Arkana bakmadan uzaklaş,sadece hırs yapmış seni, sevse üzmezdi, deger verirdi.
kaç yaşındasın sen Allah aşkına adam seni oyuncağı yapmış oynuyor.
20.. Haklısınız ama bu kadar ters davranmanız incitti
Şaka mı
Arkadaşım sen şükür namazı kılsana ne geri dönmesi, ne sevgisi gözünü seveyim
Sen bu kadar değersiz misin? Gel demiş gelmişsin, git demiş gitmişsin.
Bu sevgi mi şimdi?
Yüzüne tüküreceğine hala kafanın karışması okadar garip ki
Lütfen aç gözünü ortada sevgi falan yok.
Bi'de paşanın ailesi seni istemiyomuş pes.
Siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz.
Valla bu kadar saçma şeyden sonra ben "kızlar ben hata yaptım okuyun siz de aynı hatayı yapmayın" demeni beklerdim.
Şu saatten sonra hala dönüp onunla olursan bi'nevi okadar üzülmeyi, aldatılmayı kabullenmiş oluyorsun.
Saplantı yapma hastalıklı bir durummuş çünkü, hayatındaki insanla mutlu olmaya bak.
Sana verdigi defterde, ne yazdığını bilmiyordami, sana okuman için vermiş?
Tekrar ona dönmen için bin bir takla atıyor, tıpkı seni her severinde kandirdigimi gibi,
bir insan ancak bir şeyleri kaybettiğinde anlıyor onun degerini,
sence sen okadar deyersizmisin?
istemezmisin hak etigin sevgiden cok, bir insana verilen saygıyı? O sana sevgi Burak, saygı bile duymamış canım.
bir insan kendini kadın gibi hissetmek ister,
güvende hissetmek ister, özgür hissetmek ister! Ehh? Bunların hiç birinide o ne sana vermiş, nede bundan sonra verir
insan 7'sinde neyse, 70'şinde de odur.
Sen söyle, sana deyer vermeyen biri ilemi hayatını devam etmek isterdin, yoksa kendini iyi hisetigin, güvendiğin ve sana deyer veren birinin yanındami olmak isterdin?
şuan bir nefi eski sevgilinin davrandığı gibi yeni sevgiline davrandığının farkında degilsin galiba..:)
eyer şüphen ve emin degilsen, eski sevgilin canını açıdiğı gibi başkalarını oylamaman gerekiyor.
bazen bir insanın ne dediğini iyi dinlememiz gerekiyor, bak ne demiş sana, ailem seni istemiyor? Zaten sana deyer vermiyorAilesi'de seni dışlıyor! Evlensen böyle birisi ile, Allah korusun, 1 seneni doldurmadan mahkemede alırsın soluğu!
Ters ama doğru demiş... Ama aslında her yaptığına siz izin verdiniz ve veriyorsunuz... Gerçekten onu istemeseydiniz, gerçekten ondan soğusaydınız, gerçekten bunları reddetseydiniz, bu günlere gelmezdiniz. Bu kişiyi ya böyle kabullenin ya da hayatınızdan tamamen çıkarın; insan "değişir mi" diye bir umut taşıyor içinde ama değişmez, değişmiyor... Boşuna zaman harcamayın, değişmez böyle saçmasapan hareketler... Böyle kabul etme meselesine gelince bu kadar aşağılanmayı, yalanı, aldatmayı sineye çekeceğinize bekar kalın, aşksız kalın çoook daha iyi derim...
