Siz de pasta alın o zaman hediye almayın yemekten sonra aldığınız pastayı kesip yersiniz.kızlar eşimin bu cuma Doğum günü ve ben kutlamak istemiyorum ama içimde hiç rahat değil .Biz 2 yıllık evliyiz ve o benim Doğum günlerimi sadece küçük bir pastayla kutladı hediye zaten istemedim ama sürpriz bekledim yapmadı dile getirdim bu senede yapmadı .şimdi ben ona güzel bir Doğum günü hazırlığı yapayım mı ?küçük bir sorun biliyorum ama ihtiyacım var fikirlerinize herhalde yapmak istediğimi değilde duymak istediklerimi duymak için yazıyorum.
kızlar eşimin bu cuma Doğum günü ve ben kutlamak istemiyorum ama içimde hiç rahat değil .Biz 2 yıllık evliyiz ve o benim Doğum günlerimi sadece küçük bir pastayla kutladı hediye zaten istemedim ama sürpriz bekledim yapmadı dile getirdim bu senede yapmadı .şimdi ben ona güzel bir Doğum günü hazırlığı yapayım mı ?küçük bir sorun biliyorum ama ihtiyacım var fikirlerinize herhalde yapmak istediğimi değilde duymak istediklerimi duymak için yazıyorum.
İçimden geliyor geçen sene çok güzel bir Doğum günü yaptım ailesi ve benim ailemle beraber ama o yine yapmadı bana bahaneler üretti bende biraz ders olsun diye yapmayayım diyorum ama içimde yap o utansın diyorKüçük bir pastayla da olsa kutluyormus. Siz de en azından bir pastayla kutlayabilirsiniz. İçinizden gelmiyorsa ötesine gerek yok.
Ben onun Doğum günü kutladım evde olsa bile ailesini ailemi gizliden çağırdım anahtarla eve girdiler içerde karşıladılar bizi felan ama benim Doğum günümde ailemle bile kutlayamadıkYani mesela benim eşimin doğum günüde 6 aralık
BENDE bir pasta ile kutlayacağım
Sürpriz hediye falan hiç düşünmedim zaten ihtiyaçalrımız doğrultusunda alıyoruz
bENCE ERKEKLERİN bu olaylarına takılmayın bakın bir pasta dahi de olsa alıyorlar.
Sürpr,z bekledim yapmadı demenizden kasıt ne ?neyi beklediniz mesela ?
Hayır yapma her şey karşılıklı sen de küçük bir pasta alırsın yeter....şimdi ben ona güzel bir Doğum günü hazırlığı yapayım mı ?
Biz bayanlar çok ayrıntıya takılıyoruz ama benim eşim yapamayacak düşünemeyecek biri değil sadece kaale almıyor beni ona çatlıyormBencede pasta al geç madem o öyle yapıyor fazlasına gerek yok. Bende dertliydim başta bu konuda artık hiç umursamıyorum bile.
Herkes yapma demiş ama ben seni hevesli gördüm :)
Ne var yani o sana sürpriz yapmadıysa? sen istiyorsan ona pekala sürprizli güzel bi doğum günü hazirlayabilirsin.
Hem belki zamanla o da sana benzer.
Ne var yani o sana sürpriz yapmadıysa? sen istiyorsan ona pekala sürprizli güzel bi doğum günü hazirlayabilirsin.
AY kendi adıma konuşayım şahsen ben aile ile kutlayacağıma eşimin benimle tek özel kutlamasını isterim.Ben onun Doğum günü kutladım evde olsa bile ailesini ailemi gizliden çağırdım anahtarla eve girdiler içerde karşıladılar bizi felan ama benim Doğum günümde ailemle bile kutlayamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?