- Konu Sahibi hayalgelin
-
Canm anliyorum seni 8 yillik emegin var beklentilerinde de sonuna kadar haklisin. Ancak ben bir erkegin evlilige bu yolla ikna edilebilecegine inanmiyorum. Sen bu kadar ustune dustukce o kacacaktir. En dogrusu o aramadikca aramayip kararini vermesini beklemen diye dusunuyorum. Bu kadar uzakken ve bu kadar seviyorken evet cok zor ama bence onun disinda da bir hayatin olursa cok daha rahat olursun sevgilin de sana gereken degeri verir. Su an kendini vazgecilmez ve seni de gozden cikarabilir gibi gorundu bana. Ama bu onu kaybedecegin anlamina gelmiyor birak o biraz pesinden kossun.
Tekrar aradı biraz daha konuştuk. Annesi hasta diye evlenmezmişiz en azından bu sene.... Seni seviyorum kaybetmek istemiyorum diyo.Bir iki gün de böyle denemek istiyorum dedi. Aramızda söz-nişan yok 15 saatlik yol senin gelmen uygun olmaz diyo. Ağlama üzülme sesini duymadan uyumak istemedim dedi(
Ben olsam biraz kendimi agirdan satardim canim. 8 yil sevgililik icin fazla uzun bir sure coktan evlenmeliydiniz. Bence bir sure sana sundugu her teklife umursamiyormus gibi peki de sen nasil istiyorsan oyle olsun de. Ama her aradiginda sana ulasmasina engel ol ki seni kaybedebilecegini anlasin ve korksun.
Başın sağolsun canım. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Yorumun tam denk geldi. Bugün son konuşmamızda anneme bişey olursa diye yanından ayrılmak istemiyorum dedi. Kpssyi de kazanamazsam evlenmemiz imkansız diyo. Bu kadar umutsuz bakmasa ne olurdu ki? Benim yıllarımı niye harcadın o zaman dedim ağlayarak. İçim dolu çünkü en ufak söze alınır durumdayım. Hiç umut yokmuş gibi konuşuyo, sonra da bana destek olmuyosun diyo. Ben daha kaç yıl bekleyeyim?
Erkek arkadasım; sen istedikten sonra baban ne diyecek?, ne kadar karsı cıkacak, sen istedikten sonra is biter diyor, buna güveniyor bende bundan hic hoslanmıyorum..
Canım aynı sözler... Aynısını duydum ben de.Sen istedikten sonra ne diyecekler der hep. Sen ikna edeceksin diyodu. İkna ettim ama hep bi aksilik çıkıyo.
Ben babamın ikna olmayacagını biliyorum ve istedigi gibi babamı da ezip gecemem, öyle sen istedikten sonraya güvenmek yok! Benim de hayallerim, isteklerim var herkes gibi. Hem,
Ne yiyeceksin, ne iceceksin dügün yapmak kolay mı? Sonra ev dösemek, üstüne kira vermek, evin giderleri, ekstra giderler..
İs babayı ikna etmek kadar kolay olsaydı keske..
Hani bir söz vardır ya: "En kötü karar, kararsızlıktan iyidir." diye. Sizin durum aynen böyle olmuş. İlişkiler de söz, nişan, evlilik, ayrılık farketmez ne bekliyor olursak olalım hep çok canımız yanıyor malesef. Bir sorun normalde 1se uzaktan ilişkide 10 olup çıkıyor bilirim. Bu da herşeyi iyice zorlaştırıyor. Hep aynı şeylerden bahsederek tartışmak dışında beklemek kalıyor geriye ki siz zaten bu dönemin içindesiniz. Bunca sene beklemişsiniz en azından kpss sonuçlanana kadar biraz daha sabredin, ondan sonra bir şeyler netleştikçe daha sağlam adımlar atarsınız umarım. Allah yar ve yardımcınız olsun...
Amin canım çok teşekkür ederim. Kpss'nin sonucundan çok korkuyorum kazanamazsa iyice kaybedecek kendini. Daha kötü günler yaşamak istemiyorumYanyana olsak bu kadar yıpratıcı olmazdı bu süreç. Beklemekten başka bişey yapamıyorum
Bunların hepsi bana bir şeyler katacak diye düşünün. Bizde sevgilimle 2 yıl kadar ayrı kaldıktan sonra sınavda aynı şehri kazanmamla bir araya geldik nihayet! Tabi yaş olarak falan daha küçüğüz belki basit bulacaksın ama evlilik haricinde sınav beklemektir, strestir hepsini yaşadık bizde ve şimdi kenetlendik birbirimize. Sende bırakmak istemiyorsun anlıyorum ama bir yerden sonra da nasip, kısmet... Yine elinden geleni yap ama bazen de sonuç ne olursa olsun hakkımda hayırlısı buymuş demekten başka bir çare kalmıyor geriye..
Yaş önemli değil canım o kadar. Yaşanmışlıklar önemli. Teşekkür ederim yorumun için. Benim yerime de sarıl sevdiğine kuzum...O benim kısmetimse olur, yoksa elden bişey gelmez biliyorum.
Arkadaslara bende katılıyorum,annesinin durumu,KPSS'ye hazırlanması,gelecek kaygısı,seninle olan durumunu düşündükce içinden çıkamaması sebep olabilir bunlara. Sonuçta anlattıklarına bakılırsa sevgilinin omuzlarına bayaa yük binmiş. Ama bu senden soğumasına,uzaklaşmasına sebep olmamalı bence. Aksine dahada yakınlaşmalı,sen ona nasılsan oda sana öyle olmalı :26: O senden süre istemiş,bu süreden sonra duruma bakarsın,olmadı ciddi ciddi konuşursun; Seni çok seviyorum,çok değer veriyorum. Ama artık birlikte bir gelecek istemiyorsan,beni sevmiyorsan,görüşmek konuşmak istemiyorsan,benimle birşeyler paylaşmak istemiyorsan daha fazla üzme beni.. Gibi. 8 yıl sonuçta,az değil.
bende ayrıldım 7 aylık sevgilimden cok zor geldı agladım sızladm nasıp degılmıs demek sevyrsan gıt ustune maddıytmı dıyrsun benım sevdgım benznlkte calısıyr ve bn koyde oturcagm halde ustune gttım evlencem dedm oda bana sevgılının aynı sozlerını soledı hala aglıyorum yazk oldu bıze hıc olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?