Hayir hic bi esyalarini almam. Alirken soylerim bak sunu kullaniyorum diye. Anlamiyorum aynisi bende olan seyi alip napicam. Telefonum samsung ipad sarj aletini napicam. Gercekten anlamiyotum zaten anksiyetem vardi. Insanlar benim hakkımda ne dusunur diye dertlenirdim. Gercekten coktum iki gunde.Bu neya ?
Daha önce böyle birşey yaptınız mı ?
Neden bu şekilde size davranıyorlar
24 yasindayim kardesim 10 yasindaYaşınız kaç.
Sanırım gene evlat ayrımcılığı.ve meşhur ERKEK sevdalıları.
İşe gitme imkanın varsa uzaklaş o evden .Hayir hic bi esyalarini almam. Alirken soylerim bak sunu kullaniyorum diye. Anlamiyorum aynisi bende olan seyi alip napicam. Telefonum samsung ipad sarj aletini napicam. Gercekten anlamiyotum zaten anksiyetem vardi. Insanlar benim hakkımda ne dusunur diye dertlenirdim. Gercekten coktum iki gunde.
Allah kismet ederse ay sonunda yurtdisina tasiniyorum tek basima. Ama bu ay sonu nasil gelicek gercekten gidebilecek miyim bilmiyorum.İşe gitme imkanın varsa uzaklaş o evden .
Senin ailende Ç*K Sevdalısı çıktı.
Allah yardımcın olsun.
24 Yıl dayanmışsın . 1 ay daha dayanırsın Allahı izniyleAllah kismet ederse ay sonunda yurtdisina tasiniyorum tek basima. Ama bu ay sonu nasil gelicek gercekten gidebilecek miyim bilmiyorum.
24 yasindayim kardesim 10 yasinda
Okuyordum ama bu yil yurtdisina gidicem diye biraktirdilar su an ben odamdayim onlar icerde sarji da almis diye konusuyorlar Allah'im sen guc ver. Vallahi az cesaret gelse aticam kendimi asagi balkondanokul ya da iş?
Okuyordum ama bu yil yurtdisina gidicem diye biraktirdilar su an ben odamdayim onlar icerde sarji da almis diye konusuyorlar Allah'im sen guc ver. Vallahi az cesaret gelse aticam kendimi asagi balkondan
Oyle diyorlar yarin vizem çıkıyor.yurtdışı kesin mi?
Oyle diyorlar yarin vizem çıkıyor.
Bu arada evet yas farkimiz var ama kardeşim sirf keyfi laptop kirar cope atar. Parcalar bir sinir ile herseyi cope atar bana vurur resmen dover annemin ustune yurur ama.ona bisey denmez asla.
Gercektten anlamiyorum bende. Yani dusununce mantikli bile degil. Ah surdan kendimi havaalanina attigim gibi biliyorum onlar benden mutlu olcaklar.çok garip ya. vizeyi aldığın gibi kaç. hayatına bak. gerekirse en kötü işte çalış yine de bağını kopar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?