Ya o benim tersimde kaliyor. Oturunca ben onun arkadasinda kalıyorum. Yani is basladiktan sonra gülümsemekte saçma olur ki zaten gulumseyemiyorum daGörünce selam ver..yapamıyorsan gulumse..
Ortak hiç bir arkadaşımız yok malesefyakın arkadaşların varsa topluca sinema yada piknik ayarlayın onuda sen davet et
Yerime oturunca o beni göremiyor malesef arkasinda kalıyorum onunYerine oturmadan önce gülümse.
zaten mesai saatlerinde değil,mola veya giriş çıkışlarda irtibata geç..Ya o benim tersimde kaliyor. Oturunca ben onun arkadasinda kalıyorum. Yani is basladiktan sonra gülümsemekte saçma olur ki zaten gulumseyemiyorum da
Evet haklısınız ama ben bu birime yeni geldim. Evli olmadığını biliyorum ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum. Hiç konuşmamisken o Merhaba bazen zor olabiliyor. Aklıma şey geldi. Ben bizim ekibe kurabiye yapsam o da zaten bana yakın oturuyor ya ikram mi etsem hani ondan sonra gülümsemek belki daha rahat olurzaten mesai saatlerinde değil,mola veya giriş çıkışlarda irtibata geç..
Bi merhaba demek bu kadar zor olmamalı..
Hayat akıyor..
Tabi oncelıkle ondan olumlu sınyal alman lazım..
Beraber cay içilen, birseyler yenilen bir yerler var miYerime oturunca o beni göremiyor malesef arkasinda kalıyorum onun
O kadar kişiyi geçip direk ona kahve götürmem niyetim çok belli etmez mi sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum bile. Rezil olmak istemem bi begeni içinSabah işe elinizde iki kahveyle girin ve geçerken masasına bırakın günaydın günün şanslısı sensin deyin kocaman gülümseyin
Bu onda hem şaşkınlık yaratacaktır hemde artık selam vermeye sebebiniz var
Malesef öyle bi yer yok. Sadece ortak Sebilller varBeraber cay içilen, birseyler yenilen bir yerler var mi
Malesef bu zamana kadar hiç öğlen yemeğin de denk gelmedim. Çok fazla yer var çünküMesai saatinde değil de öğle yemeğinde falan napıyosunuz mesela aynı yerde yerseniz selam vermeye bahaneniz olabilir
Yok malesef ; (masanızı cevırın:) saka bı yana da ortak bı arkadasnız yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?