- Konu Sahibi Darkness_EarTh
-
1 sene çıktım dier 2 sene hayatımdan çıkarmaya çalıştım olmadı.Beni gerçekten sevdiğine inandığım kişiler var ama ben onları sevemiyorum bnm sol tarafmda halà bu bahsettiğim kişi var,aklımda da sürekli o. Çıldrcam yaa hçbr şey yapamıyorum. Dediğin gibi gttiğimde öyle bir şey deniicem sonrasını blmiyorum ...
öyleyse yeni bir aşkk diyorum çivi çiviyi söker...
Ben de öyle düşündüğüm için cesaret edemiyorum. Sadece onun öyle bir yapısı var istedklerini yaparsan ilgi var yapmazsan trip atar. 20 yaşıma qircem o da 22
Canım sonrasında olabilcekleri tahminen söyledim ama herşey senin elinde kendini ileride daha büyük bir yıkıma götürmek istiyormusun hazırmısın buna iyi düşün
tabi bir ihtimal seni sevdiği için senin isteklerine saygı duyup ısrarından da vazgeçebilir inş öyle olur
Aslında en önemlisi sende onunla birşeyler yaşamak istiyormusun buda önemli
ama ben şunu bilirim seven insan karşısındakine saygı duyar anlayışlı olur karşı taraf istemeden birşey yaşamaz
burda bir forum vardı keşke onu okuysaydın kızcağız eskiden böyle birşey yaşamış o kişiden ayrılmış 3 sene sonra başkasını sevmiş oda kızı evlenmeye karar vermişler ama eski birlikte olduğu kişi çocuğa ulaşıp anlatmış çocukta kızı terktmiş kız çok üzgündü
Bende 21 yaşındayım.
Şundan eminim seven adam gel benimle cinsellik yaşa demez.
Çünkü sen onla kapalı bir ortama sadece bunu yapmak için gereceksin.
Yan yana uyumanın tadı başkadır ama seni o kapalı odaya sırf cinsellik için çağrıyorsa sorun vardır.
Seni sevdiğine ve onu yaşadıktan sonra bağlı kalacağına inanmıyorum.
Sende inanıp bu hatayı yapma.
Değer veren adam kızlığına dokunmayayım analdan benim ol demez.
Hata sakın yapma.
Seni sevmeyen bir adamla da bunu yaşama.
Sürekli bunları düşünüyorum ama br türlü ondn uzak duramıyorum
Onunla bir şeyler yaşamak istiyorum ama beni yaşadıklarımızdn sonra bırakacağından korkuyorum. O birz dik başlıdır ''Ben ne dersem o dur '' gibi çok ısrarcı. Dediğinz olayda kötüymüş evet .s
Ozaman ben daha bişey diyemeceğim.
Yani bu kadar körlük fazla.
Adamın niyet belli.
Şu yazdıklarından sonra şaşırdım sanada.
Bende 21 yaşındayım.
Şundan eminim seven adam gel benimle cinsellik yaşa demez.
Çünkü sen onla kapalı bir ortama sadece bunu yapmak için gereceksin.
Yan yana uyumanın tadı başkadır ama seni o kapalı odaya sırf cinsellik için çağrıyorsa sorun vardır.
Seni sevdiğine ve onu yaşadıktan sonra bağlı kalacağına inanmıyorum.
Sende inanıp bu hatayı yapma.
Değer veren adam kızlığına dokunmayayım analdan benim ol demez.
Hata sakın yapma.
Seni sevmeyen bir adamla da bunu yaşama.
