Akıl verin bana ne olur :(

Şaka mı
Arkadaşım sen şükür namazı kılsana ne geri dönmesi, ne sevgisi gözünü seveyim
Sen bu kadar değersiz misin? Gel demiş gelmişsin, git demiş gitmişsin.
Bu sevgi mi şimdi?
Yüzüne tüküreceğine hala kafanın karışması okadar garip ki
Lütfen aç gözünü ortada sevgi falan yok.

Bi'de paşanın ailesi seni istemiyomuş pes
.
Siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz.
Valla bu kadar saçma şeyden sonra ben "kızlar ben hata yaptım okuyun siz de aynı hatayı yapmayın" demeni beklerdim.
Şu saatten sonra hala dönüp onunla olursan bi'nevi okadar üzülmeyi, aldatılmayı kabullenmiş oluyorsun.
Saplantı yapma hastalıklı bir durummuş çünkü, hayatındaki insanla mutlu olmaya bak.

Sana verdigi defterde, ne yazdığını bilmiyordami, sana okuman için vermiş?
Tekrar ona dönmen için bin bir takla atıyor, tıpkı seni her severinde kandirdigimi gibi,
bir insan ancak bir şeyleri kaybettiğinde anlıyor onun degerini,
sence sen okadar deyersizmisin?

istemezmisin hak etigin sevgiden cok, bir insana verilen saygıyı? O sana sevgi Burak, saygı bile duymamış canım.

bir insan kendini kadın gibi hissetmek ister,
güvende hissetmek ister, özgür hissetmek ister! Ehh? Bunların hiç birinide o ne sana vermiş, nede bundan sonra verir
insan 7'sinde neyse, 70'şinde de odur.

Sen söyle, sana deyer vermeyen biri ilemi hayatını devam etmek isterdin, yoksa kendini iyi hisetigin, güvendiğin ve sana deyer veren birinin yanındami olmak isterdin?

şuan bir nefi eski sevgilinin davrandığı gibi yeni sevgiline davrandığının farkında degilsin galiba..:)
eyer şüphen ve emin degilsen, eski sevgilin canını açıdiğı gibi başkalarını oylamaman gerekiyor.

bazen bir insanın ne dediğini iyi dinlememiz gerekiyor, bak ne demiş sana, ailem seni istemiyor? Zaten sana deyer vermiyor Ailesi'de seni dışlıyor! Evlensen böyle birisi ile, Allah korusun, 1 seneni doldurmadan mahkemede alırsın soluğu!

Son düzenleyen: Moderatör:
20.. Haklısınız ama bu kadar ters davranmanız incitti

Ters ama doğru demiş... Ama aslında her yaptığına siz izin verdiniz ve veriyorsunuz... Gerçekten onu istemeseydiniz, gerçekten ondan soğusaydınız, gerçekten bunları reddetseydiniz, bu günlere gelmezdiniz. Bu kişiyi ya böyle kabullenin ya da hayatınızdan tamamen çıkarın; insan "değişir mi" diye bir umut taşıyor içinde ama değişmez, değişmiyor... Boşuna zaman harcamayın, değişmez böyle saçmasapan hareketler... Böyle kabul etme meselesine gelince bu kadar aşağılanmayı, yalanı, aldatmayı sineye çekeceğinize bekar kalın, aşksız kalın çoook daha iyi derim...

Yok yok affetmek kesinlikle değil amacım. Kimi sevdiğimide biliyorum ama aklıma giricek diye korkuyorum. tehditleride cabası Savcılığa versem bu tür olaylarla artık ilgilenmiyolar koskoca İstanbul benden beter tehdit alanlarıda var.. Ama gerçekten iyi ki varsınız çook teşekkür ederimm

İlk önce yorumun için çok teşekkür ederim canım inan o kadar kötüyüm ki kaç gündür ne yapacağımı bilmiyorum... Bir önceki mesajımdada belirttim ilk msjda o kadar uzun yazdım ki tam anlamıyla kendimide ifade edemedim hayatımdaki kişiyi gerçekten çok seviyorum benim demek istediğim şey korkuyorum aklımı çelermi diye. Ben şuan erkek arkadaşıma 8. ayımıza giricez hiç yanlış bir harakette bulunmadım o da öyle. Gerçekten dediğin gibi insan kendini kadın gibi hissetmek istiyor ya o da aynı duyguları yaşatıyor bana... Dediğim gibi korkuyorum nasıl kurtulabilirim annemi bile konuşturdum laftan anlamıyo benim yüzümden uyuşturucuya başlamış öyle diyo bana gerçekten korkuyorum Bu zamana kadar tek bir msjına ve aralamarına cevap vermedim geçen gün ablası msj attı beni istemeyen ' o kız başını kapatsın öyle gideriz istemeye ' diyen ablası ' canım şuna cevap verirmisin kendine birşey yapacak diye korkuyorumm ' yazmış. Gebersin umrumda değil zamanında aklınız başınıza gelseymiş rahatsız etmeyin beni kötü yere varıcak sonu. dedim özür dilerim.. dedi o kadar

