Akıl verin . Ben düşünemiyorum

Buzullar

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
215
83
18
29
Merhabalar
Bu aralar çok dardayim . Ruhen çökmüş durumdayım . Bi ağlıyorum bir bosveriyorum ama düzelmiyor hiçbirşey .

Ben 23 yasında ikiz annesiyim. Çok severek ve herkese karşı çıkarak evlendim . Evlendigimizden ilk günlerden beri hep sıkıntı vardı. Ben görmezden gelmeye çalıştım . Çocuk istemedim bir süre ama eşim çok diretti mecbur kaldım istemeye.

(Onun çocuğu olmama ihtimali vardı . Bunu bilerek evlendim . O ihtimalden dolayı acele etti ama ben hazır değildim )

Allah bize ikiz bebek nasip etti . Bundan sonra zaten sorunlarımız arttı. Ben bunun yükünü kaldiramadan hic istemediğimi bir şehre benim rizam olmadan taşındık . İlk zamanlar bundan dolayı affedemedim ama alıştım sonra .
Ama herşey kötüye gidiyor . Ne zaman bir kavga olsa o olaydan yaptığımı zannediyor . Günlerce bazen 10 günü geçiyor konuşmuyor . psikolojik şiddet gösteriyor çok agir olmasa da . Hicbir şeye yardim etmiyor . Ne çocuklara ne ev işlerine . Haliyle zorlaniyorum . Zaten çok becerikli biri değilim . Ve burada hic yardim edecek kimsem yok . Yapayanlizım bilmediğim bir köyde .

Üç gündür yine konuşmuyor benimle sudan sebeplerle. Bana anneni ara gelsin alsın istediğin kadar kal dedi . Ama gidersem daha kotu olmazmi .

Zaten annem kendi evinde bile kalmıyor . Ben evlenmeden önce bile sığıntı gibiydim . Simdi iki çocukla nasıl gideyim onuda bilmiyorum . Boşanmayı bile çok düşündüm ama kimse yok arkamda babam hayatta değil . Ne olur akil verin bana .

Ne yapayım ben iki çocukla bu evlikle ???

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunlarınızı biraz daha açık yazsan daha iyi yardımcı olurduk.yani kavgalar hangi sebeple çıkıyor mesela.

dayak yok anladigim kadariyla. psikolojik siddet kotu bir sey tamam.

siginma evleri hakkinda bilgim yok. arkanda duracak ailende yok.
yerinde olsam sikarim disimi cocuklarin biraz daha buyumesini beklerim. o arada da bos durmam , okul durumunuz ne bilmiyorum ama aciktan bir seyler yaparim. bu arada esimle mecburi durum harici iletisimi keserim. ha anliyorsa sorar ilgilenir. sormadi mi , kendimi ve cocuklarimi hazir hissettigimde yoluma bakarim.

Sorunlarınızı biraz daha açık yazsan daha iyi yardımcı olurduk.yani kavgalar hangi sebeple çıkıyor mesela.
Ufak şeyler dağ gibi oluyor . En büyük sebep bana yardim etmeyip bir bardak suyunu bile benden beklemesi . Birde sürekli ora niye dağınık bu niye boyle diye laf sokması . Hem çocuklarla ilgilenip hem onları yetistiremiyorum . Çocuklarım zaten çok hareketli zorlaniyorum ama o yaptıklarımı küçümsüyor

Ikiz bakmak hele kendin bakmak çok zor
Benimde ikizlerim var birde büyüğüm var ev bazen başını alıp çöplüğe dönüyor
Ama eşim ikizlerden sonra cok fazla yardimci oluyor bana
Yemek bulaşık temizlik
Yani o da yardım etmese insan delilir elbet(

Eşinizin tavrı cok yanlış
Ama sizde pasif kalmayın lütfen
Yardım etmeli sizin bir fincan kahveye bile ne kadar ihtiyacınız vardır
Ben sık olmasada ayda veya iki haftada bir ikizleri babaya bırakıp oglumla hava almaya gidiyorum zannedersin tatile gidip geldim
Iyi geliyor

Eşinize alttan alttan yaptırın mesela evi süpürceksiniz ikizleri biraz oynat ben bi toparliyim deyin
Ona da görevler verin

Durumunuz müsaitse yardımcı alin

Annenizin evine gidemem diyorsunu esiniz uzaklassin biraz madem

Bende boyle düşünüyorum . Çocuklarım büyüyene kadar dayanmak zorundayım . Ama ayni evin içinde çok zor düşman gibi olmak. Bir arkadaşım , Komşum bile yok . yapayanlizim zaten . Esimlede boyle olunca dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…