• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl danelerim bi bakar misiniz??

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
29
Kizlar benim esim bi doner sirketinde calisiyor ismini vermicem. Ama bu sabah kaza gecirdi calistigi yerde. Kafasina 70 kiloluk doner dusmus hastaneye travmatolojiye getirdiler bende yanindayim. Ama bu is yerindekiler esime tembihlemis is kazasi deme diye bunlarin amaclari ne olabilir??Benim cok fazla bi is hayatim olmadi ve bu islerden anlamam bilenler cvplayabilir mi ltfn??

Ne vicdansız insanlar var ya. Eşinizin sigortası yoksa eğer bunun ortaya çıkmasını istemiyolar. Suç çünkü. Siz iş kazası olduğunu söyleyin hakkınızı söke söke alın. Allahın cezaları

Kizlar benim esim bi doner sirketinde calisiyor ismini vermicem. Ama bu sabah kaza gecirdi calistigi yerde. Kafasina 70 kiloluk doner dusmus hastaneye travmatolojiye getirdiler bende yanindayim. Ama bu is yerindekiler esime tembihlemis is kazasi deme diye bunlarin amaclari ne olabilir??Benim cok fazla bi is hayatim olmadi ve bu islerden anlamam bilenler cvplayabilir mi ltfn??

Sigortasız çalıştırıyorlarsa başları yandı demek. İş kazası olduğu için baya başları ağrır tutanaklar tutulur sigortadan iş kazası olup olmadığına dair rapor hazırlamaya gelirler. Ve bunun sonucunda işçiye bir çok hak onanmış olur.

Olay iş kazası ise, işçinin tedavisi yapılır. Tedavisi süresince geçici iş göremezlik ödeneği ödenir. Maluliyet durumu varsa tespit edilir. Ve maluliyet durumunun %10’un üzerine çıkması ile maluliyet aylığı bağlanır.

Alıntı

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim. Hastane polisine is kazasi oldugunu bildirdik. Ve suan evdeyiz. Beyin kanamasindan dahi suphenelindi. Allah islah etsin bunlari. Zaten poliste egerki sigortasiz calistiriyolarsa cok yuklu tazminat oder firma dedi. Ayrica esimin maas bodrolarida gelmiyormus. Ben esime senin sigortani yatirmiyorlar bence o yuzden bodrolarin gelmiyor dedim. Oyle sey yapmazlar bu buyuk firma dedi.

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim. Hastane polisine is kazasi oldugunu bildirdik. Ve suan evdeyiz. Beyin kanamasindan dahi suphenelindi. Allah islah etsin bunlari. Zaten poliste egerki sigortasiz calistiriyolarsa cok yuklu tazminat oder firma dedi. Ayrica esimin maas bodrolarida gelmiyormus. Ben esime senin sigortani yatirmiyorlar bence o yuzden bodrolarin gelmiyor dedim. Oyle sey yapmazlar bu buyuk firma dedi.
çok geçmiş olsun:(

Sizin de hatanız var. İnternet kullanmayı biliyorsunuz. Sgk işlemlerinden sigortayı kontrol edin hemen.

Eşinizin e devlet sifresi varsa ordan sigortasının yatıp yatmadigini kontrol edebilirsiniz. Sifresi yoksa da en yakın ptt subesinden edinebilirsiniz.

Back
X