Akıl verin bana çıldırmak üzereyim :@

kendine olan saygını yitirmeden bu ilişkiyi bitirmen çok isabetli olmuş bence..seni inciteceğini bile bile bu isteğinde ısrar eden birinden hayır gelmez zaten cnm..

sakın kanma..sn onu seviyosun diye istediğini yaparsın o istediğini aldığı zmn sni ortada bırakabilir..en iyisini yapmışsın cnm sn evlilik öncesi ilişkiden kaçınmaya devam et..en doğrusu bu..oda sni seviyosa sabretmeyi bilir aksi takdirde sna karşı hissettikleri cinsellikten ibarettir...

Konu sahibi arkadaşımızda vazgeçtim ayrıldım demiş hatadan dönmüş ama bu yorumuda çok beğendim olacaklarıda ne güzel özetlemişsiniz
belki nerden biliyorsun diyenler olabilir şuan 31 yaşındayım bu tarz ilişikiler yaşayan bir sürü kişiler gördüm duydum hatta en yakın arkadaşım gözlerimin önünde yaşadı deli divane aşıktı objektif olamadı herkese kulaklarını tıkadı bir süre sonra aldatıldı çok acı çekti olan kıza oldu psikolojisi bozuldu kısacası aşk kadınları gözünü kör ediyor ne denilsede yaşamadan anlamıyorlar
Konu sahibi arkadaşımız başından bişeyler geçmeden bu durumdan kurtulması temennim

Bi gelişme yok kabul etmedm ve btti hepsi o kadar. Aşkımdan gebersem de daha aramayacağım onu,inada bndrdm işi . Tek dileğim inş. hatasını anlar ve döner dua edinn nolurr ...

hey ALLAHIM YAA milletin ahlakı iice bozuldu ,başka iş güç yok ,tek dertleri iki bacak arasına döndü..
bi kere seni seven biri anal yoldan nasıl ister böyle bişeyi yaaa..kusura bakma ama bana bu miğde bulandırıcı geliyr..
insan sevdiğini bu işe zorlamak yerine tam tersi dizginlemeye çalışır ki ,herşey zamanında yaşansın sevdiğim incinmesin üzülmesin diye düşünür..
hem neden sizinle cinsellik düşüneceği yerde güzel hayaller ,umutlar ,evlilik ,sizi beyaz bir gelinlik içinde düşünmüyor ve bunlarda ısrar etmiyor da illa o işi istiyor..
bence bu adam sizi sevmiyor üzgünüm..
gerçekten seven adam o işler peşinde koşmaz ,gelecek peşinde koşar..
seni bırakmam demesine de çok güldüm..sözle olsaydı bu işler her gün tvlerde ortaokulda hamile kalan ,tecavüz edilen genç kızlarımız yer almazdı..
aklını başına al ve gençliğine yazık etme..
5 dakikalık bir olay için tüm hayatını karartma..
nasıl olsa bunları zamanı gelince yaşayacaksın..
seni bu şekilde cinsellikten ibaret gören bi herifi de bırakmak az olur, git suratına tükür ,ben olsam öyle yapardım
canı cinsellik istiyorsa bunun bir sürü yolu var gitsin yapsın ..
senin gibi gencecik bir kızı ziyan etme peşinde gezmesin..
hem senin psikolojin ne durumda onu düşünüyormu yok ,sadece kendi istekleri önemli olan ..
senin psikolojin bozulurmu ,üzülürmüsün düşünen yok..
nefret ediyorum böyle insanlardan yaaaa..

Allahım yarabbim bende mi bir problem var ben çok mu geri kafalıyım yoksa bu seks muhabbetleri artık çok normal bir durum mu
erkek bu konuyu kıza söyleyecek kadar yüzsüz kız onu çok seviyorum diyecek kadar kör ??????????
böyle bişey nasıl dile gelebilir anlam veremiyorum
bi aşk bi sevgi varsa iki tarafın birbirini istemsi çok doğal çünkü doğanın kanunu bu ama adam kalkıpta bunu yapmadın diye senden vazgeçiyorsa orda sylenecek söz kalmıyor
aşkından ölmezsin korkma zamanla herşey unutulur
sakınnnn sakınnnn öyle bir hata yapma kendine olan saygını yitirme

madem çok seviyorsunuz birbirinizi neden evlenmiyorsunuz? bir de bunu dene buluşmaya gittiğinde evlenmek istiyorum de nabzını ölç seni gerçekten evlenecek bir eş olarak mı görüyor yoksa sadece cinselliğini mi düşünüyor anlarsın?

seni istemediğin bir şeye zorlayan birini neden silip atmayasın ki? amacı belli, evet seviyor olabilir ama eğer "çok" fazla sevse seni istemediğin bir şeye zorlamaz. bence kesinlikle taviz vermemelisin.

