Akıl danışmaya geldim

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Merhaba kızlar , kisaca konuya geleyim ben fazla vaktinizi almayayim bir bankanın genel Müdürlüğünde çalışıyorum. Katimda beğendiğim bi cocuk var aslında oturma Yerlerimiz çok yakın ancak ters oturuyoruz. Aynı bölümde calismadigimiz için ortak hiç birseyimizde yok bilmiyorum. Sadece isim soyismini biliyorum. Ona nasıl ulaşacağıma dair hiç fikrim yok. Dedim belki sizlerin aklınıza bişey gelir bana fikir verirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim :)

yakın arkadaşların varsa topluca sinema yada piknik ayarlayın onuda sen davet et

Öğle tatilleri olmuyor mu bulunduğu çevrelerde ol göz göze gelince gülümse gerisi gelir

Ya o benim tersimde kaliyor. Oturunca ben onun arkadasinda kalıyorum. Yani is basladiktan sonra gülümsemekte saçma olur ki zaten gulumseyemiyorum da
zaten mesai saatlerinde değil,mola veya giriş çıkışlarda irtibata geç..
Bi merhaba demek bu kadar zor olmamalı..
Hayat akıyor..
Tabi oncelıkle ondan olumlu sınyal alman lazım..

Sabah işe elinizde iki kahveyle girin ve geçerken masasına bırakın günaydın günün şanslısı sensin deyin kocaman gülümseyin
Bu onda hem şaşkınlık yaratacaktır hemde artık selam vermeye sebebiniz var

masanızı cevırın:) saka bı yana da ortak bı arkadasnız yok mu

göz temasi kurmaya calisin giriste veya cikista.... isim soyisim biliyosaniz sosyal medyada ekleyebilirsiniz tabi cesaret ister

huu ofis aşkı en sevdiğim iki üç defa onun tarafına ayaklarının altina falan kalem düşür, dikkatini çek. Sonra işle alakalı bazı konularda takıl ona sor, bakışlarınız yakalandığı zaman tatlı tatlı ama cezbedici bak.

Mesai saatinde değil de öğle yemeğinde falan napıyosunuz mesela aynı yerde yerseniz selam vermeye bahaneniz olabilir

zaten mesai saatlerinde değil,mola veya giriş çıkışlarda irtibata geç..
Bi merhaba demek bu kadar zor olmamalı..
Hayat akıyor..
Tabi oncelıkle ondan olumlu sınyal alman lazım..
Evet haklısınız ama ben bu birime yeni geldim. Evli olmadığını biliyorum ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum. Hiç konuşmamisken o Merhaba bazen zor olabiliyor. Aklıma şey geldi. Ben bizim ekibe kurabiye yapsam o da zaten bana yakın oturuyor ya ikram mi etsem hani ondan sonra gülümsemek belki daha rahat olur

O kadar kişiyi geçip direk ona kahve götürmem niyetim çok belli etmez mi sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum bile. Rezil olmak istemem bi begeni için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…