- Konu Sahibi Darkness_EarTh
-
Tamam btti artık onunla ilgili her şey.
Sen kendini ona doğru yöneltmişsin birkere hata yapacaksın yap akıl mı istiyorsun
arkadaşlar olacakları güzelce özetlemişler sen aşıksın o adama aşk yüksek bir çekim veriyor sana engel olamıyorum
diyorsun bunu işstemiyorsunki önce onu istememeyi kendine kabul ettir.
Ama ben içimden geçeni söyliyim :
sen gideceksin bu adamın peşine çünkü sen onu düzeltirsin tüm kötü alışkanlıkları belki senin
ona olan sevginle iyileşir dimi böyle bir bahane bulacaksın gideceksin adamın istediklerini yapacaksın ve pufffff
birgün seni arayacak olmadı darkness yapamıyorum ben sen iyi bir insansın ama olmadı diyecek sonra bir duyacaksın başka biriyle
hatta senin tanıdığın birisi çıldıracaksın ağlayacaksın belki gidip suratına tüküreceksin sonra hergece beddua edeceksin
............
sonra geçecek pişman olacaksın döktüğün gözyaşlarını verdiğin emeklri toplayamassın üzgünsün ama yapacak birşey yok
HATA YAPMAK İSTİYORSAN YAP SEN SANA YAPARSIN BAŞKADA KİMSEYE BİŞEY OLMAZ
Birini çok sevdm ve bir sene çıktım onunla sonra ayrıldık.Toplam 3 seneden beri hayatımda.Cinsel ilişkiye çok istekli beni de bu yönde yönlendirmeye çalışıyor ama ben bunu evlilik öncesi istemiyorum. Bunu da ona anlatamıyorum,anlamıyo... Bu isteği yüzünden ayrıldık.Şmdi halà konuşuyoruz ama sevgili olarak değil.Bazen çok yakın davranıyo bazende çok soğuk ... Ayrı şehrlerde oturuyoruz buluşmaya karar veriyoruz ilk isteği cnsel ilşki oluyo (kızlığımı bozmamak kaydıyla anal gibi .s ). Ben korkuyorum bu isteğini yerine getirdikten sonra beni tamamen bırakacak die ''Bırakmam'' diyo ama yne yapamıyorum bu isteğini.Kafayı yiicem tam onu silcem diyorum bir yerden çkp kendisini hatrlatıyo onu da yapamıyorum.Bırakamıyorum bir türlü. Ne yapcam ben yaa akıl vern bana lütfen(
Ona göre çıktığı kişi ona ya çok yakın davranacak (Her yönden daima onun yanında olacak) ya da tamamen uzak.
Bi gelişme yok kabul etmedm ve btti hepsi o kadar. Aşkımdan gebersem de daha aramayacağım onu,inada bndrdm işi . Tek dileğim inş. hatasını anlar ve döner dua edinn nolurr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?