Akıl veein kızlar çok ihtiyacım var

Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Ertelesek çözüm olur mu bitecek gibi bir borç değil. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin benim için

Esımın on bın lıra kredı kartına borcu var araba taksıtımız harıc ben kafayı yıyorum yanı az borc degıl o da haklı borc bosa harcanmıs degıl o hakde dusun yanı evlılıgı etkılıyor ıster ıstemez.

Gün geçtikçe resmen borçlar artıyor. Yaklaşık 50 bin tl şimdiden ev için harcadım ben.
100 binlik altınım var hadi bozsam hangi birini ödeyeyim elim ayağım titriyor. Kusura bakmayın alıntı ile cevap yazamıyorum herkesin yorumunu okuyorum ama cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Önemli bir detay belirtmek isterim nikâhımız önceden olmuştu sadece düğünü erteliyorduk

Normalde kimseye böyle yorum yapmam ama arkana bakmadan kacmani tavsiye ederim , bu borç neye istinaden yapılmış, kumar mi oynuyor ki benim kendi kardeşim yurtdışında evliydi ve 2 ev parasi kumarda harcadi 6 yıllık evliliği de bu sebeple bitti , borç yapılır ama sağlık icin olur , ev dizmek için esya olur , hadi ev aldı diyelim kredi ile alsa aylık taksidi olur , 300 bin edecek ne yapmış olabilir inanın benim aklım ermiyor

Dediğim gibi kredi kartı borcu, çekmiş olduğu krediler bir kaç kişiye olan borçları ve evin 100 bin borcu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…