20.. Haklısınız ama bu kadar ters davranmanız incitti
Merhaba kızlar.. Benim 2 sene süren bir ilişkim vardı fakat bu ilişkinin ilk 5 ayı çok guzel geçiyoduu 5.ayda askere gidiyorum diye msj attı bana.. Bnm ailem çok sıkıdır ben 20 yaşındayım ama akşam saat 6dan sonra evden çıkamam ablamda öyle yetişti bende.. Bana mesaj attıgında saat akşam 9 gbiydi ve bana sadace ' beni bekle gelicem seni seviyorum' yazdı.. Beklemekten başka bi çağrem yoktu ilk fırsatta arayacağını söyledi ama 5 gün geçmişti üzerinden aramadı sormadı ben ağlıyodum bişeymi oldu diye ama arkadaşına msj atıp sordugumda beni aradı ulaşmış merak etme dedi... Bana sosyal paylaşım sitelerini yasaklamıştı kendininde girmediğini söyledi o gün içime bir kurt düştü ve arkadaşımın hesabından arama moturuna girip baktım yeni bir adresi vardı. Ekledim ve kabul ettik dakikasında.. Ben şookkArkadaşımm kardeşim dediği kızla ilişkisi var Kızla konuştum ve kız bana oo askerde değil ki ben daha bugün buluştum dedi O an ne diceğimi şaşırdım agzma ne gelirse yazdım ve yollamştmm suçluymuşum gibi hiç haketmediğim laflar duydumm ama o an gerçetkten bitirmiştim. 1 ay sonra bni yabancı bir numaradan aradıı çanakkaleden.. bilmiodm o oldugunu ve açtım sesimi dinledi ilk önce sonra nasılsın dedi tabii sesinden anladım gozumden yaslar süzülmeye başladı. Her gece onn yuzunden ağladgm adamn aylar sonra sesini duymuştum her neyse biz konuştuk bir kaç gün ve ben bu lanet olasu sevgim yüzünden 1 şans vermek istedim tekrar barıştık.. Askerdeydi gerçekten kendime yakışan şekilde bekliyodum yapılan iyilkler kesinlikle söylenmez ama paraya ihtiyacı oldugunda bile çalışmadgm halde borç bulup ona para yolluyodum sırf sıkıntı çekmesin diye.. Ama bir gün izne geldi o gün biz kendi aramzda yüzük takmştk 1.senemz olmuştu.. Bana orda yazdığı defterleri verdi bnm için yazmış eve gittim ve okumaya başladım bir sayfasında fatma yazıodu ve yanında telefon numarası vardı inanın o kadar guvenmişimki tekaradann hiç aklımdan kötü birşey geçmedi bazı sorunlar oldu o aralar ve babam karşı çıktı istemiyorum ayrılıcakasın dedi onuda aradı konuştu ve yuzune kapattı bende o cahillikle intihara kalkıştım.. 1 kutu hap içtim anladılar ve son anda hastaneye yetiştirdiler midemi yıkadılar.. Ama onun haberi yoktu 3 gün sonra eve geldiğimde söyledim inanın üstünde bile durmadı o an ben o numarayı alıp aradım kim oldugunu ogrenmek için ve bana biz 1 hafta oncesine kadar çıkıoduk yeni ayrıldık dedi kız. 2.şok babamn boynuna sarılıp ağladığımı hatırlıyorum ama o yine yalan söylüyolar ben sadece iddaa üzerine ayarlamaya çalışmıştım ayarladım bidahada msj atmadım diyoduu o kadar seviyodum ki yine inandım belkide kendimi kandırıyodum. Bu olayımızda bitti ve askerden geliyodu o kadar heycanlydım ki mutluluktan ucuyodum asker bekleyenler bilir sevdiğinin uzaklardan gelmesi ne demek... onca ay hemde. İlk seni görmeye gelicem dedi bana ama ben dedimki olmaz öyle şey ilk önce git anneni gör anne o evladını nasıl özlemiştir kimbilir beni akşama doğru gelirsin görmeye dedim bu arada ailesi beni hiç istemiyodu ailesi kapalı ama ben açığım diye Ayrımcılık yapıyolardı hiç olmaması gerektgi halde akşam oldu annem beni bırakmıyo gelemiyorm yarın görüşürüz dedi agzımı açamadım haklı sonuçta anne kaç aydır o da görmüyo diodum avutuyodum kendimi gece saat 1 gibi msj attı ben düzceye gidiyorum ananem hastaymış dedi nereye dedim msjlarıma cvp bile vermedi yine ben ağlama modundaym tabi Kendime neler yapıyorm.. Ertesi gün arkadaşının face adresinde ben bunun tatil resimlerini görüyorum Arkdaşlaryla tatile gitmiş İnanırmsnz o kadar gurursuz oldum kii o an aradım benimle konusucaksın sedat geliceksin yüzyüze konusucaz başka çaren yokkk dedim. Ve geldideee.. Geçti karşıma gülüyo sanki bişey olmamış gibi evet ne konusucaz dedi Ben seni bırakmıyorum ben sana söz verdim seni bırakmıcam sen bıraksanda dedim. Aynısını sende bana demiştin ama sen şerefszsn sozunde durmazsın ben sen değilim sözümün arkasındaym dedim ve bana ' benim ailem seni