Akıl almak istiyorum

Eşin görüşcekse özlediğinde gitsin görsün ona karışamazsın ama eşinde sana saygı duysun.
Eşime olan güvenim de sarsıldı onlar nasıl kendini beğenmiş se bence o da öyle sadece sinsi olduğu için belli değil. O kadar sinsi ki ben ağladığımda kafasını yastığa vurup yatacak kadar ona hakkım helal değil.

Kötüsün hemde çok kötüsün. Yok yemeğe laf etmis, dolabına kirli demiş. Onlari boşver, senin Kalbinde dilinde yeterince kirli. Sana ne yapilsa az.
Dediğim gibi kalp kırdığında hiç çekinmeden ben ne yaptım diyebilen biri bencil egoist kendini beğenmiş küstah bir aile o kadar laf saydırıyorum ciddiye aldığı şey beni neden face den cıkardı takıldığı noktaya bak ya....

En son ailenle görüşmeyecektin, esin senin en büyük şansındı.
Şimdi ailen yüzde yüz haklı, eşin seni ailesiyiz görüşmeye zorlayan kötü koca olmuş.
Yarın tam tersi olur.
Klasik Gülçin konusu.

Bakın bu konulardaki tüm sorulara cevap niteliğinde bir post olmuş. Hep yazıyorum bosanmayi gerçekten göze alıp ( blöf degil) haklarınızı korursaniz bu işlerden kurtulursunuz. Bazi konular görüyorum kocamı incitmeden, kocamı kırmadan vs diye. Siz kırılırken susan kocayı niye savunasınız ki?

Son düzenleme:
Yok eşimle konuştuk artık tamamen mesafe koymaya karar verdik eş ailesine kendi ailemde zaten mesafeliyiz uzağız 4 ayda 1 gidiyoruz ama eş ailesine de cok mesafeliyiz.

Kendi ailemle ki konuda ailemi suçlamam hata çünkü kendi sorumluluğum olduğunun farkında değilim. Mutluluk sorumluluğu bana ait ise benim kimseyi suçlamamam gerekiyor.

Evet sakin ve umursamaz olmayı öğrenmem lazım.... Benim eleştiriye lafa söze tahammülüm yok hemen eleştiride Öfkeleniyorum. Meğersem onlar bana kıskançlıklarundan laf sokuyorlar mış. Ben sadece bana olarak kişisel algıladım. Bende bir de şöyle bir şey var bana laf sokuldu mu cevap veririm ama yine rahatlamam. Kafama takarım gece uyuyamam ki bir gün öyle oldu çalıştığım yerden azarı yedim... Hayatıma odaklanmakta zorluk çekiyorum. İş hayatımı evlilik hayatımı etkiliyor. O yüzden psikoloğa gitmek durumunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…