Akıl almazsam çıldırıcam

Tekrar aradı biraz daha konuştuk. Annesi hasta diye evlenmezmişiz en azından bu sene.... Seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyo.Bir iki gün de böyle denemek istiyorum dedi. Aramızda söz-nişan yok 15 saatlik yol senin gelmen uygun olmaz diyo. Ağlama üzülme sesini duymadan uyumak istemedim dedi (

Ben olsam biraz kendimi agirdan satardim canim. 8 yil sevgililik icin fazla uzun bir sure coktan evlenmeliydiniz. Bence bir sure sana sundugu her teklife umursamiyormus gibi peki de sen nasil istiyorsan oyle olsun de. Ama her aradiginda sana ulasmasina engel ol ki seni kaybedebilecegini anlasin ve korksun.

Canım bunun 4 yılı birlikte okuduk. O 1 yıl uzattı. ben 2008de mezun oldum o 2009da yazın.Saçma sapan işlerde çalıştı ben askere git dedim zorladım aralık 2010da gitti. 2011 mayısta geldi. Yani bizimkilder de isteksiz davrandılar hep onun da etkisi var. Ben 2010da yüksek lisansa başvurdum kabul edilecek gibiydim zaten babam sen okulunu oku sözümü dinle dedi. İstemeye geleceklerken ertelettim. Çok üzüldü zamanında. Kısmet mi değil nedir bilmiiyorum.Kör topal gidiyo şu sıralar. Yazdığım gibi oldu yine konuşmadan 1 gün bile geçirmedik demiştim. Uzaklık sevgimizi de beni de yiyip bitiriyo...

Herseyden vazgecmis, pes etmis gibi..
Korkuları var, saglıklı düsünemiyor tabii evlenmemiz imkansız demesi dogru degil, gün dogmadan neler dogar.
Benim erkek arkadasımın da ailesi' nin maddi durumu iyi degil kendisi abisiyle yasıyor colugu cocugu var, onlara maddi destekte bulunuyor.
Bir evi yok, baba' dan kalan hic birsey yok 2 daire var, ikisinde de abileri oturuyor, sadece aldıgı maas var ve bu sekilde bizimde evlenmemiz zor gibi görünüyor.

Ama bu sadece bana böyle geliyor o tam tersi, umutlu yani bir sekilde olur takma kafana der gibi konusuyor simdi takma, ya sonrası?
Bizim maddi durumumuz daha iyi onlara göre acıkcası maddi sıkıntı hic cekmedim hayatım boyunca, her anne babanın hayalidir kızının mutlu olması, rahat etmesi, sıkıntı cekmemesi hele de baba evinde hic cekmediyse?

Erkek arkadasım; sen istedikten sonra baban ne diyecek?, ne kadar karsı cıkacak, sen istedikten sonra is biter diyor, buna güveniyor bende bundan hic hoslanmıyorum..
Sanırım bizim iliskimizde de umutsuz bakan taraf ben oluyorum.

Bu konularda sevgilini sıkıstırma yani bir süre bu konuda üzerine gitme, rahat bırak o acmadan bu konuları acma ne kadar üzerine gidersen o da bir o kadar kacıyor.

Erkek arkadasım; sen istedikten sonra baban ne diyecek?, ne kadar karsı cıkacak, sen istedikten sonra is biter diyor, buna güveniyor bende bundan hic hoslanmıyorum..

Canım aynı sözler... Aynısını duydum ben de.Sen istedikten sonra ne diyecekler der hep. Sen ikna edeceksin diyodu. İkna ettim ama hep bi aksilik çıkıyo.

Canım aynı sözler... Aynısını duydum ben de.Sen istedikten sonra ne diyecekler der hep. Sen ikna edeceksin diyodu. İkna ettim ama hep bi aksilik çıkıyo.

Ben babamın ikna olmayacagını biliyorum ve istedigi gibi babamı da ezip gecemem, öyle sen istedikten sonraya güvenmek yok! Benim de hayallerim, isteklerim var herkes gibi. Hem,
Ne yiyeceksin, ne iceceksin dügün yapmak kolay mı? Sonra ev dösemek, üstüne kira vermek, evin giderleri, ekstra giderler..
İs babayı ikna etmek kadar kolay olsaydı keske..

Ben de bunu anlayamıyorum canım ya. Sevdiğin insanla evlenmek bu kadar zor olmamalı... Öyle de bir döneme denk geldi ki etrafımdaki arkadaşlarım ya nişanlandı ya evlendi. Ben onun iki sözüne muhtaç bekleyip duruyorum. Benimle bir gelecek düşünüyomusun diye sormuştum dün ona. Yoksa beni oyalama üzme demiştim. Tabiki düşünüyorum ama annemin durumu beni çok üzüyo, her gün gözümün önünde çalıştığım dersten de bişey anlamıyorum seninle konuşmamızdan da dedi. Bu yüzden ben de zaman vericem aramıcam o net konuşana kadar. Ama çok zor gerçekten.