istemiyo biz senle sevgiliden başka hçbşy olamayızzz böyle kalırız ' dedi O an başmdan aşağı kaynar sular dokuldu yemin ederim Ve parmağmdaki yüzüğü çıkarıp yüzüne fırlattm çektm gittim. O gece özel numara aradı ben ağlıyodm ve açtım efendim dedim o da ağlıyodu belliydi ben seni seviyorm dedi cevap vermedm kapattm tekrar aradı sen sevmiyosun ama biliyorm bende sevmiyorm kapat telefonu dedi her gü-n akşam olmasın diye dua ediyodm gündüzleri avunuyodm geceleri gozumde yas durmuyodu 1 ay geçmedi yine mesaj.. Günaydıınn Dalga geçiodu bnmle sanki. Yine suççç bende cevap verdim hiçbişey olmamş gibi ve yine günler sonra affettim Bulusuoduk ediyodukk bigün kendisi dedikii ben senin triplerini çekemiyorum bitti.. Çarem yoktu tamam dedm o gun herşey bitmişti gerçkten. Aylar geçti şuan hayatmda başka biri var 7 aydır. Ve ben hiç olmadgm kadar mutluyum çok seviliyorum ve çok seviyorum. Ama peşimi bırakmıyo Annemi arıyo affetsin beni ben onu çok seviyorum gelip isteyelim ben onsuz yasayamam diyo. Bana msjlar atıyo evimin önünde sabahlıyo şuan bile telefonumda 163 cevapsız arama var. numaramı değiştiriyorum ama her seferinde buluyo.. Ve o bana msj attıkça ben kötü oluyorum ne olur yardım edin ben ne yapıyım o kadar kararsızımki acaba şuan hayatımda olan kişiyimi gerçekten seviyorum yoksa yine kendimimi kandırıyorum Ben onu unutamadım mı Akıl verin bana deliricem Ve beni tehdit ediyo.. Hiç beklemediğim anda karşıma çıkıcakmış bu sefer gitmicekmiş goturmek zorunda kalıcakmş
Telefon numaranı nasıl buluyor?
Sen bulmasını istemesen bulamaz ki, bilinmeyen numara sorgulamalarına kapalı tut numaranı...
Ya da birilerinden mi öğreniyor numaranı anlamadım...
ben sana değil maruz kaldığın olaya tepki vermiştim.sana ters davranacak şahsi bi cümle yada kelimemmi oldu.zaten hepi topu yazdığım bi kaç cümle.asıl sen şu davranışınla bana ters davranmış oluyorsun.neyse.
Hattı kendi adıma bile almıyorum arkadaşımın adına alıyorum. Hani annemin babamın adına alsam yine bulur diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi sorgulamalarada kapattım. Hattımı değiştiriyorum ve ertesi gün bi bakıyorum tekrar msj atmış...
Emin ol, o sana mesaj atan ablası değildirİlk önce yorumun için çok teşekkür ederim canım inan o kadar kötüyüm ki kaç gündür ne yapacağımı bilmiyorum...Bir önceki mesajımdada belirttim ilk msjda o kadar uzun yazdım ki tam anlamıyla kendimide ifade edemedim hayatımdaki kişiyi gerçekten çok seviyorum benim demek istediğim şey korkuyorum aklımı çelermi diye. Ben şuan erkek arkadaşıma 8. ayımıza giricez hiç yanlış bir harakette bulunmadım o da öyle. Gerçekten dediğin gibi insan kendini kadın gibi hissetmek istiyor ya o da aynı duyguları yaşatıyor bana... Dediğim gibi korkuyorum nasıl kurtulabilirim annemi bile konuşturdum laftan anlamıyo benim yüzümden uyuşturucuya başlamış öyle diyo bana gerçekten korkuyorum Bu zamana kadar tek bir msjına ve aralamarına cevap vermedim geçen gün ablası msj attı beni istemeyen ' o kız başını kapatsın öyle gideriz istemeye ' diyen ablası ' canım şuna cevap verirmisin kendine birşey yapacak diye korkuyorumm ' yazmış. Gebersin umrumda değil zamanında aklınız başınıza gelseymiş rahatsız etmeyin beni kötü yere varıcak sonu. dedim özür dilerim.. dedi o kadar
Öncelikle çok gereksiz detaylara girmişsiniz kardeşim gözlerim şaşı oldu okumaktan.
Konuya gelirsek;
bir yerde yazmışsınız dalga gecer gibi diye.
Gibiyi at bu adam sizinle DALGA GEÇİYOR.
Yok ıddıaymısta yok askere gitmiş ama aslında gitmemişmiş de.. Dakıka bir gol bir adam daha evlenmeden bunları yapıyorsa evlenınce ohhooo..
Hiç aklınız karışmasın kardeşim.
Kurtulduğunuza şükredin.
Şuanki araması da aşkından öldüğünden değildir.
Erkekler askerden gelince bir evlilik psikolojisine giriyorlar.
Şimdi oda bakmıştır etrafında evleniecek kız yoksa sizde onun her kahrını,gelgitlerini kabullenmişsiniz oyüzden isteyelim,evlenelim muhabbeti yapar.
Ben ardınıza bakmayın derim.
Ama siz ne yaparsınız onu bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?