kapasın dedim. E kapatmıyorlar
Yaptığım yemekten temizlik lik ten tut da diyetisyen gitmeme kadar her şeyin içindeler bıktım artık müdahale den....Çocuk varmı?
Eşin sana yapılan saygısızlığa yanıt veriyor mu?
Bu ikisine göre yorum yapacağım.
Hay ağzına sağlık ben geçen sene çok kötüydüm psikolojim mahvoldu kendi ailem bana bişi olacak diye onlar da üzüldü kimsenin hem bana hem ailemi üzmeye hakkı yok eşim ezik diye bende ezik olamam.Kimse kimseye bunu çektirmek zorunda değil ama. Onun kendi ailesi göz yumabilir tolere edebilir sizin gelin sıfatıyla gittiğiniz ailede bunlara maruz kalma gibi bir zorunluluğunuz ve tahammül etme gibi bir yükümlülüğünuz yok. Saygı çerçevesinde hallolmuyorsa iletişimi koparmak dinen de ahlaken de herseynen de gayet uygun.
Peki sen ne yapmak istiyorsun ?Hay ağzına sağlık ben geçen sene çok kötüydüm psikolojim mahvoldu kendi ailem bana bişi olacak diye onlar da üzüldü kimsenin hem bana hem ailemi üzmeye hakkı yok eşim ezik diye bende ezik olamam.
Bilmiyorum ama kpss den iyi bir puan alıp memur olup başka uzak bir ile taşınmak eşim isterse gelsin istemezse boşanırız. O süreçte de görüşmicem kimseye zaten 5 aydır görüşmüyorum ne telefonda ne de sosyal medya hepsini çıkardım. Şimdi yakınımızda geldiler. Bir kere 5 dk merhaba dedim ve eve gittim bueşim de bu yumuşak yüz varken beni zorlar ben memur olup hayatımdan bir an evvel postalamak bunlarıPeki sen ne yapmak istiyorsun ?
Bunlara it gibi bağırıp çağırıcan ancak bunlar onlardan anlar... Yada lafı sokup geçireceksin kalpleri kırılır falan diye düşünmücen bunlar insan değil hayvan çünkü bir kalpleri yok. O kadar bağırdım hepsine insan biraz kırılır bana mesafe koyar demi bağırdıkça bunlar bana iyi davranıyor demek ki bunlara iyi davranmaya aksın it gibi davranınca hoşlarına gidiyor laf solucan kibarlık fazla geliyor demek ki dan diye laf sokucakson bunlara...Kimse kimseye bunu çektirmek zorunda değil ama. Onun kendi ailesi göz yumabilir tolere edebilir sizin gelin sıfatıyla gittiğiniz ailede bunlara maruz kalma gibi bir zorunluluğunuz ve tahammül etme gibi bir yükümlülüğünuz yok. Saygı çerçevesinde hallolmuyorsa iletişimi koparmak dinen de ahlaken de herseynen de gayet uygun.
Kaynanam ancak tartışnaktab anlar konuşup mantıklı çözümler üretmek falan bu tarz şeyler ona göre değil ona bağırıcakson laf sokup çenesini kapatıcan kötü davranacaksın o zaman saa iyi davranır denedim o zaman benden korkuyor...Eltinin yuvasının bu yüzden yıkılması konusunda eşin ne düşünüyor?
Kötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.Bunlara it gibi bağırıp çağırıcan ancak bunlar onlardan anlar... Yada lafı sokup geçireceksin kalpleri kırılır falan diye düşünmücen bunlar insan değil hayvan çünkü bir kalpleri yok. O kadar bağırdım hepsine insan biraz kırılır bana mesafe koyar demi bağırdıkça bunlar bana iyi davranıyor demek ki bunlara iyi davranmaya aksın it gibi davranınca hoşlarına gidiyor laf solucan kibarlık fazla geliyor demek ki dan diye laf sokucakson bunlara...
Kaynana fake hesaptan yazdı galiba gzhsgsKötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.
Haddini bilecek o kadın narsist davranamaz bana. Evime gelip temizliğime laf söyleyemez. Söylerse de uslubü önemli uslübüne dikkat ettiyse eski geline psikaytr şık olmuş sıra ban geldi galiba ama yemezler. Onlar yüzünden bir damla göz yaşı akıtırsam namerdim.Kötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.
Konusmasi hosuma gitmedi. yok deveyi guden, agzina mıcmak. İt gibi davranmak. Çok itici geldi, bu üslupla çok sevilip sayılacağını düşünmüyorum.Öyle de olmuş zatenKaynana fake hesaptan yazdı galiba gzhsgs
Eski gelinine İngilizce bilmiyor cahil diye dalga geçen kadın bankacı gelinine matematik bok gibi diyen kadın mı kötü ben mi sorarım size. Gelinine inek yalamış gibi saçın var diyen ben miyim.Kötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.
Ben kendimden eminim herkes benim kibar biri olduğumu bilir ama beni bu hale getiren onlar narsist ler yoksa eşim annem eski gelinine eziyet etti abim de onlar bir oldu. Çok üzdüler ve kız psikaytra gitmiş antidepresan kullanmış bakmış olmuyor boşanmış ben onun gibi olmayacağım anladın mi hiç bir insan yüzünden ben hasta olamam.Konusmasi hosuma gitmedi. yok deveyi guden, agzina mıcmak. İt gibi davranmak. Çok itici geldi, bu üslupla çok sevilip sayılacağını düşünmüyorum.Öyle de olmuş zaten
Yani tabi ben olsam öyle konuşmam seviyelerine inmem ama şuna da inanıyorum 4 duvar arasında ne yaşanıyor disardakiler bilmez. Allah yardımcısı olsunKonusmasi hosuma gitmedi. yok deveyi guden, agzina mıcmak. İt gibi davranmak. Çok itici geldi, bu üslupla çok sevilip sayılacağını düşünmüyorum.Öyle de olmuş zaten
Tartışmaktan acık acık zevk aldığını herksin içinde itiraf etti ben ne yapabilirim ki...Kötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.
Bende onlar gibi konuşamam. Kadın diğer gelini oğlunun ayaklarını yıkıyormuş diye böyle göğsünü gere gere anlatıyor. Resmen narsist güç savaşına giriyor benimle ama ben onu alt ederim eninde sonunda beni hiç bir şekilde alt edemez. Oğlu hep benden yana kıskanıyor narsist işteYani tabi ben olsam öyle konuşmam seviyelerine inmem ama şuna da inanıyorum 4 duvar arasında ne yaşanıyor disardakiler bilmez. Allah yardımcısı olsun
En doğrusu bu mesafe ve soğukluk en güzeli bu yakın olmak iyi değildir...Mesafe koyarsınız olur biter . Ayrıca eşlerin böyle durumlarda susmalarında ki amacı çözemiyorum. Onlar ortak yolu bulmaya çalışsa halbuki olay çoktan çözülecek. Kal geliyor herhaldee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?