20 yaşındasın bence artık mantıklı davran ... çocuğun sana yapmadığı kalmamış sen her seferinde affetmişsin senin yaptıklarını 13 yaşında ki ortaokul kızları bile yapmaz çok çocukça hareketler kusura bakma söylemek zorundayım yani...bu çocuk senin düşmanın ya aldatma,aşşağılama , hakaret herşeyi yapmış sana ve sen hala seviyor muyum diye düşünüyorsun pes doğrusu... sana değer verenin seni gerçekten sevenin kıymetini bil...önceki çocuk hiç kimsenin sevgisini hakketmeyen dengesizin biri bence...
tatlım ya kınamak istemem ama kendine de bi çekidüzen vermelisin şu anlattıkların hiç mantıklı 20 yaşında bi bayanın düşüneceği yapacağı şeyler değil.
sen kendine yardım etmezsen burda kimse sana yardım edemez.
imdaaaaat diyesim geldi anlattıkların 15-16 yaşındkai kızların yapacağı şeyler 20 yaş az değil lütfen cnm kendine gel bana kızma tavrım yüzünden ama o hiç bişey yapamaz göz dağı başka bişey değil sen konuyu tamamen kapatmalısın yoksa senin ilerini hiç iyi görmüyorum bak yeni biri var hayatında arkana bakma
Çok üzüldüm ben sana ((O karaktersizle barışma. Bu adam seni her gün ağlatmış. Hayatı yalan olmuş. Sana dememiş mi biz sadece sevgili oluruz diye.
Görmüyor musun boşta kaldıkça seni arıyor. Seni her an hazır beklediğin için arıyor. Offf düşünmeni bile anlayamıyorummmmmmmmmmmmmmm