• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almak istiyorum....

İçerik nedeniyle” Ah erkekler“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Ben artık böyle durumlarda anlam aramıyorum.O kadar çok örnek yaşadımki bu konuda.Mesela en son biriyle görüşüyodum.Beni sıkıştırıyodu ailene ne zaman söyliyecen ne zaman yüzük takacaz falan diye.Bir akşam görüştük.Ben eve gidene kadar ki bu zaman 10 dakikadan ibaret, değişmeye başladı.Sonrada düşünmek için zaman istedi.Bende hemen ayrıldım.Sonra bunun sebebini öğrendim.Neymiş biliyormusunuz.Espri yaparken ben demişimki sana yemek yapmam (ki dememdim. desemde bunun espiri olduğunu herkes anlar.olmadı sen benle yemek yapmam içinmi evleniyosun)
Erkeklerde mantık aranmaz oyüzden düşünmeye gerek yok canım.
Keyfi bilir.Kendisi kaybeder

o kendi kendine bir bahane yaratmıs ve ona inanmıs galiba canım

erkekler korkarlar..
çok laf ama boş laftır..
istediklerini söyleselerde iş nişana,düğüne gelince "kıvırmaya" başlarlar..
sizinkide öyle olmuş sanırım..
kendisi bilir cesaretsiz erkekle sizinde işiniz olmasın..

bence bu boşlukta başka birileride kafasını karıştırmış olabilir...başka bi bayan falan olabilir yoksa nie dönsün böle

Tutrasız,kararsız insandan uzak durmalısın canım..
Şahsen böylelerine hayatımda ne arkadas ne sevgili olarak yer veririm..aramaya kalkma sakın isterse seviyorsa arar..bekleme de bence bitti gözüyle bak..öyle bi devirdeyiz ki insan kimseye güvenemiyor işte..

Baskası var demekkı guzelce sor ona gore karar ver kızmıycagını ve uzulmıycegını soyle emınım dogruyu soyler acele etme ne burcu sen ne burcusun acele etme tek erkek o degıl unutursun bosver

Back
X