Hani bir söz vardır ya: "En kötü karar, kararsızlıktan iyidir." diye. Sizin durum aynen böyle olmuş. İlişkiler de söz, nişan, evlilik, ayrılık farketmez ne bekliyor olursak olalım hep çok canımız yanıyor malesef. Bir sorun normalde 1se uzaktan ilişkide 10 olup çıkıyor bilirim. Bu da herşeyi iyice zorlaştırıyor. Hep aynı şeylerden bahsederek tartışmak dışında beklemek kalıyor geriye ki siz zaten bu dönemin içindesiniz. Bunca sene beklemişsiniz en azından kpss sonuçlanana kadar biraz daha sabredin, ondan sonra bir şeyler netleştikçe daha sağlam adımlar atarsınız umarım. Allah yar ve yardımcınız olsun...

Amin canım çok teşekkür ederim. Kpss'nin sonucundan çok korkuyorum kazanamazsa iyice kaybedecek kendini. Daha kötü günler yaşamak istemiyorum Yanyana olsak bu kadar yıpratıcı olmazdı bu süreç. Beklemekten başka bişey yapamıyorum

Bunların hepsi bana bir şeyler katacak diye düşünün. Bizde sevgilimle 2 yıl kadar ayrı kaldıktan sonra sınavda aynı şehri kazanmamla bir araya geldik nihayet! Tabi yaş olarak falan daha küçüğüz belki basit bulacaksın ama evlilik haricinde sınav beklemektir, strestir hepsini yaşadık bizde ve şimdi kenetlendik birbirimize. Sende bırakmak istemiyorsun anlıyorum ama bir yerden sonra da nasip, kısmet... Yine elinden geleni yap ama bazen de sonuç ne olursa olsun hakkımda hayırlısı buymuş demekten başka bir çare kalmıyor geriye..

Hatta bazen insan tam kabullendiği anda karşısına inanılmaz şeyler çıkabiliyor. Bekleyip görmek gerek.

Yaş önemli değil canım o kadar. Yaşanmışlıklar önemli. Teşekkür ederim yorumun için. Benim yerime de sarıl sevdiğine kuzum... O benim kısmetimse olur, yoksa elden bişey gelmez biliyorum.

Yaş önemli değil canım o kadar. Yaşanmışlıklar önemli. Teşekkür ederim yorumun için. Benim yerime de sarıl sevdiğine kuzum... O benim kısmetimse olur, yoksa elden bişey gelmez biliyorum.

Sizde sarılacaksınız inanıyorum... Dualarım sizinle, güzel haberlerinizi alacağız inşallah burdan. :)

Arkadaslara bende katılıyorum,annesinin durumu,KPSS'ye hazırlanması,gelecek kaygısı,seninle olan durumunu düşündükce içinden çıkamaması sebep olabilir bunlara. Sonuçta anlattıklarına bakılırsa sevgilinin omuzlarına bayaa yük binmiş. Ama bu senden soğumasına,uzaklaşmasına sebep olmamalı bence. Aksine dahada yakınlaşmalı,sen ona nasılsan oda sana öyle olmalı :26: O senden süre istemiş,bu süreden sonra duruma bakarsın,olmadı ciddi ciddi konuşursun; Seni çok seviyorum,çok değer veriyorum. Ama artık birlikte bir gelecek istemiyorsan,beni sevmiyorsan,görüşmek konuşmak istemiyorsan,benimle birşeyler paylaşmak istemiyorsan daha fazla üzme beni.. Gibi. 8 yıl sonuçta,az değil.

Teşekkür ederim yorumun için Adriannecim. Canım bu gece arıcak, dün öyle dedi. Nasıl konuşucak nasıl konuşmalıyım karar veremedim. Bir arkadaş umursamaz davran gibi bişey demişti. Yani ne derse tamam nasıl istersen diyip aramıcam bir süre. Kendisi eskisi gibi olmak istesin. Benim fikrim ortada sonuçta. Bugünü de zor geçirdim.

bende ayrıldım 7 aylık sevgilimden cok zor geldı agladım sızladm nasıp degılmıs demek sevyrsan gıt ustune maddıytmı dıyrsun benım sevdgım benznlkte calısıyr ve bn koyde oturcagm halde ustune gttım evlencem dedm oda bana sevgılının aynı sozlerını soledı hala aglıyorum yazk oldu bıze hıc olduk

Canım çok üzüldüm inan. Sizin 7 ay bizim 8 sene canım benim.. Nasip kısmet değilmiş demek kolay ama kabullenmek çok çok zor. Nereye varacak bizim sonumuz ben bilmiyorum. Üstüne gitme diyor herkes ben de öyle yapıyorum yapacak başka bişey de yok şu an için.Ama seni çok iyi anlıyorum.

Konunu okurken bile yaşadığın stres okuyana geçiyor canım.
Şuan kendini çok sıkmışsın eminim bu ruh halini burdan ben anlayabiliyorsan erkek arkadaşın çok daha fazla etkileniyordur.
Tabiki burdan konuşması kolay onu biliyorum ama yinede ben düşüncemi paylaşmak istedim
Bence şu aşamada yapman gereken tek şey onu sıkmaman, negatif davranma ama biraz uzak kal, o ararsa çok özlediğini söyle ama sen arama bunun gibi...
Bu süreçte de kendini oyala, bu şekilde davranırsan ancak onu kazanabilirsin, aynı şekilde devam edersen belli ki ortam çok gerilmiş daha çok üzülebilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…