Amin cumlemize inşallah .Allah sabir versin canim. Gecersin gecersin biz gectik ama hala devam ediyor ama sabir diyorum
Çocuklardan önce böyleydi . Hamileyken bile hic ondan birşey beklemedim . Hep güler yüzle ne istiyorsa yaptım . Ama çocuklardan sonra ve beni bu istemediğimi yerde yasamak zorunda bıraktıktan sonra yapamıyorum . Az biraz modum düşse , oda benim üzerime geliyor .Sizin sorunlarınız çözülemeyecek sorunlar değil. Güzel bir üslupla konuşarak, yardıma ihtiyacınız olduğunu kibarca söyleyerek çözebilirsiniz gibi geliyor.
Mesela ev dağınık ve çok yoruldunuz. Eşiniz geldiğinde suratsız karşılamayın. Tüm yorgunluğunuzu güler yüzle kibarca belirtin. “Hoşgeldin hayatım, nasılsın, nasıl geçti günün” faslından sonra, “canım ya beni de çok yordu bugün çocuklar, yemekten sonra biraz ilgilenirsen bende evi biraz toparlayayım hayatım” desen. O ne der? Bence olumlu karşılar.
Evliliklerde açık olmak lazım. Yalnız isteklerinizi belirtirken üslup çok önemli. Kibarlığı ve saygıyı asla unutmamalı.
Senin çok yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Bu yorgunlukla birde güleryüz ve kibarlıkla mı uğraşacağım diyorsun. Ama inan başka türlü anlamıyor bu kocalar. Ha anlayan yok mu? Var ama az.
Seni anlamayan seni sürekli eleştiren kocana bir de böyle yaklaş. Daha kibar daha sakin daha güleryüzlü. Bak değişimi göreceksin.
Onun seni anlamasını bekleme. Anlamaz. İsteklerini açık açık söyle. Kendiliğinden düşünüp eşini anlayabilen erkek sayısı maalesef az. Anlat kendini ama saygını ve kibarlığını elden bırakmadan anlat. Sana yardım ettiğinde teşekkür et hatta abartarak et.
Çocukların için birde böyle iletişim kurmayı dener misin? Umarım faydasını görürsün.
Çocuğu olmama ihtimali vardı . Evlenmeden önce bir ameliyat geçirdi . ben bunu bilerek evlendim.Ben bu kısmı anlayamadım. Onun olmam ihtimali vardı bunu bilerek evlendim ne demek
Annem başka şehirde kardeşim de var onun gelmeside zorannen sizle kalsa bir süre
Dayan bence etkili olurYardim beklemiyorum artik sadece anlayış istiyorum . Ama oda yok . Evden bile cikmiyorum ama görmüyor beni .
Bende düşünüyorum o konuşana kadar konusmayacam diye ama dayanamıyorum .
Peki simdi onun dediğini yapıp Annemin yanina gitsem gel diyene kadar da gelmesem nasıl olur sizce ?
Tesekkur ederim onerileriniz için . inşallah dediginiz gibi toparlanır .Dayan bence etkili olur
Şahsen ben 3 çocukla annemin evinde iki günde bile rahat edemiyorum
Erkekleri anlamak cok da zor değil derler mesela her işi yapabilenden ziyade yapamayan kadın, kendisinden yardım isteyen kadın daha cazipmis onlar için
Ne kadar doğru bilemem ama
Bence sorun ne diye konuşmaktan ziyade ondan yardım isteyin
Ev dağınık olduğunda bi laf dediğinde hadi beraber toplayalim deyin
Toparlanir gibi sizin iliskiniz
evlilik terapistlerine gidemiyorsanız bu konuda videolar izleyebilirsiniz youtubede bol miktarda var Zafer Akıncıların videolarını tavsiye ederim sıkılmıyor insan izlerkenTesekkur ederim onerileriniz için . inşallah dediginiz gibi toparlanır .
