Peki yeni sevgiliniz bu durumu biliyor mu?
Aslında bu konuyu bu şekilde yazdığınızdan aklınızın hala onda olduğunu anlıyorum, yoksa sadece nasıl kurtulabilirim bu insandan diye bir konu açardınız. Affınıza sığınarak söylüyorum bu adamdan hayır gelmez dengesiz ve tutarsız biri, böyle bir insana hiçbir zaman gözünüz kapalı güvenemezsiniz.
Güven olmadan da ne mutluluk ne huzur olur.
Ne güzel bir ilişkiniz var ona yoğunlaşın, bu adamla da hiçbir şekilde irtibata geçmemeye çalışın.
Tehdit etmeye devam ederse siz ondan daha fazlasını yapıp polise şikayet edeceğinizi, savcılığa hakkında suç duyurusunda bulunacağınız söyleyin ki korksun, başka türlü peşinizi bırakmaz.
Sizi tehdit etmesinden de korkmayın, sadece sizi korkutmak için yapıyor.
Gerçekten yapacak olan söylemez, korkak insan sadece tehdit eder, çünkü harekete geçecek cesareti yoktur...
Emin ol, o sana mesaj atan ablası değildir
ablasinin telefonunu eline almış ve seni tuzağa düşürmeye çalışmıştır.
Eyer uyuşturucuyada başlamışsa, yine emin ol kendi cevre ve hayat tarzı secimi yüzünden ve seninle alakası yokdur!
madem seni kandirmazsindan korkuyorsun 'eşim ve ailesi' bölümüne girde, gör evlenir evlenmez kv'deleri istemediği gelinlere ne cekdirdigini yada o kötü kocaların kadınlara yaptıklarını. Belki bunları okuyunca korkarsın!
bence kendini kandirma, şuanki sevgilinle rahatsin, huzurunu bozmalarına izin verme
bir tek msj atıp, uzun süredir bir ilişkin olduğunu ve onu cok sevdiğini yaz, bir dahada bu tür yüzsüz aramalar yapmamalarını rica eder, aksi durumda şikayet edeceğinizi söylersin.
Ne kadar tuhaflar farkında degilmisin? Cok gençsin! Dikat er cahilliğinin kurbanı olma!
Kendin için Zadece en iyi kararı kendin verirsin! Duygularını değilde aklını kulan! Yoksa o akıl seni cok kandırır..
Etme eyleme canım...
Hala bu adam için üzülme gözünü seveyim.
İlkinde barışmasaydın, şimdi onu unuturdun bile.
Değmediğini şimdi anlayamayacaksın belki ama, ilerde hak vereceksin...
Yok yok affetmek kesinlikle değil amacım. Kimi sevdiğimide biliyorum ama aklıma giricek diye korkuyorum. tehditleride cabasıSavcılığa versem bu tür olaylarla artık ilgilenmiyolar koskoca İstanbul benden beter tehdit alanlarıda var.. Ama gerçekten iyi ki varsınız çook teşekkür ederimm
Tehdit mesajları tut savcılık çok bi'şey yapmasa bile dava açabiliyorsun. Benim arkadaşım çocuğun teki cinsel mesaj atıyo diye şikayette bulundu ertesi gün okuldan topladılar polis arabasıyla. Sonra çocuk okula bile gelemedi.
Sen yine elinden geleni yap anlasın o da.
Eğer sen birini gerçekten seviyosan emin ol kimsecikler aklını karıştıramaz hele ki böyle abuk bir adam
Yeni bir hat al ve numaranı verdiğin kişilere de dikkat et belki çok güvendiğin bi'tanıdığından alıyor numarayı öyle numara bulmak çok kolay bi'şey değil aslında:44:
Baktın tanımadığın numaralar var telefondan numara engelleme var mesajlarda falan engellersin.
Bi'süre aradıkça kendini tutup saydırmak için bile açmazsan emin ol pes eder, gaza gelme.
