- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
E güvenmiyorsun yalan mı?Kızlar 3 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimin çocukluk arkadaşı izinlerinde sevgilime birlikte tatile gidelim demişti. Önceki izninde gitmediler. Kurban bayramından sonra 3-4 günlüğüne gitmeyi düşünüyorlar. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz dedim. Marmaris falan dedi. Arkadaşının da sevgilisi falan yok. İçim rahat değil. Açıkcası istemiyorum. Sonuçta tatil yeri. Bikinili şortlu bir sürü kız. Ve ben o tatildeyken İstanbul'da pinekliyor olucam. Huzursuz olucam. Gitme desem kendine güvenmiyor bana güvenmiyor olacak bişey demesem icim içimi yicek ay nolur bişeyler diyin cok kafaya taktim. Siz olsanız ne yaparsınız
Kim kime gözü kapalı güvenebilir kiE güvenmiyorsun yalan mı?
Müsade eder ama süreklide ararSevgilin seni bir kız arkadaşınla Marmaris'e gitmene müsade edecek bir erkekse bırak gitsin ama değilse düşün..
Buna bişey demiyorum mantıklı yani yapacak olan adam her yerde yapar ama orası tatil yeri ve iki erkek olacaklarYapacak olan tatilde de yaşadıgı yerde de yapar bikiniyle şortla alakası yoktur.
Alkol almıyor şöyleki bu arkadaşıyla daha evvel Taylanda da gittiler o zaman zerre böyle seyler hissetmemiştim.Sevgiliniz alkol kullanır mı?
Eger alkol kullanan biri degilse yapacak olan her yerde yapar;
alkol kullanıyosa o kafayla kendini kaybetme ihtimali daha yüksektir.
Hele o sevgilisi olmayan arkadaşının niyeti gayet açık bence onun yanında alkol alırsa kesin gibi düşünürdüm ben sanırım
Alkol almıyor şöyleki bu arkadaşıyla daha evvel Taylanda da gittiler o zaman zerre böyle seyler hissetmemiştim.
Ohooo bacim. Taylanda gonderdin de marmarisden neden cekiniyon. Hayret bisey. Fake konu mu bu ya. Dalga gecer gibi olmus resmen.Alkol almıyor şöyleki bu arkadaşıyla daha evvel Taylanda da gittiler o zaman zerre böyle seyler hissetmemiştim.
Ya öyle bir hava var ki sevgilim çok yoğun arkadaşı üstüne düşüyor iste yapalım edelim diye sevgilim de sen planla diyor. Gitmeni istemiyorum desem neden dicek mantıklı bi sebep söylememi beklicek. Buna da diyecek bişey bulamıyorumHic kendimi yiyip bitiremem valla. Gitmesini istemiyorsam bunu acikca soylerim. Gitmeni istemiyorum derim. Ne dusuunurse dusunsun. Susup da iciim icimi mi yesin.
Çünkü o zamanlar duygularım bu kadar derin değildi yeni sayılırdıkOhooo bacim. Taylanda gonderdin de marmarisden neden cekiniyon. Hayret bisey. Fake konu mu bu ya. Dalga gecer gibi olmus resmen.
Dediklerinizi ben de söylüyorum kendime ama kaybetme korkusu mu artık başka bişey mi karmakarışık hissediyorum. Daha önce hiç böyle olmadımadam aç mı bikini şort görünce saldıracak? Öyleyse neden sevgilisiniz? Şortun bikininin alkolün suçu ne ki, adam olsun bozmasın kendini. Hem siz gitseniz güzel gördeniz bakmaz mısınız? Bilemiyorum karakter meselesi bence aldatacaksa askeriyeye koysan da aldatır gerilmeyin boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?