Dik başlı erkektende hiç hoşlanmam aklın varsa hayatından çıkar çünkü böyle anlayışsız karşısındakinin dediklerini önemsemeyen dik başlı ve ısrarcı erkeklede ömür geçmez tabi evlenmeyi düşünüyorsan
yok sende onla birşeyler yaşamak istiyorsan ve sonunu bildiğin halde kabul edip istiyorsan canım oda senin seçimin bizim diyecek bişeyimiz daha kalmıyor
ama sende istiyorum olacaklarıda biliyorum ondan kopmak istiyorum ama yapamıyorum diyorsan gerçekten bu tarz konularıda konuşabileceğin psikoloklar var konuşmak kendine getirebilir
pskologa git diyorum diye sakın yanlış anlama bend panikatak hastasıyım arada gidiyorum gerçekten bildiğin bazı gerçekleri pskoloktan duymak insanı kendine getirebiliyor buda bir alternatif
Ortak fikri bulmak yerine kendi isteğini ön plana çıkartıyor ise
istediği olmayınca karşısındakini önemsememe gibi bir huyu var demekki.
Ozaman ben daha bişey diyemeceğim.
Yani bu kadar körlük fazla.
Adamın niyet belli.
Şu yazdıklarından sonra şaşırdım sanada.
ne kadar doğru demişin cidden seninki fazla körlük sen bile bile lades diosun hala beklemekle canım çok seviorum demişin bu çocukla bişe yasarsan yarın bıgun daha cok sevocegın bırı cıkar o zman napcan ? senı seven ınsan zaten bısey ıstemıosa kabul eder yani bence bu konuda fazla dusunmene gerek de yok benım bı arkadasım bole bıse yasadı cocuktan cekmedıgı kalmadı tehdıtler dayaklar bız kendısıne yalvarmıstık yapma etme dıe dınlemedı olan kıza oldu cocuk sımdı gayet hayatını yasıo[/QUOT
Evet sanırım bnm ki bile bile ladese giriyo .s
Ben onu bıraktığımda o da beni bıraksa her şey sona ercek onu da yapmıyo.Ben hç yapamıyorum ''Tmm her şey btti '' diyorum aradan 1 hafta geçiyo elm telefona gdyo...
kesinlikle razı olmayın derim. ne anal ne de başka birşeye. siz ona olan sevginiz yüzünden böyke bir şeyi dahi kabul etmek üzeresiniz o da aynı sevgi yüzünden biraz sabrtsin. taksın yüzüğünü yapsın düğününü ondan sonra. sakın ama sakın kanmayın, bağlanır diye düşünmeyin. cinsel ilişkiyi kabul etmeniz sorunların çözümü değil yeni sorunların başlangcı olacak. ne olur tamam demeyin.
tamamen katılıyorum..çok ilişkim oldu 1 2 aylık tam alışıyordum seviyordum bi bakıyorm cinsellik istiyorlar direk siliyordum hayatımdan bana bunun için gelenden hayır gelmez ..seven insan sevdiğine kıyamaz..böle insanlardan kaçın daha yaşında var herşe zamanında güzeldir..bunun için bırakıyorsa bırak gitsin sakın tutma ..belki sana blöf te yapıcak ayrılırım diye sakın yapma böle bi hata...
bir çok arkadaş yardımcı olmaya çalışmış ama siz seviyorum vazgeçemiyorum diyorsunuz. bu noktada kimse size yardım edemez siz kendiniz oturup düşüneceksiniz. diyelim ki kabul ettiniz ve yaptınız çocuk sizi bıraktı gitti sonra size ne olacak? bana kalsa buluşmaya bile gitmeyin Allah korusun ona karşı olan zaafınızı kullanabilir bir şekilde sizi ikna edebilir. ayrıca anal ilişkiye girmek sağlık açısından çok tehlikelidir. sırf onu mutlu etmek istiyorsanız yapmayın ama ben de istiyorum diyorsanız o zaman bişey diyemem.
Bence hayatından çıkart onu eğer gerçekten seni sevseydi bu konuda ısrar etmez ve senin düşüncelerine saygı gösterirdi.
Sen istemiyorsan istemiyorsundur yani.
Anlıyorum çok seviyorsun kaybetmek istemiyorsun böyle bişey yaparsam dahamı iyi olur diyorsun ama daha kötü olur diye düşünmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?