• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl lazım bana ne yapayım ?kararsızım hemde çok :(

erkekler ne yapsın erkeklerinde nefsi yani erkek bunlar hepsi aynı açaana kim bakmazki

ayy canım benım senı cok ıyı anlıyorum .aynı sorunu gecen bızde yasadık .bızde gectıgımız cumartesı taksımdeydık .bır tane kız dap dar gogus dekoltesı bolca super mını elbıse gıymıs .ama kızı bır gor ucuzluk akıyor kızdan .mını etek gıyılır ama bazısında kalıtelı dururken bazısında ınanılmaz ucuz duruyor .yanı anlıcagın kız bayag ucuzdu suratında meymenet yoktu çsırf vucut gostergesı yapmıs bırde kılolu heryerden yag fırlamıs anlatamam .neyse sevgılım arkamdaydı bır baktım benım kı masallah kıza bayag bır odaklanmıs ıcıne dusecek kızın o derece.seslenıyorum duymuyor bıle hımm anladım hayatım dıyor ama goz hala kızın uzerınde:57: o kadar sınırlendım kı anlatamam .yaa barı guzel bır kız olsa baktıgı suratında meymenet olmadıgı gıbı fızıkte hıc yerınde degıl .o kılolarla o elbıseyı gıymıs benımkıde o'na bakıyor .ınan o kadar sınırlendım kı boyle bır seyı gururuma yedıremedım .kıskanıyormusum gıbı de gorunmek ıstemedım .kendımden odun vermeden agzının payınıda verdım.aynen soyle dedım ;ben yokken kımı yıyecek gıbı bakıyorsan bak ama bakıyorsun madem benım yanımda bakıp da saygısızlık yapma bana karsı .cevreden gorenler senın ıcın oduna bak yaa ,yanında boyle hatun varken baktıgı kıza bak dıye senı ayıplarlar dedım :1:ardından eklemeyı de unutmadım ,ayrıca o elbıseyı gıymek zor degıl canım ,boyle gıyınenlere hayransan merak etme ben senı boyle goruntuden magdur etmem .bılıyorsan o kızın zorla gırdıgı elbıseye ben rahatlıkla gırer ve oldukca seksı goruntu sunabılırım dedım :1:yanı bunlara ozenıyorsan cekınme rahatlıklar gıyer ve tasırım dedım .sevgılım hemen delırdı tabı .suzan agızını topla kendını kıme begendırme derdındesın bır gıyde gor bakım neler oluyor dıye gun boyu soylendı durdu .bunların haddınden boyle gelırsın cnm.kıskanıyormus gıbı yapma burnun havada yorumlarsan olan bıtenı mors oluyorlar

biz bile bakarken yuh buda gyilirm,i derken göz ucuyla bakıyoruz erkeklerde haliyle bakar zaten yaratılışları öyle napıcan hpsi bakar bakmayanında içine dert olur

muhtemelen butun erkekler bakiyodur ama en azindan bizim yanimizda yapmasinlar. ben erkek arkadasimi birinin poposuna memesine bakarken yakalamadim ama bikac saniyeden fazla birine takilip bakmasina bikac kere olay cikardim. yol ortasinda baya cirkeflik yaptim ama iyi oldu bence :60: insan bi yere direk bakmasa bile bakmadigi yerleri de gorur ya, simdi yolda yururken biliyoki yandan mini etekli biri geciyo kafasini ceviriyo, veya baktigi yerden oyle biri cikiyosa hemen ceviriyo kafasini. bazi insanlar hakkaten cok tuhaf giyiniyo, ben bile sasirip bakiyorum hatta ona da gosteriyorum suna bak nasil cikmis boyle diye. oyle bakmak ayri suzerek bakmak ayri.. neyse senin konuna donersek bu konuda tavrini koy nisanlina karsi. ben onun yaninda degilken bile boyle seyler yapmadigina dair icim rahat olmali. ama ayrilik sebebi degil bence. hele kayinvalidenle hic alakasi yok. ikiniz halledin bu isi. herseye aileyi sokmak iyi degil..

Back
X