Merhaba kızlar.. Benim 2 sene süren bir ilişkim vardı fakat bu ilişkinin ilk 5 ayı çok guzel geçiyoduu 5.ayda askere gidiyorum diye msj attı bana.. Bnm ailem çok sıkıdır ben 20 yaşındayım ama akşam saat 6dan sonra evden çıkamam ablamda öyle yetişti bende.. Bana mesaj attıgında saat akşam 9 gbiydi ve bana sadace ' beni bekle gelicem seni seviyorum' yazdı.. Beklemekten başka bi çağrem yoktu ilk fırsatta arayacağını söyledi ama 5 gün geçmişti üzerinden aramadı sormadı ben ağlıyodum bişeymi oldu diye ama arkadaşına msj atıp sordugumda beni aradı ulaşmış merak etme dedi... Bana sosyal paylaşım sitelerini yasaklamıştı kendininde girmediğini söyledi o gün içime bir kurt düştü ve arkadaşımın hesabından arama moturuna girip baktım yeni bir adresi vardı. Ekledim ve kabul ettik dakikasında.. Ben şookkArkadaşımm kardeşim dediği kızla ilişkisi var Kızla konuştum ve kız bana oo askerde değil ki ben daha bugün buluştum dedi O an ne diceğimi şaşırdım agzma ne gelirse yazdım ve yollamştmm suçluymuşum gibi hiç haketmediğim laflar duydumm ama o an gerçetkten bitirmiştim. 1 ay sonra bni yabancı bir numaradan aradıı çanakkaleden.. bilmiodm o oldugunu ve açtım sesimi dinledi ilk önce sonra nasılsın dedi tabii sesinden anladım gozumden yaslar süzülmeye başladı. Her gece onn yuzunden ağladgm adamn aylar sonra sesini duymuştum her neyse biz konuştuk bir kaç gün ve ben bu lanet olasu sevgim yüzünden 1 şans vermek istedim tekrar barıştık.. Askerdeydi gerçekten kendime yakışan şekilde bekliyodum yapılan iyilkler kesinlikle söylenmez ama paraya ihtiyacı oldugunda bile çalışmadgm halde borç bulup ona para yolluyodum sırf sıkıntı çekmesin diye.. Ama bir gün izne geldi o gün biz kendi aramzda yüzük takmştk 1.senemz olmuştu.. Bana orda yazdığı defterleri verdi bnm için yazmış eve gittim ve okumaya başladım bir sayfasında fatma yazıodu ve yanında telefon numarası vardı inanın o kadar guvenmişimki tekaradann hiç aklımdan kötü birşey geçmedi bazı sorunlar oldu o aralar ve babam karşı çıktı istemiyorum ayrılıcakasın dedi onuda aradı konuştu ve yuzune kapattı bende o cahillikle intihara kalkıştım.. 1 kutu hap içtim anladılar ve son anda hastaneye yetiştirdiler midemi yıkadılar.. Ama onun haberi yoktu 3 gün sonra eve geldiğimde söyledim inanın üstünde bile durmadı o an ben o numarayı alıp aradım kim oldugunu ogrenmek için ve bana biz 1 hafta oncesine kadar çıkıoduk yeni ayrıldık dedi kız. 2.şok babamn boynuna sarılıp ağladığımı hatırlıyorum ama o yine yalan söylüyolar ben sadece iddaa üzerine ayarlamaya çalışmıştım ayarladım bidahada msj atmadım diyoduu o kadar seviyodum ki yine inandım belkide kendimi kandırıyodum. Bu olayımızda bitti ve askerden geliyodu o kadar heycanlydım ki mutluluktan ucuyodum asker bekleyenler bilir sevdiğinin uzaklardan gelmesi ne demek... onca ay hemde. İlk seni görmeye gelicem dedi bana ama ben dedimki olmaz öyle şey ilk önce git anneni gör anne o evladını nasıl özlemiştir kimbilir beni akşama doğru gelirsin görmeye dedim bu arada ailesi beni hiç istemiyodu ailesi kapalı ama ben açığım diye Ayrımcılık yapıyolardı hiç olmaması gerektgi halde akşam oldu annem beni bırakmıyo gelemiyorm yarın görüşürüz dedi agzımı açamadım haklı sonuçta anne kaç aydır o da görmüyo diodum avutuyodum kendimi gece saat 1 gibi msj attı ben düzceye gidiyorum ananem hastaymış dedi nereye dedim msjlarıma cvp bile vermedi yine ben ağlama modundaym tabi Kendime neler yapıyorm.. Ertesi gün arkadaşının face adresinde ben bunun tatil resimlerini