Akıl verebilir misiniz çok bunaldım

hem siz hic sort giymiyor musunuz? bikinibtamam plajda giyilir de. hem her sort bikini giyen hatun sevgilinize mi sarkacak? bana cok sacma geliyor. bence siz de tatil yapin.

Şort ne zamandan beri sayfiye yeri giysisi oldu onu anlamadım? ben hala bu yaşımda sıcak haftasonları giyerim sortumu. büyükşehirde yaşıyorsanız uyandırmış olayım etraf genç ve güzel şortlu askılı bluz giyen hatta normalde bozuk vücudu deri toplu gösteren tayt vs giyen kızlarla dolu. Emin ol bikinili kızların çoğu selülit saklayamadığı için daha az cazip gelecektir. Asıl tehlike gözünün önünde sen diyorsun Marmarise göndereyim mi? bence oralar daha güvenli...

Can'ım ben o dedigin yerde yaşıyorum ve gerçekten her yer bikinili güzel fizikli yabancı kızlarla dolu ve tatile ne amaçla geldikleri belli burda.O yüzden gelmese iyi olur.Pek tekin bir yer degil burası.Taylanda gittiler diyorsun:) Gece gece sen bu ilişki de kararlımısın.

Son düzenleme:
Bikinili şortlu kızlarda senin sevgilinin yolunu gözlüyor .kesin aldatır neticede bikini var şort var .

Abartmayıiz. Su erkekleri bu Kadar sikmayiniz. Karpuz kabugunu aklina sokmayiniz.

Bir kişiyi aldatmak için yerin mekanın önemi yoktur...

Benimki istemisti bodruma tatile gitmeyi. Izin vermedim erkek ortami bir sey olur gozun kayar yanlisa dusersin dedim. He yapan her turlu yapar. Aldatcak olsan burda da aldatirsin bu senin vicdaninla ilgili ama orda kendine hakim olman zor olabilir dedim. Hak verdi. Gecen arkadasi yine cagirmis bana sormadan reddetmis bu sefer

Cenaze evinde aldatan gördüm canım.
Aldatan aldatır. Mayası bozuksa yapar zaten.
Ay bırak gitsin valla.
Hatta sen de git bi yerlere.
Çok düşünme böyle şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…