Akıl danışmaya geldim

Net iste devam hadi bakim burda yaz artık ask başladı diye:)

İşe başlamadan önce gülerek günaydın de. Sonra bir ara yanına gidip onun bilgili olduğu bölümle ilgili sözde bir yakınına yardımcı olmak için bilgi almak istediğin gibi bir senaryo ile girizgâh yap.
Sonra sosyal hesaplardan ekle. Devamı senin tarafından da gelir merak etme.

Eşimle aynı şirkette evlendik. Zaten aramızda az çok selam sabah vardır ama asıl bir arkadaşı face den eklerken onu da eklememle olay hızlandı.

Tabi onun sana nasıl yaklaştığı önemli.

Sizin adınıza çok mutlu oldum. Ama bizim aramızda bi Günaydın bile geçmedi öyle diyim size.

1 fincan kahve al ve tam yanından geçerken sanki ayagin takilmista dusuyormussun gibi yap illa ki ilgilenecek seninle ondan ssonra her sabah gunaudin desen bile hic abes olmaz bemce :)

1 fincan kahve al ve tam yanından geçerken sanki ayagin takilmista dusuyormussun gibi yap illa ki ilgilenecek seninle ondan ssonra her sabah gunaudin desen bile hic abes olmaz bemce :)
Kahve aldıktan sonra önce benim Masam var yani o bana bunu yapabilir

Is yerinde karsilastiginizda selam verebilirsiniz.
Sonra karsilastikca tebessum eder, konusursunuz.

Bence elindeki dosyalari dusur yanlislikla.
Onerileri takip ettim.
Kahve cok goze batar o olmaz.
Kalem dedigin ucan cisimmide taa ona dogru dusucek. oda olmaz.
Bence yanindan dosyalarla gecerken dosyayi dusur.
Tabi dibinde dusurme, gorebilicegi bi yerde tam karsisindan gelirken dusur.
Masasina 2 metre felan ilerde.
Kalksin sana yardim etsin.

Eski Yeşilçam film edalarinda diyorsunuz:)

Sizin adınıza çok mutlu oldum. Ama bizim aramızda bi Günaydın bile geçmedi öyle diyim size.

Geçecek. Geçmeli. Bir şey yapmalısın. Denemeden bilemezsin.

Benim için de çok büyük bir adımdı bir insana hoşlandığımı belli etmek. Uzun süre eşim yaklaşamadı bana. Çok sert duruyodun diyor. Genel olarak mesafeliyim zaten.
Evlenmek üzere olduğumu duyan herkes şok oldu. Hatta o zamanlar tecrübesizlik ve saflıkla iş atar gibi 'seni rüyamda gördüm' diye anlattım. Ki gerçekti de.
Sonra face de ve şirkette fırsat buldukça bir kaç dakika muhabbetle flört halleri. Sonrası malum.

Yok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun mu
kahkaha attim sen çok yasa emi
o zaman ikisnide onlaare ver :)))
oh piti piiti karameli sepeti çekdim sizin masa çikdi de :))

asyadan, post: 42735428, member: 408121"]Sağlık olurken bide aşk olsun istiyorum [/QUOTE]
İnsallah Oda olur canim,hem de tez zamnda.eger duygularindan eminsen fazla bekleme derim sana ben nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…