- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.132
- 28
Canım benim bir iş bulup sonra birikim yapıp kendi evine çıksan ne güzel olur ben nefret ettim resmen ailenden kusura bakma lütfen...24 yasindayim kardesim 10 yasinda
Ben nefret etmek istemiyorum yapim hic ama hic kinci degildir. Cok yumusak basliyim. Bana birseyi yapma deseler yapmam. Mesela yazin basinda babam bilgisayarimi almisti 24 yasindayim ve tamam dedim dokunmadim ailemle aramda sorun cikmasin diye herseyi yapar pozisyondayim. Ha ergenlik donemlerimde asiriliklarim oldu elbette. Ama adi ustunde ergendim. Kimseye karismadan odamda yasiyorum genelde zaten tv izlemeye bir sabahlari giderim salona birde yemeklere. Arkadasimda yok oyle disari da cikmam. Hatta komsularimiz der jazzcat anasinin dibinden ayrilmiyo ne iyi kiz ne guler yuzlu diye. Ama yok fazlalik hissediyorum. Universitede okurken buyukannemle yasiyordum. Biraz sikayetciydi ayagima corap giymesem arar sikayet ederdi. Bana diyor demin orda şikayet geliyodu huzursuzdum simdi burdasin yine huzursuzum biktim senden diye. Tek kotu aliskanligim sigara. Baska ne bir madde kullanmisligim ne bir olaya karismisligim var. Ama yaranamıyorum. Sevgisizlige alismistim ama huzurumu da aldilar. Onlara sorsan ben huzursuzum. Cok garip. Iste bir ay icinde bu ay sonu yurtdisina tasiniyorum orda calisicam. Insallah bir an once olur yoksa benim icin hic iyi olmayacak.Canım benim bir iş bulup sonra birikim yapıp kendi evine çıksan ne güzel olur ben nefret ettim resmen ailenden kusura bakma lütfen...
Canım inşalalh işin olur ve sana hayırlı bir hayat diliyorum mutlu ol.Ben nefret etmek istemiyorum yapim hic ama hic kinci degildir. Cok yumusak basliyim. Bana birseyi yapma deseler yapmam. Mesela yazin basinda babam bilgisayarimi almisti 24 yasindayim ve tamam dedim dokunmadim ailemle aramda sorun cikmasin diye herseyi yapar pozisyondayim. Ha ergenlik donemlerimde asiriliklarim oldu elbette. Ama adi ustunde ergendim. Kimseye karismadan odamda yasiyorum genelde zaten tv izlemeye bir sabahlari giderim salona birde yemeklere. Arkadasimda yok oyle disari da cikmam. Hatta komsularimiz der jazzcat anasinin dibinden ayrilmiyo ne iyi kiz ne guler yuzlu diye. Ama yok fazlalik hissediyorum. Universitede okurken buyukannemle yasiyordum. Biraz sikayetciydi ayagima corap giymesem arar sikayet ederdi. Bana diyor demin orda şikayet geliyodu huzursuzdum simdi burdasin yine huzursuzum biktim senden diye. Tek kotu aliskanligim sigara. Baska ne bir madde kullanmisligim ne bir olaya karismisligim var. Ama yaranamıyorum. Sevgisizlige alismistim ama huzurumu da aldilar. Onlara sorsan ben huzursuzum. Cok garip. Iste bir ay icinde bu ay sonu yurtdisina tasiniyorum orda calisicam. Insallah bir an once olur yoksa benim icin hic iyi olmayacak.
Tesekkur ederim insallah cumlemizeCanım inşalalh işin olur ve sana hayırlı bir hayat diliyorum mutlu ol.
keşke kardeşini de annenden kurtarabilsen.Oyle diyorlar yarin vizem çıkıyor.
Bu arada evet yas farkimiz var ama kardeşim sirf keyfi laptop kirar cope atar. Parcalar bir sinir ile herseyi cope atar bana vurur resmen dover annemin ustune yurur ama.ona bisey denmez asla.
