J Jazzcat Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2017 119 151 18 31 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jazzcat #41 sonbiryolculuk .!.: Anne baba oldukca acayip insanlar zira kafalarina yildirim dusse senden bilecekler galiba. Fakat sende hani on yasindaki bir cocuga karsi cok bilenmiş gibi bir tavrin var. Bu da cok yanlis. Allah yardim etsin ne diyelim. Genişletmek için tıkla... Yok cok severim cpcugum gibi o yas itibaroyle ama ebeveynlerin tutumu beni delirtiyor
sonbiryolculuk .!.: Anne baba oldukca acayip insanlar zira kafalarina yildirim dusse senden bilecekler galiba. Fakat sende hani on yasindaki bir cocuga karsi cok bilenmiş gibi bir tavrin var. Bu da cok yanlis. Allah yardim etsin ne diyelim. Genişletmek için tıkla... Yok cok severim cpcugum gibi o yas itibaroyle ama ebeveynlerin tutumu beni delirtiyor
1var2yok Bi bakıp çıkıcam Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2017 2.055 3.427 133 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jazzcat #42 Günah keçisi ilanı ... Bu kavramı yaşatanlar utansın
Gokcenn Her nereden geldiysen, iyi ki geldin... Kayıtlı Üye 28 Nisan 2010 353 332 103 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jazzcat #43 Neden annenin rahatsiz edici bu tarz davranislarina karsi sessiz kaliyorsun? Evlat ayiran ebeveynlerden nefret ediyorum
Neden annenin rahatsiz edici bu tarz davranislarina karsi sessiz kaliyorsun? Evlat ayiran ebeveynlerden nefret ediyorum
J Jazzcat Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2017 119 151 18 31 5 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Jazzcat #44 Gokcenn .!.: Neden annenin rahatsiz edici bu tarz davranislarina karsi sessiz kaliyorsun? Evlat ayiran ebeveynlerden nefret ediyorum Genişletmek için tıkla... Ses cikarsam yine suclu oluyorum. Hemen uste cikiyorlar bi de annemin tasikardisi var bisey olur diye korkuyorum.
Gokcenn .!.: Neden annenin rahatsiz edici bu tarz davranislarina karsi sessiz kaliyorsun? Evlat ayiran ebeveynlerden nefret ediyorum Genişletmek için tıkla... Ses cikarsam yine suclu oluyorum. Hemen uste cikiyorlar bi de annemin tasikardisi var bisey olur diye korkuyorum.