- Konu Sahibi hayalgelin
-
Bitti. Her şey bitti.
canim uzulme diyemem uzuleceksin elbet uzul ve gecsin gitsin. sanirim boylesi daha iyi basindan beri omuyorsum bu konuyu.. hakkinda hayirlisi olmustur diye dusunuyorum..
uzul agla sizlan ama gecicek bunu da bil.
Canım benim, üzülme inan hepimiz yaşadık, hala da yaşıyoruz bunları.Seni çok iyi anlıyorum, acını ve ne kadar kırıldığını.Bütün klasik lafları duydum.Seni hiç haketmedim benden daha iyilerine layıksın vs vs. İlk tanıtışğımızda bana şey demişti ben bi kızı beğenirim kız da isterse takılırız sonra sıkılırım fazla peşinde koşmam 2 hafta en fazla demişti.Ama sen beni süründürdün aşık ettin diyodu.Dedim o 2 haftalık kızlardan ne farkım kaldı ki.Benimkisi biraz daha uzun sürdü hepsi bu dedim.Nolur söyleme böyle içim parçalanıyo dedi.Hala duyduklarıma inanasım gelmiyo kızlar
Canım benim, üzülme inan hepimiz yaşadık, hala da yaşıyoruz bunları.Seni çok iyi anlıyorum, acını ve ne kadar kırıldığını.
Zamanla daha iyi olacaksın, şuan yapman gereken dua etmek.
Eğer onu seviyor ve iyi biri olduğunu düşünüyorsan, ileriye dönük düşünüyorsan bol bol dua et.Hayırlıysa yeniden barışmak için dua et.
Sonuçta bitti demekle öyle kolayla bitmiyor, onunda kalbi acıyacak o da zamanla seni arayacak, hemen karamsarlığa kapılma.
Şuan onun bu kadar güçlü olabilmesi tamamen senin duygularını açıkça dışa vurmandan kaynaklanıyor, bundan güç alıyor.
Ben o umutla yaşayamam canım benim.Daha da hayatımı karartır o düşünce benim. Bitirdiyse biter.Yeteri kadar ezdirdim kendimi.Bana diyoki kpssyi kazanırsam eğer seni arıcam.Bu nasıl bi sözdür allahaşkına?Ben hangi yürekle beklicem kabul etmem daha onu.Yazık ettin onca güzel yılımıza paylaştıklarımıza dedim.Sonradan benden çok üzülür.Şimdi rahatlamıştır sonra yalvarsa da olmayacak.
Evet bu sözü gerçekten hoş değil.Sonuçta sevgi beklemeye alınamaz.Yada şarta bağlanamaz.Zaman herşeyin ilacı, hayırlısı olur umarım hakkınızda cnm
cnm ilşkniz 8 yıl mı demştn sen??
bişey diyim mi bu böle bia da olcak bişey degl cnm hele ki 8 yıllk bişey bnce uzun süredr onun kafasnda varms ayrılk fkri..
ha sebebine gelnce bna kalırsa sebebi kpss falanda degl evlenmeme olayının .. nasıl yani kaznamzsam aramıcm seni anlamına gelr o dedgii..
demems bi dha girerm kazanana kadr kazanrm alırm seni die..
8 yılk bsey 5 dk da btyorsa böle bnce arksnı arstr bunu ..
muhtemelen annesi onun ailesi söyle biz böyleyz demştrr..
ya da uzun süre ayrıyz diosun biz kızlar bekliorz ama erkekler bekleyemeiyo cnm takılmstr belki birinee
allah var onun adına cok üzldm annesi olayına özellkle ..
durumları da ii degl faln demssn ya ama seni üzmeye de hakkı yokk ... bu erkekler var yaa !! tam dayaklık ..
Canım şuan öfke doluyum ben.Ne annesi ne kpsssi umrumda.Annem en başından söylemişti bana. Bırak seni mutlu edemez diye. Yarın annemin elini öpüp haklıymışsın dicem
ztn bu dnyada bi annenn bi babnın lafına bakıcan gerisi boşş arkdassss...!!
kmse kimseyi annesi kdr düşünüp kollayamz...
gidip o kadının ellerini öp .. bnce onada sans vereym deme ..
8 yılını almış ztnn... ohoo kac yasındasın sen???
87liyim ben canım.Anneme biraz anlatmıştım kötüyüz fln diye tam söylememiştim düşünmesini beklerken.Geçmiş olsun iyi olmuş böyle ağlarsın geçer demişti.Tabi ben daha da ağladım.Bugün dee böyle oldu işte.Ne yapayım kızlar evlenip çocuk yapıp terkedilsem daha mı iyi olacaktı.Ne düşüneyim bilmiyorum.Ama deli gibi sevsem de başka şans vermeyeceğim.
anneler herzaman haklıdır sözleri kulağa küpe olmalı.onların hisleri kuvvetlidir geleceği bizlerden daha iyi görürler.eğer sen şimdiden mutsuzum diorsan bence dahada fazla kendini yıpratma.artık kanser tedavileri ücretsiz.bunun için zengin olmak gerekmiyor ve çok kurtulan insan gördük.eğer oda annesinin kurtulmasını istiyorsa zaten moralini yüksek tutması gerekir.en büyük tedavisi ilaci moral bu hastalığın.sende ona üzülücem die kendini hasta etme.anneni dinle yol yakınken dön bu işten.hiç kimse vazgeçilmez değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?