Mahvettiler evet kendinden ve isteklerinden başka bisey dusunemeyen bencil tuketici siddet yanlisi bir birey oldukeşke kardeşini de annenden kurtarabilsen.
göz göre göre kardeşini ziyan ediyor ailen.
merakımı mazur görün lütfen. hangi ülkede ne iş yapacaksınız?Ben nefret etmek istemiyorum yapim hic ama hic kinci degildir. Cok yumusak basliyim. Bana birseyi yapma deseler yapmam. Mesela yazin basinda babam bilgisayarimi almisti 24 yasindayim ve tamam dedim dokunmadim ailemle aramda sorun cikmasin diye herseyi yapar pozisyondayim. Ha ergenlik donemlerimde asiriliklarim oldu elbette. Ama adi ustunde ergendim. Kimseye karismadan odamda yasiyorum genelde zaten tv izlemeye bir sabahlari giderim salona birde yemeklere. Arkadasimda yok oyle disari da cikmam. Hatta komsularimiz der jazzcat anasinin dibinden ayrilmiyo ne iyi kiz ne guler yuzlu diye. Ama yok fazlalik hissediyorum. Universitede okurken buyukannemle yasiyordum. Biraz sikayetciydi ayagima corap giymesem arar sikayet ederdi. Bana diyor demin orda şikayet geliyodu huzursuzdum simdi burdasin yine huzursuzum biktim senden diye. Tek kotu aliskanligim sigara. Baska ne bir madde kullanmisligim ne bir olaya karismisligim var. Ama yaranamıyorum. Sevgisizlige alismistim ama huzurumu da aldilar. Onlara sorsan ben huzursuzum. Cok garip. Iste bir ay icinde bu ay sonu yurtdisina tasiniyorum orda calisicam. Insallah bir an once olur yoksa benim icin hic iyi olmayacak.
Aranızda çok yaş farkı varmış, kardeşiniz doğunca buldumcuk oldular herhalde. Resmen evde besleme konumuna düşmüşsünüz. Niye o evden ayrılmayıp hala babanızın elinize bakıyorsunuz ki? Aynı durum bir arkadaşımın başına gelmişti, Kardeşi doğunca evin kedisinden daha az saygı görür oldu, yalnız o üveydi, üvey babası ilk önceleri öz evlat gibi sevip sonradan kendi çocuğu doğunca yediği 1 tabak yemek bile gözüne battı zavallının. O da 18 yaşına girince annanesinin yanına taşındı hem okudu hem çalıştı, şimdi güzel bir ailesi ve çocuğu var. Siz 24 müşsünüz neyi bekliyorsunuz?Ben yavas yavas akil sagligimi kaybediyorum. Hersey 5 gun once basladi. Evde bos bir telefonumuz vardi. Anneminde telefonu bozulmustu. Babam sabah dedi ki bos telefona gecirelim. Iyi hos tamam dedik. Annem aradi koyduğu yerde bulamadi telefonu. Bana sordu bende gormedigimi soyledim. Cunku gormemistim gercekten. Birden iste telefonu aldi satti kesin bu diyerek hakaretler saymaya basladi annem. Babama bir flortum vardi onu anlatti hemen. Ben agladim cok agirima gitti. Sonra bi saat icinde telefonu buldu. Aman ne olcak ne agliyosun diyip gecistirdiler. Yilbasi gecti ikisiydi ayin uyandik kahavltida babam bana kardesime aldigi bir kulaklığı sordu ki aynisini bana da aldi. Bende gormedigimi soyledim kardesim kendi esyalarina dokundurmaz beni cok bencildir. Amaan yine bi basladilar aldi kesin verdi birine sesimi cikarmadim butun evi aradim ama baktim ciddi ciddi bu moddalar kardesime bir kez sordular bilmiyorum diyince tamam diyip gectiler o erkek ya her dediği dogru. Ben hic sesimi cikarmadim ama icin icin coktum. Yemek az yemeye basladim yanlarinda durmuyorum konusmuyorum cok. Bu sabah geldi odama uyandirdi kardesinin tabletinin sarj aletini sen mi aldin dedi hayir dedim of nerde o zaman dedi bilmiyorum dedim hic biseyi de bilmiyosun ne kurcaliyosun diyerek cikti. Ben su an odadan direkt lavobota girdim cunku ruyamda seni istemiyoruz yemek yapmak bile istemiyorum sana dediginu gormus aglayarak uyanmistim. Yuzumu yikamak istedim. Simdide bisey icin bak sarjdan çıkarmış diyo ama ellemedim bile napicam bilmiyorum.
