O kadar kişiyi geçip direk ona kahve götürmem niyetim çok belli etmez mi sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum bile. Rezil olmak istemem bi begeni için
Aslında sabah kahve alıp verme fikri benim de hoşuma gitti ama yanlış düşünebilir de bilmiyorumMalesef bu zamana kadar hiç öğlen yemeğin de denk gelmedim. Çok fazla yer var çünkü
Olur tabiki..yeterki bi yerden iletişime geçEvet haklısınız ama ben bu birime yeni geldim. Evli olmadığını biliyorum ama sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum. Hiç konuşmamisken o Merhaba bazen zor olabiliyor. Aklıma şey geldi. Ben bizim ekibe kurabiye yapsam o da zaten bana yakın oturuyor ya ikram mi etsem hani ondan sonra gülümsemek belki daha rahat olur
Ama sosyal medyada aktif değil :) tel numarasini öğrendim. What'sap resminidende tek kendi resmi var. Bakıyorum bi kız ile koyacak mi diyrgöz temasi kurmaya calisin giriste veya cikista.... isim soyisim biliyosaniz sosyal medyada ekleyebilirsiniz tabi cesaret ister
En sevdiğin ama benim en zorlandigim bölüm kalem mantikli onu da nasıl yapıcaksam hem arkaya doğru hem caprazlamasina ama iş ile ilgili soramam ona birimiz bireysel birimiz kurumsaliz yani ortak bişey yok ; (huu ofis aşkı en sevdiğimiki üç defa onun tarafına ayaklarının altina falan kalem düşür, dikkatini çek. Sonra işle alakalı bazı konularda takıl ona sor, bakışlarınız yakalandığı zaman tatlı tatlı ama cezbedici bak.
Yok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun muAslında sabah kahve alıp verme fikri benim de hoşuma gitti ama yanlış düşünebilir de bilmiyorum
Gelecek pazartesi bu yapılacaklarin en başında gelecekOlur tabiki..yeterki bi yerden iletişime geç
Ahaha sen öyle diyince tuhaf oldu şimdi :)Yok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun mu
Çıkma teklifi etmiyorsunuz ki kahve veriyorsunuz :)
Zaten sonrasında selam verirsiniz gün gelir sohbet edersiniz anlarsınız yaşantısını.
Ayrıca sadece gülümsemekle bir yere varılmaz, aşk cesaret gerektirir anlasın işte jestinizi ne olacak ki
Pazartesi bonibonlu kurabiye yapayim o zaman :)Ahaha sen öyle diyince tuhaf oldu şimdi :)
Kurabiye yapıp herkese ikram etmek daha güzel olabilir öyleyse
Cok tatlisin.Yok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun mu
Eski yerimde bende öyleydim ama buraya 1 ay oldu başlayalı ondan çekiniyorum galibaKonuşmak için ille aynı birimde çalışmak gerekmez ki ben muhtar gibi herkesi tanırdım kurumda, Günaydın iyi akşamlar tebessüm vs böyle böyle baslar
Yok veremem en azından şu durumda veremembi kere konuşma şansımız olsa hersey daha kolay olacak aslında
Yok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun mu
Teşekkür ederim asıl ben gibi koca kıza akıl verdiğin için sen daha çok tatlısınCok tatlisin.
Kahve veremiyorsan goz temasi kurmak icin firsat aramalisin.
Sonra mutlaka gülümse.
Sonraa sabah Günaydın, aksam iyi akşamlar.
Yok konuyu başka yerlere çekmek değil de dikkat çekmeden olsun istiyorum. Belki adamın sevgilisi var bilmiyorum ki. Altan alttan olsun istiyorum.Ayol ne alaka konuyu nereye çektin :)
Madem öyle dediğin gibi kurabiye yap evli abiye de verirsin ayrım yapmamış olursun
Hadi hayırlısı. Konunun takibindeyimTeşekkür ederim asıl ben gibi koca kıza akıl verdiğin için sen daha çok tatlısınevet evet hepsini yapacağım. Hatta farkında olmadan bu aralar daha çok üstüme başıma dikkat eder oldum. Herkes bu ne güzellik diyor. Ben içimden hersey sen için görüyor musun beni huu huu komşu diyorum
Teşekkür ederim haberdar edeceğim size :) sizinde aklınıza bişey gelirse paylaşmayı unutmayın benimle :)Hadi hayırlısı. Konunun takibindeyim
Çok net oldu sanki :)Git tanış merhaba de öyle devamı gelir zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?