Ona göre çıktığı kişi ona ya çok yakın davranacak (Her yönden daima onun yanında olacak) ya da tamamen uzak.

hiç ama hiç ama hiç alakası yok
o istediğini elde edebilmek için laf kalabalığı yapıyor
siz de ona öyle onun diliyle cevap verin
"benim sevdiğim adam bana çok ama çok değer verecek, ya dokunmaya kıyamayacak ya da uzak olacak"

nelere şahit olduk şimdiye kadar sakın kanmayın, inanmayın, lütfen lütfen lütfen...

Bi gelişme yok kabul etmedm ve btti hepsi o kadar. Aşkımdan gebersem de daha aramayacağım onu,inada bndrdm işi . Tek dileğim inş. hatasını anlar ve döner dua edinn nolurr ...

hakkınızda hayılısı olsun
dua edin demişsiniz
Allah'tan diliyorum ki eğer sizi mutlu etmek için sevgiyle gelecekse gelsin
ama başka bir niyet düşünerek dönecekse Rabbim onun şerrinden de sizi korusun

Sana birşey söyleyim canım, aynısını benzerini yaşadım. Deli gibi aşıktım hem de senelerdir. Sonra o da benle ilgilemeye başladı, çok mutlu olmuştum gözüm kapandı resmen, ne dese yapacak kadar seviyodum. Ama o da çok geçmeden cinsellik konuşmalarına ve isteklerine çevirdi işi. Ona nerdeyse tapıyordum ben ama onun beni sevmediğini de bilyordum. O yüzden buna izin vermedim, onu kaybetmeye de çok korkuyordum. Benim tanıdığım insan değilmiş meğer, hem senle sonum yok diyip hem de benden onu tatmin etmemi bekleyen bu insan birgün sakın beni arama bi daha diyerek benle ilişkisini kesti. Halbuki hep kendisi arardı beni! 3 ay sonra nişanlandı herkes de onu dürüst edepli bilir, kısa sürede tanıdığı birisine değer verdi ama benim senelerce süren sevgi ve saygıma değer vermedi. Çook canım yandı hala da yanar ama onun isteklerine uysaydım şimdi ne halde olurdum sen tahmin et! Pişman mıyım, Hayır...

canım aynı dertten muzdaribim sevgilimin cinsel beklentisi diye konu acmıştım bende.ayrıldık 10 gün önce ayrılma sebebimiz de malum.onun benle olma isteğinden vazgecmemesi.cok seviyorum bende hala ama ne yapalım..bugün yine o kadar cok ağladım ki..bu isteğinden vazgecmeden ona dönemem. o da bana sana zarar vermeden yapalım diyor.iş o noktaya gelirse kndine hakim olamayıp hersey olabilir..iki dakikalık zevkin acısı bir ömür olur..pişmanlığı hem dünyamı hem ahiretimi götürür..sakın ona boyun eğme sakın..pes etme dua et düzelsin diye

her erkek illaki biraz yakınlaşmak istiyor ama gerçekten seviyorsa asla bu tür isteklerde bulunmuyor. ileri gitmek istemiyor öyle erkekler varki kız istese bile hayır evlenmeden okadar ileri gidemeyiz diyor. yani bunları yazmayada gerek yok aslında eminim sizde durumun farkındasınız seviyor ama sevilmiyorsunuz. sevse kendi zevklerinden önce sizi düşünür ve nefsine hakim olurdu.

Hepiniz haklısınız ne diyim ... Ben onu 2 ay boyunca hç arayıp sormadım.O beni aradı... Yne bekledi ki ben arycm çnkü her defasında ben arayp soruyodum ama baktı ki bndn ses yok o aradı :) Pişmanım,anladım sendn çok beni seven yok,evlenmek istiyorum snnle falan dedi.Yaşadığı şehire gelmemi istedi gtmedm :) Arada msj atyo ama tavz vermemeye çalşyorum.Gelrse kendisi gelsn bnm yanıma gelmezse artık paşa gönlü bilir bnm yapabileceğim bir şey yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…