- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi elifcik_45
-
malesef olur canım ya zaten ailem bi problem çıksın ayıralım die gözümün içine bakıyolar herşey çok şükür durulmuşken bulandırmıyım istiyorum.ailem şubatta askere gidicek biliyoCanım eğer beklemek de zor geliyorsa o halde bedelli mantıklı tabi. Hem uzun süredir birliktesiniz. Bu bedelli askerlik durumunu ailene söylesen sorun mu olur? Böylece gizli saklı olmamış olur.
malesef olur canım ya zaten ailem bi problem çıksın ayıralım die gözümün içine bakıyolar herşey çok şükür durulmuşken bulandırmıyım istiyorum.ailem şubatta askere gidicek biliyo
aynen cnm yaaa aile herşeyimiz ama bu bizim hayatımız zaten nişanlım babasının rahatsızlığı vefatı.hadi vefaattan snra babadan kalan borçları ödeme annem rahatlasın derken erteledi hep.ablası ve abisi sanki onların çocukları değil gibi herşeye nişanlım koşuyo.nişanımız evde oldu hiç bişi takmadı ne ablasıgiller ne abisi.nişanlım herşeyini kendi yapıyo o yüzden kimseyi karıştırtmıyo ama böyle muhalefet oldukları için aklımızı bulandırıyolar.ya neden evlenirken muhalefetler çok çıkıyo anlamıyorum aslında evlilik tarihini kızla erkek belirlese aileler bişey demese ne güzel olurdu
haklısın cnm sanırım tatlım şubatta asker yoluSana verebileceğim en iyi tavsiye ne olursa olsun asla ailenden gizli bir şey yapma. Hele ki evlilik konusunda..
aynen cnm yaaa aile herşeyimiz ama bu bizim hayatımız zaten nişanlım babasının rahatsızlığı vefatı.hadi vefaattan snra babadan kalan borçları ödeme annem rahatlasın derken erteledi hep.ablası ve abisi sanki onların çocukları değil gibi herşeye nişanlım koşuyo.nişanımız evde oldu hiç bişi takmadı ne ablasıgiller ne abisi.nişanlım herşeyini kendi yapıyo o yüzden kimseyi karıştırtmıyo ama böyle muhalefet oldukları için aklımızı bulandırıyolar.
canım şimdi bu ablası ve eniştesi nişanlıma işte babanın kemikleri sızlar okulu bitirmezsen yok hakkımızı helal etmeyiz arkanda durmayız gibi laflar etmişler o sırada kv de kendi bilir onun yaşamı demiş kv me bağırıp sen karışma demişler.nişanlımda patlamış karışmayın gidicem demiş resti çekmiş ama o kadar şey dedikleri için vicdan yapmaya çalışmışlar nişanlım belli etmemiş ama dokunmuş çok dedikleri.O zaman kimsenin nişanlının üzerinde hak talep etmeye hakkı yok. Belli ki mantıklı ve sorumluluk sahibi biri. Zaten söylemiş şubatta gideceğim diye. Biraz daha sıkın dişinizi madem. Yapsın gelsin askerliğini.
canım şimdi bu ablası ve eniştesi nişanlıma işte babanın kemikleri sızlar okulu bitirmezsen yok hakkımızı helal etmeyiz arkanda durmayız gibi laflar etmişler o sırada kv de kendi bilir onun yaşamı demiş kv me bağırıp sen karışma demişler.nişanlımda patlamış karışmayın gidicem demiş resti çekmiş ama o kadar şey dedikleri için vicdan yapmaya çalışmışlar nişanlım belli etmemiş ama dokunmuş çok dedikleri.
bencede cnm ayrıca okulu gelince tamamlıcak ama işte arıza yapıcaklar yaNe isterler anlamam ki. Sonuçta herkes kardeşinin ya da evladının mutlu olmasını ister. Ablası böyle kardeşini üzdüğü için sıkıntıya düşürdüğü için de sızlayabilir o kemikler... Onlar bunları düşünmüyor tabi.