En büyük sorun bu konuşamıyoruz . Tartismiyoruz bile ufak bir şeyden kırılıyor birkaç laf söyleniyor ve o konu üzerine hic konusulmuyor bir daha barissak bile . Konuşmaya çalışınca is çıkmaza giriyor ifade edemiyorum kendimi bende sadece susuyorum haklida olsam .Tam olarak nedenleri yazmamışsınız .. Ama duzelebilecek bi evlilik gibi geldi bana ... Ne bilim alıp karşına konuşsan anlamaz mi seni ?
Evet bazen bende izliyorum . Kesiminde TVde birkaç kez izlediğini gördüm . Ama izlerken sadece benim hatalarimi görüyor . Bak sende boyle yapıyorsun diyor .Sadece o hakli . Sadece bana değil ailesine de boyleevlilik terapistlerine gidemiyorsanız bu konuda videolar izleyebilirsiniz youtubede bol miktarda var Zafer Akıncıların videolarını tavsiye ederim sıkılmıyor insan izlerken
Esinizin izinli olduğu gün verin cocuklari parka gotursun bı iki saatte de siz islerinizi yapın benim tahminim çocuklardan çok bunaliyosumuz bunuda esinize yansitiyosunuz bakımsız bı görüntü suratsız bi yüz erkeklerin en nefret ettiği görüntü esinizin hicbisi yapmamasi genel erkeklerin hepsinin gösterdiği tavır beklemeyin işin içinden nasıl çıkarım diye bakın dediğim gibi parka gotursun o arada hem sizde kafanızı dinlemiş olursunuz baktınız olmuyo çocuklar buyuyene kdr idare edin sonra yolunuza bakarsinizAile terapistini bende düşündüm ama ona gidecek vaktim bile yok . Koy yerindeyiz ve yakinimda çocukları bırakacak kimsem yok
Amin insallahİlle erkeğin ağız kokusunu çekeceksiniz yada hep susmakla geçineceksiniz yani klasik Türk erkeği kafası al işte .. Allah sabır versin
İster istemez yansitiyorum tabi . Ama bende insanım . Sürekli evde iki çocukla ugrasiyorum . Hicbir sosyalim yok ne bekliyor ki . Çocukları götürecek park bile yok yakınımızda . İnşallah çocuklar büyüdükçe düzelir birseylerEsinizin izinli olduğu gün verin cocuklari parka gotursun bı iki saatte de siz islerinizi yapın benim tahminim çocuklardan çok bunaliyosumuz bunuda esinize yansitiyosunuz bakımsız bı görüntü suratsız bi yüz erkeklerin en nefret ettiği görüntü esinizin hicbisi yapmamasi genel erkeklerin hepsinin gösterdiği tavır beklemeyin işin içinden nasıl çıkarım diye bakın dediğim gibi parka gotursun o arada hem sizde kafanızı dinlemiş olursunuz baktınız olmuyo çocuklar buyuyene kdr idare edin sonra yolunuza bakarsiniz
Haklisiniz bende gitmeme kararı aldım zatenAsla evi birakma. O gitsin gidecekse. Sen de evde kafani dinlersin biraz. Annene gitme.
Burada boyle biri vardi. Esi annesine boyle gondermisti biraz tatil yap kafani dinle diye, arkasindan da tum esyalarini gondermisti.
Gerçekten bu bi evlilik için çok büyük bir sorun .. Allah yardımcınız olsunEn büyük sorun bu konuşamıyoruz . Tartismiyoruz bile ufak bir şeyden kırılıyor birkaç laf söyleniyor ve o konu üzerine hic konusulmuyor bir daha barissak bile . Konuşmaya çalışınca is çıkmaza giriyor ifade edemiyorum kendimi bende sadece susuyorum haklida olsam .
Park yoksa yürüyüş yapsınlar dolastirsin inanın yarım saat bile sizin kafanizi dinlemenize yeter bunu mutlaka yapın biraz çocukları babalariyla bırakınİster istemez yansitiyorum tabi . Ama bende insanım . Sürekli evde iki çocukla ugrasiyorum . Hicbir sosyalim yok ne bekliyor ki . Çocukları götürecek park bile yok yakınımızda . İnşallah çocuklar büyüdükçe düzelir birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?