Son düzenleme:

Çok haklısınız herşeye ben izin verdim. Baştan koyamadım tavrımı ama gerçekten iyi niyetim yüzünden hepsi O kadar ah ettim ki geceleri ağlayarak ailesinede onada.. Allah bu şimdi aynılarını o yaşıyordur inşallaah.. Yüce Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz. Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok sağolun

Son düzenleme:
20.. Haklısınız ama bu kadar ters davranmanız incitti

ben sana değil maruz kaldığın olaya tepki vermiştim.sana ters davranacak şahsi bi cümle yada kelimemmi oldu.zaten hepi topu yazdığım bi kaç cümle.asıl sen şu davranışınla bana ters davranmış oluyorsun.neyse.

Telefon numaranı nasıl buluyor?
Sen bulmasını istemezsen bulamaz ki, bilinmeyen numara sorgulamalarına kapalı tut numaranı...
Ya da birilerinden mi öğreniyor numaranı anlamadım...

Son düzenleme:
Telefon numaranı nasıl buluyor?
Sen bulmasını istemesen bulamaz ki, bilinmeyen numara sorgulamalarına kapalı tut numaranı...
Ya da birilerinden mi öğreniyor numaranı anlamadım...

Hattı kendi adıma bile almıyorum arkadaşımın adına alıyorum. Hani annemin babamın adına alsam yine bulur diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi sorgulamalarada kapattım. Hattımı değiştiriyorum ve ertesi gün bi bakıyorum tekrar msj atmış...

Eğer öyle bir saygısızlık yaptıysam özür dilerim kusura bakma

Öncelikle çok gereksiz detaylara girmişsiniz kardeşim gözlerim şaşı oldu okumaktan.
Konuya gelirsek;
bir yerde yazmışsınız dalga gecer gibi diye.
Gibiyi at bu adam sizinle DALGA GEÇİYOR.
Yok ıddıaymısta yok askere gitmiş ama aslında gitmemişmiş de.. Dakıka bir gol bir adam daha evlenmeden bunları yapıyorsa evlenınce ohhooo..
Hiç aklınız karışmasın kardeşim.
Kurtulduğunuza şükredin.
Şuanki araması da aşkından öldüğünden değildir.
Erkekler askerden gelince bir evlilik psikolojisine giriyorlar.
Şimdi oda bakmıştır etrafında evleniecek kız yoksa sizde onun her kahrını,gelgitlerini kabullenmişsiniz oyüzden isteyelim,evlenelim muhabbeti yapar.
Ben ardınıza bakmayın derim.
Ama siz ne yaparsınız onu bilemem.

Peki yeni sevgiliniz bu durumu biliyor mu?
Aslında bu konuyu bu şekilde yazdığınızdan aklınızın hala onda olduğunu anlıyorum, yoksa sadece nasıl kurtulabilirim bu insandan diye bir konu açardınız. Affınıza sığınarak söylüyorum bu adamdan hayır gelmez dengesiz ve tutarsız biri, böyle bir insana hiçbir zaman gözünüz kapalı güvenemezsiniz.
Güven olmadan da ne mutluluk ne huzur olur.
Ne güzel bir ilişkiniz var ona yoğunlaşın, bu adamla da hiçbir şekilde irtibata geçmemeye çalışın.
Tehdit etmeye devam ederse siz ondan daha fazlasını yapıp polise şikayet edeceğinizi, savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunacağınız söyleyin ki korksun, başka türlü peşinizi bırakmaz.
Sizi tehdit etmesinden de korkmayın, sadece sizi korkutmak için yapıyor.
Gerçekten yapacak olan söylemez, korkak insan sadece tehdit eder, çünkü harekete geçecek cesareti yoktur...

Emin ol, o sana mesaj atan ablası değildir
ablasinin telefonunu eline almış ve seni tuzağa düşürmeye çalışmıştır.
Eyer uyuşturucuyada başlamışsa, yine emin ol kendi cevre ve hayat tarzı secimi yüzünden ve seninle alakası yokdur!

madem seni kandirmazsindan korkuyorsun 'eşim ve ailesi' bölümüne girde, gör evlenir evlenmez kv'deleri istemediği gelinlere ne cekdirdigini yada o kötü kocaların kadınlara yaptıklarını. Belki bunları okuyunca korkarsın!

bence kendini kandirma, şuanki sevgilinle rahatsin, huzurunu bozmalarına izin verme
bir tek msj atıp, uzun süredir bir ilişkin olduğunu ve onu cok sevdiğini yaz, bir dahada bu tür yüzsüz aramalar yapmamalarını rica eder, aksi durumda şikayet edeceğinizi söylersin.

Ne kadar tuhaflar farkında degilmisin? Cok gençsin! Dikat er cahilliğinin kurbanı olma!
Kendin için Zadece en iyi kararı kendin verirsin! Duygularını değilde aklını kulan! Yoksa o akıl seni cok kandırır..

Teşekkür ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…