görüyorum Arkdaşlaryla tatile gitmiş İnanırmsnz o kadar gurursuz oldum kii o an aradım benimle konusucaksın sedat geliceksin yüzyüze konusucaz başka çaren yokkk dedim. Ve geldideee.. Geçti karşıma gülüyo sanki bişey olmamış gibi evet ne konusucaz dedi Ben seni bırakmıyorum ben sana söz verdim seni bırakmıcam sen bıraksanda dedim. Aynısını sende bana demiştin ama sen şerefszsn sozunde durmazsın ben sen değilim sözümün arkasındaym dedim ve bana ' benim ailem seni istemiyo biz senle sevgiliden başka hçbşy olamayızzz böyle kalırız ' dedi O an başmdan aşağı kaynar sular dokuldu yemin ederim Ve parmağmdaki yüzüğü çıkarıp yüzüne fırlattm çektm gittim. O gece özel numara aradı ben ağlıyodm ve açtım efendim dedim o da ağlıyodu belliydi ben seni seviyorm dedi cevap vermedm kapattm tekrar aradı sen sevmiyosun ama biliyorm bende sevmiyorm kapat telefonu dedi her gü-n akşam olmasın diye dua ediyodm gündüzleri avunuyodm geceleri gozumde yas durmuyodu 1 ay geçmedi yine mesaj.. Günaydıınn Dalga geçiodu bnmle sanki. Yine suççç bende cevap verdim hiçbişey olmamş gibi ve yine günler sonra affettim Bulusuoduk ediyodukk bigün kendisi dedikii ben senin triplerini çekemiyorum bitti.. Çarem yoktu tamam dedm o gun herşey bitmişti gerçkten. Aylar geçti şuan hayatmda başka biri var 7 aydır. Ve ben hiç olmadgm kadar mutluyum çok seviliyorum ve çok seviyorum. Ama peşimi bırakmıyo Annemi arıyo affetsin beni ben onu çok seviyorum gelip isteyelim ben onsuz yasayamam diyo. Bana msjlar atıyo evimin önünde sabahlıyo şuan bile telefonumda 163 cevapsız arama var. numaramı değiştiriyorum ama her seferinde buluyo.. Ve o bana msj attıkça ben kötü oluyorum ne olur yardım edin ben ne yapıyım o kadar kararsızımki acaba şuan hayatımda olan kişiyimi gerçekten seviyorum yoksa yine kendimimi kandırıyorum Ben onu unutamadım mı Akıl verin bana deliricem Ve beni tehdit ediyo.. Hiç beklemediğim anda karşıma çıkıcakmış bu sefer gitmicekmiş goturmek zorunda kalıcakmş
yani sende varya arkdasım göz göre göre kaçkez kendiini ateşe atmışsın. ßence artık onu sewmiOsun aklını hiç boştan yere karıştırma.. böyle adi bi insan zaten sevileeemez. oda seni seewmioyor sadece takıntı yapmıŞ.. her seferinde affettiğin için bukez arkanı dönüp hayatına baktğın için çekemiyor. o ilşkini elinden alıp yine seni mutsuz etmek için çabalıyor. dikkat et. hayatına bak . numaranıda sewgilinin üzerine al . gizli tutun rehberden öyle her numaranı bulma gibi bi şansı yok
bu herif kaşarın önde gideni. sen kendini ona layık görüyormusun allasen. defolup gitsin insanlıktan nasibini almamış. o herife dönsem mi dönmesem mi diye sorular mı var aklında? eğer kafan bu şekilde karışıksa, sana değil şu anki sevgiline çok üzülüyorum
bu nasıl erkek egosudur ya...belli ki baska biriyle olmanıza katlanamıyor ee zamanında onun için intihar eden bir kız...şimdi unutmanızı kabullenemiyor tek amacı bunu görmek gibi geldi bana...ne demek günde 100elrce kez aramak cok tuhaf yüzsüzlüğün bu denlisini görmedim..
beni de istemediğim ama sevgili değildik biri numaramı arkadasımdan alıp sürekli arıyordu defalarca olmaz dediğim halde ama öyle haftada bir kac kez ve dört ay kadar uğrasmısstı sonunda pes ediyorlar bir sekilde.
Kurtulursun insallah
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
Sevdenur' özel msj atmışsın fakat cevap veremiyorum henüz 100 mesajım yok diye... Sakın yanlış anlama
Estagfirullah yanlış anlamadım.
İnşaAllah kendimi size ifade edebilmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?