Bir hastanede calisicam bilgi islem gibi bir arap ulkesindemerakımı mazur görün lütfen. hangi ülkede ne iş yapacaksınız?
Ya aslinda sorun biraz da annem babam yurt disinda iki haftada bir filan gelir ne zamam gelse annem bi bana garip tavirli olurdu ama bu sefer costu.Aranızda çok yaş farkı varmış, kardeşiniz doğunca buldumcuk oldular herhalde. Resmen evde besleme konumuna düşmüşsünüz. Niye o evden ayrılmayıp hala babanızın elinize bakıyorsunuz ki? Aynı durum bir arkadaşımın başına gelmişti, Kardeşi doğunca evin kedisinden daha az saygı görür oldu, yalnız o üveydi, üvey babası ilk önceleri öz evlat gibi sevip sonradan kendi çocuğu doğunca yediği 1 tabak yemek bile gözüne battı zavallının. O da 18 yaşına girince annanesinin yanına taşındı hem okudu hem çalıştı, şimdi güzel bir ailesi ve çocuğu var. Siz 24 müşsünüz neyi bekliyorsunuz?
Oyle diyorlar yarin vizem çıkıyor.
Bu arada evet yas farkimiz var ama kardeşim sirf keyfi laptop kirar cope atar. Parcalar bir sinir ile herseyi cope atar bana vurur resmen dover annemin ustune yurur ama.ona bisey denmez asla.
Aslında kalbinde kötülük olan bir cocuk degil. Ama oyle yetisti. Kir oglum dok oglum seklinde ceza nedir bilmez. Istedigi ikiletilmez. Mahvettiler onu.10 yaşında çocuk mu bunları yapıyor nasıl yetiştirmişler bu çocuğu yahu
bence gittiğin ülkeden geri dönmemenin yollarını araştır
Aslında kalbinde kötülük olan bir cocuk degil. Ama oyle yetisti. Kir oglum dok oglum seklinde ceza nedir bilmez. Istedigi ikiletilmez. Mahvettiler onu.
Buna gece gece guldum cok. Allah iyiliginizi versin.Oyunculuk yapabilirsen sen onlari delirt.
Cüce bir kadın var.Eşyalarin yerini değiştiriyor. Geceleri de sizin baş ucunuzda bekliyor de.Birdaha sana birsey sormaya korkarlar.şaka bi yana bu kadar hassas olma insanlar daha çok üstüne gelir.Kendinden emin ve güçlü ol.
Evlatlik olmadigim kesin de ay bazen diyorum biri bisey icirdi de aile huzuru bozulsun diye şeytan gibi mi gozukuyorum diye. Ama onlara belli etmiyorum. Yani sesimi cikarmiyorum umursamiyormus gibi ama icim yaniyoAy yerinde olsam cikar karsilarina derdiniz ne benimle ben uvey evlatmiyim derdim.. dna testi yaptircam yada bana annemi babami bulun derdim.. bu ne yaa resmen o evde iskence cekiyorsun psikojik baski ve beynen siddet goruyorsun laflarla ay o eve gelip ailenle konusup seni cekip alasim var o evden manevi kardesim ol yasayalim bizim evde o derece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?