Akıl verin bana çıldırmak üzereyim :@

vay be naısl dayanabıldın ıkı ay aramadan.bak kıymetlı olmussun

bak burada bu kadar tecrübesi olan kaç kadın "bırak" demiş...
inan bana bırak.. biliyorum üzüleceksin, canın yanacak ama

1- saygınızı yitirmişsiniz, ne demek 3 kere ayrılmak barışmak.
2- bu ayrılmaların sebebi "cinsellik" ise 1.numaranın şiddeti artıyor.
3- hayatta kimseyi kendinden çok düşünme...

mutluluklar dilerim.

Aslında hersey ortada,adam cınsel ılıskı yasamadıgınız ıcın sızden ayrılmıs,gercekten seven adam bunu yaparmıydı sızce,bılakıs hosuna bıle gıderdı,amacı sadece cınsellık bu adamın cok bellı...
Ve sız onunla beraber olursanız bır sure sonra sızden sıkılır,kaba tabırle hevesını alır,ve sızı ortada bırakır boylelerıne kullandırtmayın kendınızı sızı sırf cınsel obje olarak goruyokusura bakmayın ama sızın ona verdıgınız degerı kesınlıkle sıze vermıyo.

tam unutucam kendini hatırlatıyo diyorsun. farklı şehirlerdesiniz, çözüm gayet basit. telefon numaranı değiştir. artık buda çok kolay hangi operatörü kullanıyosan onun müşteri hizmetlerini arıyosun numaramı değiştircem diyosun sana 5 farklı numara söylüyor onlardan birini seçiyosun telefonuna mesaj geliyor anında numaran değişmiş oluyor. eski numaranda kapanıyor. sonra sosyal sitelerden engelle. sonra hayatını yaşa. bundan sonra istese de hatırlatamaz kendini. ayrıca inan 1 ay onsuz durabilirsen gerisi geliyor. göz görmeyince gönül katlanır derler o hesap işte.

sırf cinsellik yüzünden sizden ayrılan ve canı sıkılınca sizin kapınızı çalan biri ve siz hala güvenmek istiyorsunuz güvenmek için bahane arıyorsunuz

Taviz tavizi doğurur.. Önce anal der, sonra nasılsa evlencez benim ol der, sonra bi bakmışsın bırakmış gitmiş,tabi ki bırakmayadabilir bu sadece bir ihtimal, ama bu ihtimali gözden çıkarma derim, yaşadığı şehre çağırma amacı da sana yaklaşmak olabilir orada yakından belki bişeyler yaşarız diye düşünebilir.. Erkek milletini çözmek için çok yönlü düşünmek lazım.. zor iş zoooorrr

Bana göre gerçek seven bir erkek her şeyden önce senin gerçekte neyi isteyip istemediğine önem verir.Sana zarar gelmemesi için her konuda dikkatli olur hep ben değil biz olarak düşünüp objektif olur.Evet bir erkek olabilir ama bu isteğini seninle bu şekilde senin hislerine duygularına geleceğine önem vermeksizsin senden talep etmeye hakkı yok. öncelikle sen kendine değer verdiğini kanıtlamalısın tabi bunlar benim hislerim.

BIRAK GİTSİN KONU AÇTIĞINA DEĞMEZ . Sadece kullanacak !!!

sakin sakin yapma lutfen

sen cinsellik istemiyorsun diye senden ayrilmayi,seni silmyi goze alan birinden ne hayir gelirki?
cinsellik icinmi seviyo seni?? erkekler boyle bi odun verirsin sevdigin kiyamadigin icin,
sonra daha fazlasini ve daha fazlasini isterler hep, eminim bi sinirda kalmiycak istekleri
hep daha fazla bekliycek senden cunku basinda 'evet istiyorum' dedin..

canim nolur bak gercekten cok korkuyorum boyle durumlardan
seninde sonradan pisman olmani istemiyorum
dur bi konu vardi senin durumuna benzeyen,ariyim yaziyorum hemen sana

akıl ve mantığa davet ediyorum seni.
senin isteğin dışında hatta sana zararı pahasına senden cinsel beklentisi olan bir adamdan gelecek kaygın hiç mi yok arakadaşım ya valla yazık böyle zihniyette bir adam için üzülüyor ve onu bırakamıyorsun boşuna harcama kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…