- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Yarından itibaren bol gülümseme ve diyebilirsemde Günaydın diyeceğim.sabahları günaydınla başlayabilirsin dha sonra gülümsersin :)
Bu kadar netlik bana göre değilNet iste devam hadi bakim burda yaz artık ask başladı diye:)
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Ama bizim aramızda bi Günaydın bile geçmedi öyle diyim size.İşe başlamadan önce gülerek günaydın de. Sonra bir ara yanına gidip onun bilgili olduğu bölümle ilgili sözde bir yakınına yardımcı olmak için bilgi almak istediğin gibi bir senaryo ile girizgâh yap.
Sonra sosyal hesaplardan ekle. Devamı senin tarafından da gelir merak etme.
Eşimle aynı şirkette evlendik. Zaten aramızda az çok selam sabah vardır ama asıl bir arkadaşı face den eklerken onu da eklememle olay hızlandı.
Tabi onun sana nasıl yaklaştığı önemli.
Kahve aldıktan sonra önce benim Masam var yani o bana bunu yapabilir1 fincan kahve al ve tam yanından geçerken sanki ayagin takilmista dusuyormussun gibi yap illa ki ilgilenecek seninle ondan ssonra her sabah gunaudin desen bile hic abes olmaz bemce :)
Saglik olsun canimKahve aldıktan sonra önce benim Masam var yani o bana bunu yapabilir
Eski Yeşilçam film edalarinda diyorsunuz:)Bence elindeki dosyalari dusur yanlislikla.
Onerileri takip ettim.
Kahve cok goze batar o olmaz.
Kalem dedigin ucan cisimmide taa ona dogru dusucek. oda olmaz.
Bence yanindan dosyalarla gecerken dosyayi dusur.
Tabi dibinde dusurme, gorebilicegi bi yerde tam karsisindan gelirken dusur.
Masasina 2 metre felan ilerde.
Kalksin sana yardim etsin.
ondan sonra çik takip et :)Malesef bu zamana kadar hiç öğlen yemeğin de denk gelmedim. Çok fazla yer var çünkü
Sağlık olurken bide aşk olsun istiyorumSaglik olsun canim
Eski Yeşilçam film edalarinda diyorsunuz:)
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Ama bizim aramızda bi Günaydın bile geçmedi öyle diyim size.
kahkaha attim sen çok yasa emiYok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun mu
Kocaman erkek sürüsü ile çıkıyor. Aklıma söyle bişey geldi. Hafta sonu mesaiye geliyorlar. Onları dinlesemde öyle mi gitsem.ondan sonra çik takip et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?