Akıl verin bana ne olur :(

Evet biliyo sevgilim sinirli yapıda biri çekiniyodum söylemeye ama ilk msj attıgı zamanlar direkt söyledim kendisi konuşmak istedi ve konuştularda tamam diyor ama ertesi gün yine başlıyor.. Çok teşekkür ederim gerçekten çook yardımcı oldunuz annem aracılığıyla ilettiricem kendisine ben hiç bir şekilde bağlantı kurmuyorum zaten onunla..

Etme eyleme canım...
Hala bu adam için üzülme gözünü seveyim.
İlkinde barışmasaydın, şimdi onu unuturdun bile.
Değmediğini şimdi anlayamayacaksın belki ama, ilerde hak vereceksin...

Çook teşekkür ederim çok yardımcı oldun uzun bir ilişkim oldugunu biliyor facebook hesabımı görüyor resimlerimizi... Ve belkide bunu kendine yediremiyo diye bile düşündüm. Kesinlikle saplantı haline getirmiş ben one ne yaparsam yapıyım o beni sevicek diyemi düşünüyor acaba anlamadım ruh halini Ben çok zor kurtuldum tekrar başlamak kabuk tutan yaramı kanatmak gibi bir isteğim yok inanın..

Etme eyleme canım...
Hala bu adam için üzülme gözünü seveyim.
İlkinde barışmasaydın, şimdi onu unuturdun bile.
Değmediğini şimdi anlayamayacaksın belki ama, ilerde hak vereceksin...

Hak veriyorun kesinlikle hepinize.. Hatayı ben ilk başta yaptım keşke keşke keşke.. Hepinize çoook teşekkür ederim

Tehdit mesajları tut savcılık çok bi'şey yapmasa bile dava açabiliyorsun. Benim arkadaşım çocuğun teki cinsel mesaj atıyo diye şikayette bulundu ertesi gün okuldan topladılar polis arabasıyla. Sonra çocuk okula bile gelemedi.
Sen yine elinden geleni yap anlasın o da.
Eğer sen birini gerçekten seviyosan emin ol kimsecikler aklını karıştıramaz hele ki böyle abuk bir adam
Yeni bir hat al ve numaranı verdiğin kişilere de dikkat et belki çok güvendiğin bi'tanıdığından alıyor numarayı öyle numara bulmak çok kolay bi'şey değil aslında:44:
Baktın tanımadığın numaralar var telefondan numara engelleme var mesajlarda falan engellersin.
Bi'süre aradıkça kendini tutup saydırmak için bile açmazsan emin ol pes eder, gaza gelme.

Kesinlikle dava açıyorum o zaman yoksa baş edemicem kafayı yemek üzereyim günde 100lerce kez arıyo açmıyorum ama pes etmiyo.. Dediklerinizi dikkate alıyorumm çok teşekkür ederim

yani sende varya arkdasım göz göre göre kaçkez kendiini ateşe atmışsın. ßence artık onu sewmiOsun aklını hiç boştan yere karıştırma.. böyle adi bi insan zaten sevileeemez. oda seni seewmioyor sadece takıntı yapmıŞ.. her seferinde affettiğin için bukez arkanı dönüp hayatına baktğın için çekemiyor. o ilşkini elinden alıp yine seni mutsuz etmek için çabalıyor. dikkat et. hayatına bak . numaranıda sewgilinin üzerine al . gizli tutun rehberden öyle her numaranı bulma gibi bi şansı yok

Eski sevgilinizi bir an once savciliga sikayet edin attigi tehdit mesajlarini silmeyin delil olur.Sizin bu adamla ortak arkadasiniz varmi eger varsa tel numarani onlar veriyordur cunku 118 li numaralardan numara ogrenmek kolay degil seninle ayni isim ve soyisimi tasiyan binlerce kisi var bu tur numaralardan numara ogrenmek icin oturdugum ilce ve mahallede soruluyor numarani bulmamalari icin butun operatorlerde gizlet ortak arkadasiniz varsa onlarada verme numarani

Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
Sevdenur' özel msj atmışsın fakat cevap veremiyorum henüz 100 mesajım yok diye... Sakın yanlış anlama

Son düzenleme:
bu herif kaşarın önde gideni. sen kendini ona layık görüyormusun allasen. defolup gitsin insanlıktan nasibini almamış. o herife dönsem mi dönmesem mi diye sorular mı var aklında? eğer kafan bu şekilde karışıksa, sana değil şu anki sevgiline çok üzülüyorum

Kesinlikle o anlamda değil ben ne yapacğaımı nasıl kurtulacağımı bilmiormm

Son düzenleme:
bu nasıl erkek egosudur ya...belli ki baska biriyle olmanıza katlanamıyor ee zamanında onun için intihar eden bir kız...şimdi unutmanızı kabullenemiyor tek amacı bunu görmek gibi geldi bana...ne demek günde 100elrce kez aramak cok tuhaf yüzsüzlüğün bu denlisini görmedim..
beni de istemediğim ama sevgili değildik biri numaramı arkadasımdan alıp sürekli arıyordu defalarca olmaz dediğim halde ama öyle haftada bir kac kez ve dört ay kadar uğrasmısstı sonunda pes ediyorlar bir sekilde.
Kurtulursun insallah

canımm benımn aynen oyle baskasyla mutluyum ya yediremio kendine. İnsallah tatlmm cok saoll

Aman aman bence verilmiş sadakanız varmış kurtulmuşsunuz bundan.. Sakın yeniden affetmeye kalkma. Evlensen dahi değişmeyecek bir insan var karşında. seni seven sana değer veren biri var hayatında.. İstedği kadar arasın mesaj yazsın cevap verme.. Şikayette edersen zaten sorun biter sanırım.

Canım cok uzundu ama bıkmadan sıkılmadan okudum derdine bi nebze olsun ortak olmak için... İnanki bende benzer durumlar yaşamıştım. Resmen senle dalga geçip gönül eğlendirmiş ilişkiniz yalanlar uzerine kurulmuş ustelik defalarca aldatılmışsın. Şimdi o çocuktan sana hayır gelir mi sanıyosun o seni hep elde var saymış canı istediğinde bir baskasıyla canı istediğinde senle olmuş senin sevgin gururun onun umrunda olmamış. Gerçekten seni sevseydi isteseydi ki bunların hiç birini yapmazdı. Bence sen şuanki beraberliğini bozma o adam için değmez gene eski gunlere dönersin ve bu sefer cok daha uzulursun. Sevmiyorsun onu bence sadece bir alışkalık elinde seni mutlu eden biri varken onu kaybetme... En azından değmicek biri için onu bırakma derim . Birak ne derse desin ne yazarsa yazsın onunla ilgili kimseyle bişey konusma numaranıda ona verebilecek kişilere verme onla ilgili olan dostluk kuran herkesten uzak dur muhattap olma derim ben .İnsallah mantıklı bi karar verirsin canm

canım benim bak yeterince üzülmüşsün..Daha fazla seni üzmesine izin verme..O kaybetti sen değil,bak ne güzel hayatında biri var ve hıc olmadıgım kadar mutluyum dıyorsun,lütfen iliskine sahip çık,onun yüzünden kendini de hayatını da mahvetme..Bosver o seni hırs yapmıs,alısmıs senın her seferınde affetmene..Unut gitsin,unutamadıysan da mantıklı olmaya calıs,hayatındaki sevgiline yönel,onunla bol bol vakit geçir..Allah gönlüne göre versin ..

arkadaşlar bence oğlan değil konu sahibi arkadaş oğlanı hırs haline getirmiş..onca şeye rağmen oğlan onu sevmeyip bağlanmadıkça daha da belki bigün olur diye devam ettirmiş..hata bi kere olur cnm.

neyse beni ilgilendirmez.tek bişeyi merak ediyorum.bu adamın nesini sevdiniz?mazoşist falan mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…