- Konu Sahibi Darkness_EarTh
-
Hepiniz haklısınız ne diyim ... Ben onu 2 ay boyunca hç arayıp sormadım.O beni aradı... Yne bekledi ki ben arycm çnkü her defasında ben arayp soruyodum ama baktı ki bndn ses yok o aradı :) Pişmanım,anladım sendn çok beni seven yok,evlenmek istiyorum snnle falan dedi.Yaşadığı şehire gelmemi istedi gtmedm :) Arada msj atyo ama tavz vermemeye çalşyorum.Gelrse kendisi gelsn bnm yanıma gelmezse artık paşa gönlü bilir bnm yapabileceğim bir şey yok ...
vay be naısl dayanabıldın ıkı ay aramadan.bak kıymetlı olmussun
aynen öyle kıymetli oldum şimdi .d önmli değil ama artık...
nıye dııl canım
Birini çok sevdm ve bir sene çıktım onunla sonra ayrıldık.Toplam 3 seneden beri hayatımda.Cinsel ilişkiye çok istekli beni de bu yönde yönlendirmeye çalışıyor ama ben bunu evlilik öncesi istemiyorum. Bunu da ona anlatamıyorum,anlamıyo... Bu isteği yüzünden ayrıldık.Şmdi halà konuşuyoruz ama sevgili olarak değil.Bazen çok yakın davranıyo bazende çok soğuk ... Ayrı şehrlerde oturuyoruz buluşmaya karar veriyoruz ilk isteği cnsel ilşki oluyo (kızlığımı bozmamak kaydıyla anal gibi .s ). Ben korkuyorum bu isteğini yerine getirdikten sonra beni tamamen bırakacak die ''Bırakmam'' diyo ama yne yapamıyorum bu isteğini.Kafayı yiicem tam onu silcem diyorum bir yerden çkp kendisini hatrlatıyo onu da yapamıyorum.Bırakamıyorum bir türlü. Ne yapcam ben yaa akıl vern bana lütfen(
Birini çok sevdm ve bir sene çıktım onunla sonra ayrıldık.Toplam 3 seneden beri hayatımda.Cinsel ilişkiye çok istekli beni de bu yönde yönlendirmeye çalışıyor ama ben bunu evlilik öncesi istemiyorum. Bunu da ona anlatamıyorum,anlamıyo... Bu isteği yüzünden ayrıldık.Şmdi halà konuşuyoruz ama sevgili olarak değil.Bazen çok yakın davranıyo bazende çok soğuk ... Ayrı şehrlerde oturuyoruz buluşmaya karar veriyoruz ilk isteği cnsel ilşki oluyo (kızlığımı bozmamak kaydıyla anal gibi .s ). Ben korkuyorum bu isteğini yerine getirdikten sonra beni tamamen bırakacak die ''Bırakmam'' diyo ama yne yapamıyorum bu isteğini.Kafayı yiicem tam onu silcem diyorum bir yerden çkp kendisini hatrlatıyo onu da yapamıyorum.Bırakamıyorum bir türlü. Ne yapcam ben yaa akıl vern bana lütfen(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?