Akıl verin bana çıldırmak üzereyim :@

Bence sen onu seviyorsun ama bu vazgeçilmez bir sevgi değil daha çok bir takıntı
seven erkek karşısındakine karşı anlayışlı olur sevdiğini kaybetmemek için çok dikkat eder ama anladığım kadarıyla bu adam tam bir bencil erkek üzgünüm ama seni çok sevdiğinide düşünmüyorum çünkü senin isteklerine karşı çok saygısız
sakın kendini kullandırma yazık değilmi senin bedenine demişsin ya beni cinsel ilişikiden sonra bırakırmı diye bırakmaz neden bıraksınki kendine kullanacağı bir oyuncak bulmuş aksine bir süre seni daha çok arar sonrada hevesini aldımı veya başka bir kız buldumu seni eskisi kadar arayıpta sormaz işte o zaman onunla oldun diye çok üzülürsünn çok acı çekersin yol yakınken ayrıl arama sorma önüne bak
gelecekte seni gerçek seven senin isteklerine saygı duyan bir erkek bulursun unutma dünyada bir erkek o değil
kusura bakma bu kadar açık yazıyorum ama senin gözünü açmak istiyorum

Tabii ki böyle birsey yapmayacaksın...istemedıgın halde duygularını suistimal edıp senı bu tarz bı seye zorlayan adamı bır sanıye bıle dusunmeden hayatından atmalısın tatlım.Bu konuda kesinlikle taviz verme,istemediğin sürece sırf o ıstıyor dıye bunu yapmak zorunda değilsin...sonrasında cok pısman olabılırsın bunu sakın unutma...

sakın öyle bişey yapma benimde başıma böyle bişey geldi eski erkek arkadaşım sürekli benden böyle bişey istiiyodu ben ayrldım iyikide ayrılmışım ayrıldıktan sonra uzuldum tabıkı yınede ama sımdı ıyıkı dıorum öyle bişey yapmamışım hiç o senı bırakmıcamlara falanda guvenme cnm sonradan dudumkı amacı sadece ılıskıye gırıp ayrılmakmıs sakın ınanma böle şeylere gonder gıtsın

yaaa Allah nasıl biliyor ise öyle yapsın bunun türlerini.. başka bir meziyetleri yoktur zaten bildikleri tel cümle cinsellik anal sanal vs vs vs..hiç kendin kullandırtma bunda değer verim falan deme sana zarar gelmeyeceğini düşündüğü hareketleri yapmaya başladığı zaman ona değer vermeyi düşün

Cnm olmuyo işte gözlerim bir türlü gerçekleri görmüyo ,görmemezlkten geliyo hep ... Kaç defa hayatımdan çıkarmaya çalştm ama başaramadm. Şuan buluşma kararı aldık ama yne isteği aynı. Çok özledm onu görmek istiyorum ama diğer yandan da korkuyorum. ( Şuan bana çok iyi davranıyo belki gidince yüz yüze iken kararındn vazqeçirebilirim diyorum szce ?

sevgi gerçekleri görmeni engellio haklısın bende öyledim hatta bu cocuk senle oynuo bılmem ne dedıklerınınde hepsını duymazdan geldım neyseı basıma bı ış gelmeden kurtuldum ıyıkı ayrılmısım bıde cnm sunu unutma bugun analı onu bunu ısteyen yarın oburunu ıstıcek kusura bakmada bu kadar aptal olma !!

Evet snn gibi kmseyi görmüyo gözüm ondn başka . Aptal değilim sadece aşırı derecede seviyorum o kadar ...

Bence hayatından çıkart onu eğer gerçekten seni sevseydi bu konuda ısrar etmez ve senin düşüncelerine saygı gösterirdi.
Sen istemiyorsan istemiyorsundur yani.
Anlıyorum çok seviyorsun kaybetmek istemiyorsun böyle bişey yaparsam dahamı iyi olur diyorsun ama daha kötü olur diye düşünmelisin.

Nasıl böyle birşey bekler anlamıyorum ben ya.
Ne garip erkekler var.
Sakın böyle bişey yapma sakın .
Ya şuan ne kadar konuşmuyorda olsa benimle sevgilimle aynı yatakdada yattık ama böyle en ufak bişey istemedi benden.
Bir beklentisi olmadı önecelikle. 3 ay dudağımdan birkez bile öpmediğini bilirim.
Ben hangi cesaretle böyle şeyler istediğini anlamıyorummm.
Canım kurtulmaya bak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok haklısın aşkın gözü kördür ama aşk geçicide birşeydir sevgi kalıcıdır şuan sen aşıksın ve takıntı yapmışsın unutmaki seni kullanmasına izin verirsen bir süre sonra senden hevesini alıp seni terk ettiği zaman aşkında geçer yerini ahlar vahlar alır neden yaptım diye kafanı çok vurusun sonrasında hep onun acısını yaşarsın
madem çok seviyorsun onun seni sevip sevmediğini anlamak için onu dene
gelince beni seviyorsan beklersin de kesin kararlı davran bakalım ne cevap verecek
ısrar edersede veya kabul etmesede gerçekleri tekrardan görmüş olursun
ama benden sana abla tavsiyesi sakın kendini kullandırtma
tabi kullandırtma sadace anal için demiyorum bu normal yollardanda olsa seni bunun için zorlaması ve seninde onu mutlu etmek için yapmandan bahsediyorum yoksa sevdikten sonra kim ne isterse onu yaşasın
artık hayatından onu çıkarma zamanın geldi kendine bir meşgale bul düşünmemeye çalış

Ben de bilmiyorum ama yapmamı istiyo ve yaparsam daha çok ilgi göstercekmş gibi davranıyoo inan bn de anlamıyorum .s .s

Ben de bilmiyorum ama yapmamı istiyo ve yaparsam daha çok ilgi göstercekmş gibi davranıyoo inan bn de anlamıyorum .s .s

Canım bu şey sırf erkeğim bana ilgi göstersin diye yaşanır mı ?
Bir kere bu olayın konusu geçmez arada. Yani benimle cinsellik yaşa nasıl der insan.
Ne yapacaksın yani sırf onunla bir odaya bu ihtiyacını gidermek için mi gireceksin ?
Kaç yaşındasın ve o kaç yaşında ?

1 sene çıktım dier 2 sene hayatımdan çıkarmaya çalıştım olmadı.Beni gerçekten sevdiğine inandığım kişiler var ama ben onları sevemiyorum bnm sol tarafmda halà bu bahsettiğim kişi var,aklımda da sürekli o. Çıldrcam yaa hçbr şey yapamıyorum. Dediğin gibi gttiğimde öyle bir şey deniicem sonrasını blmiyorum ...

yapmanız gereken onu msnden faceden heryerden silip engellemenızdır... Zaten şehirlerde ayrı unutmanız kolay olur ... onunla daha fazla vakıt kaybetmek yerıne size değer weren mutlu eden ilişkilerde olun...

Ben de öyle düşündüğüm için cesaret edemiyorum. Sadece onun öyle bir yapısı var istedklerini yaparsan ilgi var yapmazsan trip atar. 20 yaşıma qircem o da 22

yapmanız gereken onu msnden faceden heryerden silip engellemenızdır... Zaten şehirlerde ayrı unutmanız kolay olur ... onunla daha fazla vakıt kaybetmek yerıne size değer weren mutlu eden ilişkilerde olun...

Yaptım 2 sene içinde yapmadığım şey kalmadı bir şeklde karşıma çıkıyo hep unutmam da engellenmş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…