bencede cnm ayrıca okulu gelince tamamlıcak ama işte arıza yapıcaklar ya
bence sorun ne biliyo musun nişanlım askere gidince kv yalnız kalıcak bi maaşı var ama tabi onların üstüne kalıcak diye yapıyolar kesin böyle. nişanlım en küçükleri ama onun dediklerinin üstüne söz söyleyemezler.nişanlımda eniştesini babası gibi sever o yüzden eniştesi öyle şeyler deyince dokunmuş.bu arada eniştesi 48 yaşında nişanlım 27 o yüzden babası gibi görüyo
yalnız kalıcak ama evlensekte bi yandan gözleticez onu bi ihtiyacı olursa diye yani birlikte oturmıcaz. ama işte askere gidince başka gözleten olmıycak ya o yüzden yapıyolar. bu benm fikrim.Siz evlendiğinizde yalnız kalmayacak mı annesi?
bizde böyle düşünüyoduk ama bilmiyorum ya en olmadı bi gün ayarlayıp ablasına ve eniştesine gidip birlikte konuşcaz anlatıcaz durumu.onların fikri okulu bitirip evlenmemiz.
eet cnm bencede ama işte babası olmayınca karışmaya kalkıyolar heralde akıllarınca bizi dinlemezsen askerden gelince evlenirken yardımcı olmayız gibi tehdit içindeler. bu benm fikrim tabi
şöyle cevaplıyım2 şeyi merak ettim açıkçası
1. Nişanlınız ilk olarak bitirdiği bölüm neydi ve bu bölüm ile alakalı bir işte mi çalışıyor?
2. Nişanlınızın ablasının nişanlınızın geleceği için okulu bitirmesi isteğinin dışında ne gibi bir düşünce ile evliliğinizi erteleme gayesi olabilir?
bence bnm ailemle sözleşiyo bunlar bi biri sorun çıkarıyo bi biri.ama bin şükür biz kopmak yerine daha çok bağlanıyoruz.eskiden kafama takardım çok şimdi amaaan diyorum.ama askerlik kafamızı karıştırdı çok.Bu aileler niye boyle isi yokusa suruyor ya..
yalnız kalıcak ama evlensekte bi yandan gözleticez onu bi ihtiyacı olursa diye yani birlikte oturmıcaz. ama işte askere gidince başka gözleten olmıycak ya o yüzden yapıyolar. bu benm fikrim.
bence bnm ailemle sözleşiyo bunlar bi biri sorun çıkarıyo bi biri.ama bin şükür biz kopmak yerine daha çok bağlanıyoruz.eskiden kafama takardım çok şimdi amaaan diyorum.ama askerlik kafamızı karıştırdı çok.
kıyamam canım bnm bana dio böyle dediler ama biraz düşünelim ama nolur huzurumuzu kaçırmayalım aşkım başkaları için diyo.kıyamam arada kalıyo oda napsın.Askerlik başvurusu yapana kadar gider bu sorun. Ne zaman ki gider şubeye askerlik için başvuru yapar o zaman mırın kırın edilir biraz ama durulur ortalık. Hem nişanlın bilsin ki okulunu bitirmeye kararlı olduğu sürece sızlamaz babasının kemikleri bence. Sizi böyle çıkmaza soktukları için sızlar ancak.
çok çok zor süreçler geçirdik konularda olduğu gibi ama kenetlendik sanki birbirimize.Ayrilmamis olmaniza sevindim.. önceki konunuda biliyorum :) Gercekten sozlesmis gibiler.. sanki ayrilin diye bir caba icindeler,
ama siz yilmayin INSALLAH.. askerligi yapip gelmesi en mantiklisi yoksa surekli karsiniza cikacak bir durum askerlik
kıyamam canım bnm bana dio böyle dediler ama biraz düşünelim ama nolur huzurumuzu kaçırmayalım aşkım başkaları için diyo.kıyamam arada kalıyo oda napsın.
çok ama çok zor arada kalmak.isteme ve nişan zamanları ailemde beni böyle arada bıraktı o mu biz mi gibi şimdide nişanlımın ailesi böyle yapıyo.Allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?