Akıl verin kızlarr

Herkes yapma demiş ama ben seni hevesli gördüm :)
Ne var yani o sana sürpriz yapmadıysa? sen istiyorsan ona pekala sürprizli güzel bi doğum günü hazirlayabilirsin.
Hem belki zamanla o da sana benzer.
Biraz hevesliyim valla ama yapmayacam

Utanmaz cunku dusunce yapiniz farkli. Ona gore bir pastadan fazlasi abarti. Kendinizi uzmeyin bunun icin.

Ya ben eşime ilk başta dedim bana ne evlilik yıl dönümünde felan hediye alma sadece Doğum günümü kutla çünkü her zaman kutlandı güzel birleşilse ondan önemli benim Doğum günümde misafirlikteydik eşim sohbete daldı akşam saat 10 benimde annemler o sıra köydeler bende dedim kalsın saat 10 burdan kalk oraya git gerek Yok ondan kutlayamadık

Çok doğru söyledin benim içimden geliyorsa sırf yapmamak için başlığı açtım teşekkür ederim sizlere doğru olabilir söylüyorsunuz yapmayacam oh

Himalaya tuzu almıştı benimki ne romantik dimi
Al bi pasta öp yanagindan bitti gitti
Koca adamın arkadaşlarını eve toplayıp doğumgünü kutlanmaz zaten
Ali Kemâl 30 yaşında

senin genel olarak evliliğin iyi mi? kocan düşünceli mi? nazik mi? yardımcı mı? saygı ve sevgi var mı?
bunlara bakacaksın evlilikte. pasta alıp kutlamış düşünmüş yeter bence büyük beklentilere girip evliliği pembe dizi kıvamında yaşamaya gerek yok bence..
bu beklentileri de günümüzün salak dizileri yükseltiyor zaten..
biz eşimle bu sene evlilik yıldönümümüzü unuttuk be yahu. sonra aynı anda bir yerdeyken hatırladık gülüp geçtik. çünkü bizim her günümüz özel.. önemli olan o.
(özelden kastım pembe dizi kıvamında özel değil birbirimize özenli davranıyoruz onu demek istiyorum)

sende bi pasta al.onun gibi ortasına doğum günü değilde elektrik gidince kullanılan mumdan dik yak.iyki doğdun de tamam.

Himalaya tuzu almıştı benimki ne romantik dimi
Al bi pasta öp yanagindan bitti gitti
Koca adamın arkadaşlarını eve toplayıp doğumgünü kutlanmaz zaten
Ali Kemâl 30 yaşında
Hahahahah ay hediye almış yine ben onuda istemedim dedim hediyeye boşa para verme herşeyim var zaten adam gitti hiç birşey yapmadı pastaydık kendi ağzımla istedim

İşte onları yapmadı pastayı bile kendi ağzımla istedim dedim bi pasta alamadın onun üstüne gitti aldı

Ooooo o da ağır kabaymis ama
Öyle deyip bi pasta alıyorsa
O pastanın Sonu balkondan firlatilmak olur

Yok canım ben senin anlatmak istediğini anladım ama ben bu derece düz mantık yapamam en özel gündür Doğum günü Allah ne güzel bize dünyaya gelme şansını vermiş anlımıza eşlerimizi yazmış zaten anlatmak istediğimi yanlış anlama tabini senin fikrin düşüncelerin gayet güzel ama ben bekledim mesela pasta ben söylemeden alabilirdi böyle bir sürpriz den bahsediyorum zaten aşırı şeyleri bende sevmiyorum .

Pastayı bile sizin zorunuzla alan biri var karşınız da ona ragmen dogum gününü kutlamak istiyorsanız kutlayın. Ben olsam içimden gelmezdi.

Pastayı bile sizin zorunuzla alan biri var karşınız da ona ragmen dogum gününü kutlamak istiyorsanız kutlayın. Ben olsam içimden gelmezdi.
İşte bu yüzden oda kutlamıyor çok iyi niyetliyim yapmıyo yapmıyo ben 2gün sorma aman boşver ne yapalım aklına gelmemiş diyorum ama onun Doğum günü geldiğinde sinirleniyorum bana yapmamıştı diye birazcık bende var sorun

İşte bu yüzden oda kutlamıyor çok iyi niyetliyim yapmıyo yapmıyo ben 2gün sorma aman boşver ne yapalım aklına gelmemiş diyorum ama onun Doğum günü geldiğinde sinirleniyorum bana yapmamıştı diye birazcık bende var sorun

Zaten sorun tamamen sizden kaynaklı, adama zamanında hediye alma her şeyim var dersen almaz. Onların da canına minnet. Ufakta olsa bir şey alınır hiç olmadı çicek alınır.

Acikcasi bu biraz icinizden gelmesi ile ilgili bir durum.
Neyi ne kadar yaptığı degil.
Küçücuk bir cikolata ile hatirladigini gostermek bile mutlu edebilir bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…