Akıl İhtiyacı

ya neden evlenirken muhalefetler çok çıkıyo anlamıyorum aslında evlilik tarihini kızla erkek belirlese aileler bişey demese ne güzel olurdu

Canım eğer beklemek de zor geliyorsa o halde bedelli mantıklı tabi. Hem uzun süredir birliktesiniz. Bu bedelli askerlik durumunu ailene söylesen sorun mu olur? Böylece gizli saklı olmamış olur.
malesef olur canım ya zaten ailem bi problem çıksın ayıralım die gözümün içine bakıyolar herşey çok şükür durulmuşken bulandırmıyım istiyorum.ailem şubatta askere gidicek biliyo

malesef olur canım ya zaten ailem bi problem çıksın ayıralım die gözümün içine bakıyolar herşey çok şükür durulmuşken bulandırmıyım istiyorum.ailem şubatta askere gidicek biliyo

Sana verebileceğim en iyi tavsiye ne olursa olsun asla ailenden gizli bir şey yapma. Hele ki evlilik konusunda..

ya neden evlenirken muhalefetler çok çıkıyo anlamıyorum aslında evlilik tarihini kızla erkek belirlese aileler bişey demese ne güzel olurdu
aynen cnm yaaa aile herşeyimiz ama bu bizim hayatımız zaten nişanlım babasının rahatsızlığı vefatı.hadi vefaattan snra babadan kalan borçları ödeme annem rahatlasın derken erteledi hep.ablası ve abisi sanki onların çocukları değil gibi herşeye nişanlım koşuyo.nişanımız evde oldu hiç bişi takmadı ne ablasıgiller ne abisi.nişanlım herşeyini kendi yapıyo o yüzden kimseyi karıştırtmıyo ama böyle muhalefet oldukları için aklımızı bulandırıyolar.

O zaman kimsenin nişanlının üzerinde hak talep etmeye hakkı yok. Belli ki mantıklı ve sorumluluk sahibi biri. Zaten söylemiş şubatta gideceğim diye. Biraz daha sıkın dişinizi madem. Yapsın gelsin askerliğini.

canım şimdi bu ablası ve eniştesi nişanlıma işte babanın kemikleri sızlar okulu bitirmezsen yok hakkımızı helal etmeyiz arkanda durmayız gibi laflar etmişler o sırada kv de kendi bilir onun yaşamı demiş kv me bağırıp sen karışma demişler.nişanlımda patlamış karışmayın gidicem demiş resti çekmiş ama o kadar şey dedikleri için vicdan yapmaya çalışmışlar nişanlım belli etmemiş ama dokunmuş çok dedikleri.

Ne isterler anlamam ki. Sonuçta herkes kardeşinin ya da evladının mutlu olmasını ister. Ablası böyle kardeşini üzdüğü için sıkıntıya düşürdüğü için de sızlayabilir o kemikler... Onlar bunları düşünmüyor tabi.

bencede cnm ayrıca okulu gelince tamamlıcak ama işte arıza yapıcaklar ya
bence sorun ne biliyo musun nişanlım askere gidince kv yalnız kalıcak bi maaşı var ama tabi onların üstüne kalıcak diye yapıyolar kesin böyle. nişanlım en küçükleri ama onun dediklerinin üstüne söz söyleyemezler.nişanlımda eniştesini babası gibi sever o yüzden eniştesi öyle şeyler deyince dokunmuş.bu arada eniştesi 48 yaşında nişanlım 27 o yüzden babası gibi görüyo

Siz evlendiğinizde yalnız kalmayacak mı annesi?

2 şeyi merak ettim açıkçası

1. Nişanlınız ilk olarak bitirdiği bölüm neydi ve bu bölüm ile alakalı bir işte mi çalışıyor?
2. Nişanlınızın ablasının nişanlınızın geleceği için okulu bitirmesi isteğinin dışında ne gibi bir düşünce ile evliliğinizi erteleme gayesi olabilir?

Bu aileler niye boyle isi yokusa suruyor ya..

şöyle cevaplıyım
tek tek
1.bilgisayar teknisyenliği 2 yıllık. şuanda kamu okuyo ama ertelemk için mcbur baştan başlamak zorunda kalmıştı ozaman.işi çok güzel işten yana sıkıntımız yok çok şükür.
2.annesinin sorumluluğuununu alamama bence.aslında çok iyi insanlar niye böyle diyolar anlamadım.yani bizim aramızda tek bi sorun olmadı görümcemle ilgili aksine çok severler beni.nişanlımı küçük görüyolar gözlerinde büyütemiyolar kendilernce.

Bu aileler niye boyle isi yokusa suruyor ya..
bence bnm ailemle sözleşiyo bunlar bi biri sorun çıkarıyo bi biri.ama bin şükür biz kopmak yerine daha çok bağlanıyoruz.eskiden kafama takardım çok şimdi amaaan diyorum.ama askerlik kafamızı karıştırdı çok.

yalnız kalıcak ama evlensekte bi yandan gözleticez onu bi ihtiyacı olursa diye yani birlikte oturmıcaz. ama işte askere gidince başka gözleten olmıycak ya o yüzden yapıyolar. bu benm fikrim.

Askerlik başvurusu yapana kadar gider bu sorun. Ne zaman ki gider şubeye askerlik için başvuru yapar o zaman mırın kırın edilir biraz ama durulur ortalık. Hem nişanlın bilsin ki okulunu bitirmeye kararlı olduğu sürece sızlamaz babasının kemikleri bence. Sizi böyle çıkmaza soktukları için sızlar ancak.

Ayrilmamis olmaniza sevindim.. önceki konunuda biliyorum :) Gercekten sozlesmis gibiler.. sanki ayrilin diye bir caba icindeler,
ama siz yilmayin INSALLAH.. askerligi yapip gelmesi en mantiklisi yoksa surekli karsiniza cikacak bir durum askerlik

kıyamam canım bnm bana dio böyle dediler ama biraz düşünelim ama nolur huzurumuzu kaçırmayalım aşkım başkaları için diyo.kıyamam arada kalıyo oda napsın.
çok ama çok zor arada kalmak.isteme ve nişan zamanları ailemde beni böyle arada bıraktı o mu biz mi gibi şimdide nişanlımın ailesi böyle yapıyo.Allah büyük.

Ayrilmamis olmaniza sevindim.. önceki konunuda biliyorum :) Gercekten sozlesmis gibiler.. sanki ayrilin diye bir caba icindeler,
ama siz yilmayin INSALLAH.. askerligi yapip gelmesi en mantiklisi yoksa surekli karsiniza cikacak bir durum askerlik
çok çok zor süreçler geçirdik konularda olduğu gibi ama kenetlendik sanki birbirimize.
evet arada kızıyoruz ayrılık kelimesi giriyo ama inan artk babam istemediği halde ilk başta damadını geçende dedi bn birazöyle üzgün gibiydim.gelmiş bana diyo ayrılık kelimesi yapmayın kızım siz ayrılamazsınız dio. çünkü inan çok uğraştılar annem babam babaannem. annem babam anladılar ama babaannem hala uğraşta en son babam demiş annesine yani babaanneme anne artık uğraşma alış ayrılmaz o demiş

İnşallah herşey ikinizin istediği gibi sonuçlanır. Bize de bildir olur mu? Ve omuz omuza verin. Ama yalansız dolansız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…