Akıl verın bana

doğru söylüyorsun ama bunu gelde babamla amcama anlat kardeşim 10 şubatta okula gidicek o zamana kadar olucak zaten bunu bılıyorum ama her 2 tarafta ayrı alemdeler işim zor

kayınvalideyle mesafeli durma konusunda sormuştun nasıl gidiyor

allah rahmet eyleısn başınız sağol canım annesız ımkansız babayla bır yere kadar anne kadar olamıyorlar

Annen babanla bi konuşsun istersen biraz zaman geçince birkaç gün mesela.yada konuştumu hiç bu süre içinde.

babam vermıyorum demıyor beklesınler dıyor bız haber verıcez dedık dıyorlar ama kaynana tarıhını bıle koydı-u altınınıda ayarladı bızımkılerın kızdığı bu

hayırlı olsun canım bızımkıler kız vermeyı bılmıyor karşı tarfta istemeyı bılmıyor tamam omnların ilk erkek murvetı ama her 2 tarafında yaptığı ayıp

doğru söylüyorsun ama bunu gelde babamla amcama anlat kardeşim 10 şubatta okula gidicek o zamana kadar olucak zaten bunu bılıyorum ama her 2 tarafta ayrı alemdeler işim zor

Dediğim gibi canım Allah kolaylık versin ve sabırlı ol hepsi geçer

kayınvalideyle mesafeli durma konusunda sormuştun nasıl gidiyor

ben mesafemı koyuyorum o yuzden bana bırşey söyleyemıyor oğlunu araya koyuyordu ama oğluda benım tarafta olunca kadın annemle halletmeye çalıştı ama ortalığı karıştırdı

babam vermıyorum demıyor beklesınler dıyor bız haber verıcez dedık dıyorlar ama kaynana tarıhını bıle koydı-u altınınıda ayarladı bızımkılerın kızdığı bu

tamam bak vermem demiyormuş işte ne güzellbenim babam hiçbişey demıodu..haber veririz die deynce ben de gerçekten verecek sanmştm..öyle mi acaba die düşündüm ama neyseki senn baban dioyrmuş bakbekleyin bakalım sık boğaz etmeyin babanı da ozaman..bi bekleyin ondan ses çıkmazsa o zamn yine düşünürüz

yok canım oluruna bıraktık artık ama benımkıde korkuyor ya vermezseler dıye bugün gittik söz için bişeyler aldık bır de ddeım babam ya vermezse ne yaparım ben her şeyımızı sevgılımle ortak aldık

Kayınvaliden belki heyecanla hevesiyle o kadar ısrarcı olmuş olabilir bilemedim şimdi. Ama ailen haklı bir istemede vermiyorlar kızı nedense :) Biz eşimle çok az flört ettiğimiz aileme kararımı açıkladığımda karşı çıkmamalarına rağmen 3. istemede tamam dediler. Sizde pek hızlısınız perşembe isteme cumartesi söz falan :) Ben kasım ayında ilk isteme aralık ayında 2 isteme oldu söz nişan hepsi ocakta oldu. Bi sorun çıkmaz inş gönlünüze göre olur hepsi.

olumsuz düşünmeee inşallah olacak hayırlısıyla.dua ett..biraz bikaçgün bi düşünmeyi bırakın bakalımhayatımızda herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için alnımıza ne yazıldıysa o,şaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…