Akıl danışmaya geldim

O kadar kişiyi geçip direk ona kahve götürmem niyetim çok belli etmez mi sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum bile. Rezil olmak istemem bi begeni için

Çıkma teklifi etmiyorsunuz ki kahve veriyorsunuz :)
Zaten sonrasında selam verirsiniz gün gelir sohbet edersiniz anlarsınız yaşantısını.
Ayrıca sadece gülümsemekle bir yere varılmaz, aşk cesaret gerektirir anlasın işte jestinizi ne olacak ki

Konuşmak için ille aynı birimde çalışmak gerekmez ki ben muhtar gibi herkesi tanırdım kurumda, Günaydın iyi akşamlar tebessüm vs böyle böyle baslar

Olur tabiki..yeterki bi yerden iletişime geç

göz temasi kurmaya calisin giriste veya cikista.... isim soyisim biliyosaniz sosyal medyada ekleyebilirsiniz tabi cesaret ister
Ama sosyal medyada aktif değil :) tel numarasini öğrendim. What'sap resminidende tek kendi resmi var. Bakıyorum bi kız ile koyacak mi diyr

En sevdiğin ama benim en zorlandigim bölüm kalem mantikli onu da nasıl yapıcaksam hem arkaya doğru hem caprazlamasina ama iş ile ilgili soramam ona birimiz bireysel birimiz kurumsaliz yani ortak bişey yok ; (

Yok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun mu
Ahaha sen öyle diyince tuhaf oldu şimdi :)
Kurabiye yapıp herkese ikram etmek daha güzel olabilir öyleyse

Yok veremem en azından şu durumda veremem bi kere konuşma şansımız olsa hersey daha kolay olacak aslında

Yok veremem kahve. Hadi ona verdim yanındaki adama ne diyecegim kardes kusura bakma hem evlisin hem ilgi alanima girmiyor musun mu
Cok tatlisin.
Kahve veremiyorsan goz temasi kurmak icin firsat aramalisin.
Sonra mutlaka gülümse.
Sonraa sabah Günaydın, aksam iyi akşamlar.

Yok veremem en azından şu durumda veremem bi kere konuşma şansımız olsa hersey daha kolay olacak aslında

Ayol ne alaka konuyu nereye çektin :)
Madem öyle dediğin gibi kurabiye yap evli abiye de verirsin ayrım yapmamış olursun

Cok tatlisin.
Kahve veremiyorsan goz temasi kurmak icin firsat aramalisin.
Sonra mutlaka gülümse.
Sonraa sabah Günaydın, aksam iyi akşamlar.
Teşekkür ederim asıl ben gibi koca kıza akıl verdiğin için sen daha çok tatlısın evet evet hepsini yapacağım. Hatta farkında olmadan bu aralar daha çok üstüme başıma dikkat eder oldum. Herkes bu ne güzellik diyor. Ben içimden hersey sen için görüyor musun beni huu huu komşu diyorum

Ayol ne alaka konuyu nereye çektin :)
Madem öyle dediğin gibi kurabiye yap evli abiye de verirsin ayrım yapmamış olursun
Yok konuyu başka yerlere çekmek değil de dikkat çekmeden olsun istiyorum. Belki adamın sevgilisi var bilmiyorum ki. Altan alttan olsun istiyorum.

Hadi hayırlısı. Konunun takibindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…