Ben bu kısmı anlayamadım. Onun olmam ihtimali vardı bunu bilerek evlendim ne demek(Onun olmam ihtimali vardı . Bunu bilerek evlendim . O ihtimalden dolayı acele etti ama ben hazır değildim )
Onun olmam ihtimali vardı .
Yapmayın...Çok severek ve herkese karşı çıkarak evlendim . Evlendigimizden ilk günlerden beri hep sıkıntı vardı. Ben görmezden gelmeye çalıştım .
Olmama yazcakmis. .. heralde..Ben bu kısmı anlayamadım. Onun olmam ihtimali vardı bunu bilerek evlendim ne demek
Ufak şeyler dağ gibi oluyor . En büyük sebep bana yardim etmeyip bir bardak suyunu bile benden beklemesi . Birde sürekli ora niye dağınık bu niye boyle diye laf sokması . Hem çocuklarla ilgilenip hem onları yetistiremiyorum . Çocuklarım zaten çok hareketli zorlaniyorum ama o yaptıklarımı küçümsüyorSorunlarınızı biraz daha açık yazsan daha iyi yardımcı olurduk.yani kavgalar hangi sebeple çıkıyor mesela.
Yani eşimin çocuğu olmama ihtimali var diye acele ettiParantez icinde yazdigini anlamadim o nedemek ?
Olmama ihtimalini nasil ogrendiniz pek anlayamadim :/Yani eşimin çocuğu olmama ihtimali var diye acele etti
Öyle okuyunca da bi gariplik var cümlede yine deOlmama yazcakmis. .. heralde..
Bende boyle düşünüyorum . Çocuklarım büyüyene kadar dayanmak zorundayım . Ama ayni evin içinde çok zor düşman gibi olmak. Bir arkadaşım , Komşum bile yok . yapayanlizim zaten . Esimlede boyle olunca dayanamıyorumdayak yok anladigim kadariyla. psikolojik siddet kotu bir sey tamam.
siginma evleri hakkinda bilgim yok. arkanda duracak ailende yok.
yerinde olsam sikarim disimi cocuklarin biraz daha buyumesini beklerim. o arada da bos durmam , okul durumunuz ne bilmiyorum ama aciktan bir seyler yaparim. bu arada esimle mecburi durum harici iletisimi keserim. ha anliyorsa sorar ilgilenir. sormadi mi , kendimi ve cocuklarimi hazir hissettigimde yoluma bakarim.
Daha bir yasindalarPardon çocuklar kaç yaşındA
Ben 23 yasında ikiz annesiyim...:) demiş..Yaşın kaç canım
Evlenmeden önce bir amelliyat geçirdi ve cocuk olmama ihtimali vardı .Olmama ihtimalini nasil ogrendiniz pek anlayamadim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?