- 24 Eylül 2013
- 330
- 24
- 38
- 35
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür devletteyiz.. durumumuz iyi aslında ama ev aldığımız için sıkıntıdayız.. aylık 3500 lira kredi ödüyoruz. 3 aylık hamileyim, Rabbim nasip etti ikizlerim olacaK inşallah. sorunum sıkıntım şu, maddi olarak bakıcı tutamayacak durumdayız annem sağolsun idare ederim falan diyor (farklı illerdeyiz) biraz sen getirirsin biraz ben gelirim idare olunur diyor. kayınvalidemgilde şöyle bir teklifte bulundu, biz tayin aldıralım yanınıza taşınalım biz bakarız diyorlar... 3 nufüs (kayınvalidemin annesi de var) artı ikide farklı illerde okuyan görümce !!! artı 4 kişilik biz.. YAni aynı evin içerisinde 2 aile, tam 9 birey :/ kayınbabamın zerre kadar elini cebine atacağını düşünmüyorum, eşimle farklı düşünüyorum eşim ise sıkıntıdan kurtulabiliriz diyor.. ve ben ikna edemiyorum gelmemeleri konusunda
fikir aldığım bir çok kişi yuvan yıkılır diyor.. burda bakıcılar 1500 den başlıyor.. her şeyi geçtim en çok önem verdiğim eğitim konusunda çocuklarımın iyi yetişmeyeceği kanaatindeyim.. eşimin huyu ailesinin yanında aslan kesiliyor, her an her dk. problem yaşamaktan korkuyorum.. bu olayı nasıl çözebilirim, bir fikrim var aslında bu yıl değil diğer yıl tayin aldırın bu yıl doğum izinlerim var boşa rezil olmayın deyip kesebilirim.. offfffff ne yapmalıyım kırmadan