Akıl almak istiyorum

Zaten onu da sürekli eleştiriyorlar o kulak arkası etmiş dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyor benden de bunu bekliyor dinleme işte umursama o zamn onlarda çenesini kapasın dedim. E kapatmıyorlar

Sen nasıl bir kraliçesin
Konu sahibi eşinle konuş bu yaptıklarının seni yiprattigini ve artık susmayacagini söyle. Evine onları bayram seyran hariç kabul etme eşin ne zaman giderse gitsin. Ciddi bir rest çekmedikçe hatta kadınlar kulübü kadınlarının tabirleriyle cinnet geçirmedikçe malesefki düzelmiyor.

Zaten onu da sürekli eleştiriyorlar o kulak arkası etmiş dinliyormuş gibi yapıp dinlemiyor benden de bunu bekliyor dinleme işte umursama o zamn onlarda çenesini kapasın dedim. E kapatmıyorlar
Kimse kimseye bunu çektirmek zorunda değil ama. Onun kendi ailesi göz yumabilir tolere edebilir sizin gelin sıfatıyla gittiğiniz ailede bunlara maruz kalma gibi bir zorunluluğunuz ve tahammül etme gibi bir yükümlülüğünuz yok. Saygı çerçevesinde hallolmuyorsa iletişimi koparmak dinen de ahlaken de herseynen de gayet uygun.

Hay ağzına sağlık ben geçen sene çok kötüydüm psikolojim mahvoldu kendi ailem bana bişi olacak diye onlar da üzüldü kimsenin hem bana hem ailemi üzmeye hakkı yok eşim ezik diye bende ezik olamam.

Peki sen ne yapmak istiyorsun ?
Bilmiyorum ama kpss den iyi bir puan alıp memur olup başka uzak bir ile taşınmak eşim isterse gelsin istemezse boşanırız. O süreçte de görüşmicem kimseye zaten 5 aydır görüşmüyorum ne telefonda ne de sosyal medya hepsini çıkardım. Şimdi yakınımızda geldiler. Bir kere 5 dk merhaba dedim ve eve gittim bueşim de bu yumuşak yüz varken beni zorlar ben memur olup hayatımdan bir an evvel postalamak bunları

Bunlara it gibi bağırıp çağırıcan ancak bunlar onlardan anlar... Yada lafı sokup geçireceksin kalpleri kırılır falan diye düşünmücen bunlar insan değil hayvan çünkü bir kalpleri yok. O kadar bağırdım hepsine insan biraz kırılır bana mesafe koyar demi bağırdıkça bunlar bana iyi davranıyor demek ki bunlara iyi davranmaya aksın it gibi davranınca hoşlarına gidiyor laf solucan kibarlık fazla geliyor demek ki dan diye laf sokucakson bunlara...

Eltinin yuvasının bu yüzden yıkılması konusunda eşin ne düşünüyor?
Kaynanam ancak tartışnaktab anlar konuşup mantıklı çözümler üretmek falan bu tarz şeyler ona göre değil ona bağırıcakson laf sokup çenesini kapatıcan kötü davranacaksın o zaman saa iyi davranır denedim o zaman benden korkuyor...

Kötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.

Kötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.
Haddini bilecek o kadın narsist davranamaz bana. Evime gelip temizliğime laf söyleyemez. Söylerse de uslubü önemli uslübüne dikkat ettiyse eski geline psikaytr şık olmuş sıra ban geldi galiba ama yemezler. Onlar yüzünden bir damla göz yaşı akıtırsam namerdim.

Eski gelinine İngilizce bilmiyor cahil diye dalga geçen kadın bankacı gelinine matematik bok gibi diyen kadın mı kötü ben mi sorarım size. Gelinine inek yalamış gibi saçın var diyen ben miyim.

Konusmasi hosuma gitmedi. yok deveyi guden, agzina mıcmak. İt gibi davranmak. Çok itici geldi, bu üslupla çok sevilip sayılacağını düşünmüyorum.Öyle de olmuş zaten
Ben kendimden eminim herkes benim kibar biri olduğumu bilir ama beni bu hale getiren onlar narsist ler yoksa eşim annem eski gelinine eziyet etti abim de onlar bir oldu. Çok üzdüler ve kız psikaytra gitmiş antidepresan kullanmış bakmış olmuyor boşanmış ben onun gibi olmayacağım anladın mi hiç bir insan yüzünden ben hasta olamam.

Konusmasi hosuma gitmedi. yok deveyi guden, agzina mıcmak. İt gibi davranmak. Çok itici geldi, bu üslupla çok sevilip sayılacağını düşünmüyorum.Öyle de olmuş zaten
Yani tabi ben olsam öyle konuşmam seviyelerine inmem ama şuna da inanıyorum 4 duvar arasında ne yaşanıyor disardakiler bilmez. Allah yardımcısı olsun

Tartışmaktan acık acık zevk aldığını herksin içinde itiraf etti ben ne yapabilirim ki...

Yani tabi ben olsam öyle konuşmam seviyelerine inmem ama şuna da inanıyorum 4 duvar arasında ne yaşanıyor disardakiler bilmez. Allah yardımcısı olsun
Bende onlar gibi konuşamam. Kadın diğer gelini oğlunun ayaklarını yıkıyormuş diye böyle göğsünü gere gere anlatıyor. Resmen narsist güç savaşına giriyor benimle ama ben onu alt ederim eninde sonunda beni hiç bir şekilde alt edemez. Oğlu hep benden yana kıskanıyor narsist işte

Mesafe koyarsınız olur biter . Ayrıca eşlerin böyle durumlarda susmalarında ki amacı çözemiyorum. Onlar ortak yolu bulmaya çalışsa halbuki olay çoktan çözülecek. Kal geliyor herhaldee.
En doğrusu bu mesafe ve soğukluk en güzeli bu yakın olmak iyi değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…