Akıl veein kızlar çok ihtiyacım var

O zaman sizin için hayırlısını dilemekten başka bir şey diyemiyorum artık. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.
Teşekkür ederim.
He böyle diyorsanjz ben okumadım da boşa yaziyoruz madem
Emin olun yazdığınız hiç bir cümle boşa değil.
Düğünü ertelemek = ayrılık sizi temin ederim.
O yüzden bu kadar direniyorum
Coook mu aşıksın? İlerde çocuğun olduğunda bir şey istediginde ben aşığım yaaa adama diyecek kadar
Çocuk zaten istemiyorum borç bitene kadar. O borcu ödeyebilecek duruma gelirsek zaten çocuk düşünürüm
Keyfi olarak mı çalışmıyor?
O da istemezdi bu kadar borcu olsun ama bi yerden de başlaması lazım Allah yardımcınız olsun.
Çalışıyor kendi işi ama işleri gerçekten çok düştü. O yüzden böyle sıkıntılar cekiyoruz

Farkındayım bu yüzden buraya yazdım. Ama kaldıramayacağım şeyler de yapmak istemiyorum.
Bizim o çatışma dolu 1 yilimiz geçti birlikte zaman geçirdik çok şuan aştık ayrılık atlattik çok
Bütün herşeyi atlattigimiz için bu çabam

Öyle olmasaydı emin olun kılını kıpırdamayacak kadar bencil olabiliyorum

Düğün bekletmek ayriliksa başka çıkış yolu varsa siz söyleyin madem is az para kazanamiyor yiginla borç ben sizin dusuncenizi merak ettim. Ne için konu açtınız?
Seçeneklerinin tam olarak ne olduğunu, ne yapmak istediğimi, başkalarından farklı çözüm duyardım belkide.
Bakin hanım efendi çaresiz olmak gerçekten çok kötü, kimse kotu şeyler yaşamak ıstemez bende öyle

En çokta gerçekleri başkalarından duyup iyice yüzleşmek için konu açtım ve tabikide dua almak için hakkımda ne hayirlisi ise Allahın onu yapmama yol göstermesi için.

Ah canım bu krizde inan başka yol bulamazsın. Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin diye deyim var ya işte bu o. Eskiler der ya peynir ekmek yeriz mutlu oluruz. Sevince samanlik seyrandir diye işte böyle olacaksan mutluluğu bulursun. Madem bu kadar seviyorsun olduğu hali ile kabul etmekten başka şansın yok. Seni anlıyorum çok seviyorsun demek ki sevmek karın doyurmuyor gibi klişe bir laf etmeyeceğim.
Sonunu düşünen kahraman olamaz klisesini tercih ediyorum senin için çünkü demek biraksan da kendini yiyeceksin belki mutlu olurdum diye. Ne bana ah et ne başkasına aklın karışıp aklında kalbinde ne varsa onu yap. Allah yardımcıniz olsun.

Biz ne desek boş konu sahibi yazdıklarımızı yaşayarak öğrenmek istiyor yaşa ve öğren kardeşim yoğurdu üfleyerek yersin bari olgunlaşırsın kaderde ne yazıldı ise onu yaşayıp göreceksin

Bu adamı seviyor ve hayat geçirmek istiyorsanız evide altınların çoğunu da satin . Borçların büyük kısmı ödenir o zaman hatta nasıl bir ev bilmiyorum belki altınlara gerek bile kalmaz .
Ama sıfırlayın öyle evlenin . Düğünden gelen takılarla bir süre idare ederseniz sonra da eşinizin isleri düzelir.
Ama bu kadar borç ve stres içinde adamın borcunu kendi kendine ödeyebileceğini hic sanmıyorum. Ben gerçekten seviyorsam, gerçek bir ilişkim varsa bunu yapardim. Hiç bir altın para ev stresin yarattığı yıpratmaya degmez.

Siz çalışıyor musunuz? İlla da evlenecem diyorsanız ve çok seviyorsanız evlenin. Çalışmıyorsanız işe girin. Ciddi bir tasarruf politikası uygulayın. Kredi kartlarından ve yeni borçlardan kaçının. Düğünü eşyayı minimal tutun, balayına gitmeyin. Altınlarla borç ödeyin.
Aslında bence ayrılın ya da erteleyin ama.
Ha bir de çocuk yapmayın

Erkeklerin işi olmayan kadınla evlenmek istemediği bir devirde neden işi olmayan bir erkekle evleniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…